Nie lubimy opiekunów naszej serwerowni - od wczoraj czekamy coraz bardziej niecierpliwie, żeby usunąć usterkę, która nie pozwala sprawnie funkcjonować Wielkiemu Żarciu. Oj, chyba będziemy musieli skrzyknąć wszystkie Żarłoczki, żeby siłą dostać się do naszego sprzętu i go naprawić! Tymczasem uspokajamy, że wszystko wróci do normalności, tylko nie wiemy, czy w ciągu najbliższych kilku godzin, czy dopiero w weekend Zaglądajcie do nas i dotrzymujcie nam towarzystwa na placu boju!
Zawsze można ten czas wykorzystać na upieczenia ciacha z głowy lub produkcję dżemiku morelowego co ku radości mojej poczyniłam ...aby nie wpaść w '' manchoję ''za moją ulubioną stronką i ... Wami Kochani!
Ha!!!! i na wużetowej usterce najlepiej wyszła As ma zamrożone wafelki w czekoladzie więc jej żadna usterka nie straszna,otwiera lodówke i nie musi się martwić co podać do kawy:))
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze przepisami :)
Hmm,to może niech cofnie również"rewolucję" ikonkach.Gdyby zostały wprowadzone jakiś inne i w związku z tym nastąpiło przeszeregowanie,rozumiem,a tak nie widzę sensu.Uważam,że to niepotrzebne zamieszanie.
Meggi,kciuk nie zginął.Rzecz w tym,że nikt tu nikogo nie pytał o zdanie,a może powinien.Używałam ikonek według swojego gustu i zmiana ich miejsc nic tu nie pomoże (zresztą,to nie po raz pierwszy),wręcz przeciwnie.Nie mam zamiaru bawić się w poszukiwacza skarbów.Już lepiej pójdę na grzyby,większy pożytek.Na razie,ignoruję ikonki.Tu załączam wirtualną bużkę.
Jeszcze jedno-nie wiem,czy to tylko u mnie,ale nie mogę wpisać,czyli i wysłać żadnej prywatnej wiadomości.Po prostu okienko do wpisu się nie otwiera.Nie wiem,od kiedy,ponieważ dopiero dzisiaj próbowałam (kilkakrotnie) i niestety,bez skutku.
U mnie w ogóle nie otwierają się żadne wiadomości, nawet te wcześniejsze, także wcale nie można ich odczytać. Mam nadzieję, że po awarii wszystko powróci na swoje miejsce, na co cierpliwie czekam :-)
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze przepisami :)
Tylko w który poniedziałek??? Dziś 28 lipiec a ja nadal nie mam żadnej wyszukiwarki ani zwykłej ani zaawansowanej. Czy nadal jest awaria czy to wina czegoś innego?
A można liczyć na naprawę wyszukiwarki??Szukanie przepis po przepisie przez kilka godzin to nie jest jakaś fraida :(
Na liście najnowszych wiadomości w bahusowym wątku obiadowym widzę ostatni wpis patrycji1 z 2014-07-22 12:47:35 jako nieprzeczytany, a otwierając wątek tego wpisu nie ma. Czy tylko ja tak mam?
Pozostałe wpisy w innych wątkach widzę chyba normalnie :)
Dopisano 14-07-22 14:16:11:
Chyba nieaktualne. Po wpisie Bahati wątek się jakby odświeżył:)
Mamy małą zagwozdkę z wyszukiwarką - pojawił się jakiś tajemniczy błąd - chwilowo pampas musiał odmeldować się do innych prac, ale o wyszukiwarce pamięta i na pewno będzie szukał przyczyny.
Właśnie odebrałam PW od dobrej duszy, która napisała, że wkradł mi się błąd w słowie zagwozdka. Pomyślałam: "zwariowała, przecież pisze się zagwozdka, co ja tam mogłam pomieszać...". I o zgrozo, zobaczyłam i własnym oczom nie uwierzyłam. Niestety czas napisać o tym oficjalnie, że myślami jestem zupełnie gdzieś indziej, a raczej z kimś innym i prawda jest taka, że niejedna bzdura może mi się w najbliższych dniach przytrafić.
Parówek odchodzi za TM, więc wybaczcie graficzne i ortograficzne głupoty, która w normalnej sytuacji nie leżą w mojej naturze. Ale ja nie widzę. Nic nie widzę tylko mojego warszawskiego powstańca, który za dni kilka ostatecznie przegra :(
Czasem wyszukiwarka jest potrzebna nie tylko do znalezienia przepisu.Przeszukiwanie wątku po wątku od początku ( w moim przypadku od 2005 r.) jest dość.... upierdliwe.
Kochani, przyklejam wiadomość Wkn z fb :
https://www.facebook.com/wielkiezarciecom
Tymczasem uspokajamy, że wszystko wróci do normalności, tylko nie wiemy, czy w ciągu najbliższych kilku godzin, czy dopiero w weekend Zaglądajcie do nas i dotrzymujcie nam towarzystwa na placu boju!
Dzieki za wiadomosc, Cierpliwosci i powodzenia w usowaniu usterki zycze.
No to czekamy grzecznie aż wszystko będzie ok :)
Czekamy i mamy nadzieję na szybką poprawę :)
Zawsze można ten czas wykorzystać na upieczenia ciacha z głowy lub produkcję dżemiku morelowego co ku radości mojej poczyniłam
...aby nie wpaść w '' manchoję ''za moją ulubioną stronką i ... Wami Kochani!
Ha!!!! i na wużetowej usterce najlepiej wyszła As ma zamrożone wafelki w czekoladzie więc jej żadna usterka nie straszna,otwiera lodówke i nie musi się martwić co podać do kawy:))
Nic tylko brać przykład..........
Trzymam kciuki za prędziutkie "ozdrowienie" WŻ-tu. Jest coraz lepiej, może wstawię fotkę?
Nie, jeszcze nie mogę wstawić -
.
Bardzo grzecznie czekam, życzę powodzenia w naprawianiu. Ciacho już upiekłam.:))
Bardzo grzecznie czekam, życzę powodzenia w naprawianiu. Ciacho już upiekłam.:))
Pachnie cudnie ... ze śliwkami ?
Hmm,to może niech cofnie również"rewolucję" ikonkach.Gdyby zostały wprowadzone jakiś inne i w związku z tym nastąpiło przeszeregowanie,rozumiem,a tak nie widzę sensu.Uważam,że to niepotrzebne zamieszanie.
Nie mam pojęcia, o czym piszesz.
Ano o tym,ze są poprzestawiane.Nie tylko ja to zauważyłam.
Joli chodzi o emotki, są poprzestawiane , wcześniej były inaczej ustawione, np śmiech był na górze, teraz trzeba go szukać
Tak,Makusiu.Emotki czy emotikonki,ale przeszeregowały się.
A mi najbardziej brakuje '' kciuka do góry '' ... widzisz? , bo ja gapa nie widzę
.
Meggi,kciuk nie zginął.Rzecz w tym,że nikt tu nikogo nie pytał o zdanie,a może powinien.Używałam ikonek według swojego gustu i zmiana ich miejsc nic tu nie pomoże (zresztą,to nie po raz pierwszy),wręcz przeciwnie.Nie mam zamiaru bawić się w poszukiwacza skarbów.Już lepiej pójdę na grzyby,większy pożytek.Na razie,ignoruję ikonki.Tu załączam wirtualną bużkę.
Jesteś nieoceniona ..... ale mam tak mały ekranik,że ostatniego rzędu nie widzę ...
.
Czy już wszytko zostało naprawione?
Oznaczam wątki i chcę je zaznaczyć jako nieobserwowane i nie da rady tak jakby mi się zaznaczało, a wątki cały czas widzę. W zeszłym tyg. działało.
Jeszcze jedno-nie wiem,czy to tylko u mnie,ale nie mogę wpisać,czyli i wysłać żadnej prywatnej wiadomości.Po prostu okienko do wpisu się nie otwiera.Nie wiem,od kiedy,ponieważ dopiero dzisiaj próbowałam (kilkakrotnie) i niestety,bez skutku.
U mnie w ogóle nie otwierają się żadne wiadomości, nawet te wcześniejsze, także wcale nie można ich odczytać. Mam nadzieję, że po awarii wszystko powróci na swoje miejsce, na co cierpliwie czekam :-)
a ja nie mogę wstawić zdjęcia pod komentarzem
Dziewczyny, odsyłam do postu nr 1 ,musimy po prostu cierpliwie zaczekać :)
No to ... aby nam się cierpliwie czekało i nie nudziło się ...( dobrze schłodzone )
Oj Megunia Ty wiesz czego mi po upalnym dniu trzeba :)
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza
Tylko w który poniedziałek??? Dziś 28 lipiec a ja nadal nie mam żadnej wyszukiwarki ani zwykłej ani zaawansowanej. Czy nadal jest awaria czy to wina czegoś innego?aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie
weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze
przepisami :)
Wczoraj spędziłam 4 godziny na wyszukiwaniu i poddałam się, przy 100 stronie :( czyżby chodziło o zniechęcenia nas?
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza
A można liczyć na naprawę wyszukiwarki??Szukanie przepis po przepisie przez kilka godzin to nie jest jakaś fraida :(aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie
weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze
przepisami :)
chyba już wszystko działa ... przynajmniej u mnie wszystko wróciło do normy
Odczytać prywatnych wiadomości nadal nie można. Przynajmniej u mnie.
Jeszcze nie wszystko działa,przynajmniej u mnie . Czekam więc cierpliwie :)
Ja nadal nie mogę wstawić zdjęć.
U mnie zniknęła kolejka oczekujących do polecanych :) pusto. Reszta chyba ok.
nikt się tym nie zajmował od roku ponad to może zlikwidowali ...
U mnie nadal działa tylko przez Google chrome, przez inne wyszukiwarki niestety nie.
u mnie nie działa wyszukiwanie, czy wy też macie z tym problem?
U mnie też nie działa.
U mnie również nie działa.
Na liście najnowszych wiadomości w bahusowym wątku obiadowym widzę ostatni wpis patrycji1 z 2014-07-22 12:47:35 jako nieprzeczytany, a otwierając wątek tego wpisu nie ma. Czy tylko ja tak mam?
Pozostałe wpisy w innych wątkach widzę chyba normalnie :)
Dopisano 14-07-22 14:16:11:
Chyba nieaktualne. Po wpisie Bahati wątek się jakby odświeżył:)U mnie wreszcie dziala WP.Zdjec jednak nie widze.
U mnie nadal WP nie można odczytać. Przynajmniej tych przeczytanych bo nieprzeczytanych nie mam.
WP już da się odczytać.
Nie działa wyszukiwarka :(
U mnie też nie działa w google chrome. Innych nie sprawdzałam.
Ani w chromie ani w mozilli. Jutro jak syn wróci z obozu, sprawdzimy w operze.
Pampas nadal naprawia, miejmy nadzieję że szybciutko to zrobi :)
Mamy małą zagwozdkę z wyszukiwarką - pojawił się jakiś tajemniczy błąd - chwilowo pampas musiał odmeldować się do innych prac, ale o wyszukiwarce pamięta i na pewno będzie szukał przyczyny.
Właśnie odebrałam PW od dobrej duszy, która napisała, że wkradł mi się błąd w słowie zagwozdka. Pomyślałam: "zwariowała, przecież pisze się zagwozdka, co ja tam mogłam pomieszać...". I o zgrozo, zobaczyłam i własnym oczom nie uwierzyłam. Niestety czas napisać o tym oficjalnie, że myślami jestem zupełnie gdzieś indziej, a raczej z kimś innym i prawda jest taka, że niejedna bzdura może mi się w najbliższych dniach przytrafić.
Parówek odchodzi za TM, więc wybaczcie graficzne i ortograficzne głupoty, która w normalnej sytuacji nie leżą w mojej naturze. Ale ja nie widzę. Nic nie widzę tylko mojego warszawskiego powstańca, który za dni kilka ostatecznie przegra :(
Byka poprawiłam, Dobrej Duszy dziękuję :)
Smutne, wspolczuje............. trzymajcie sie.
Bardzo mi przykro,wyrazy współczucia.Co tam błędy,niech będą i byki.Nieważne.
Ani w chromie ani w mozilli. Jutro jak syn wróci z obozu, sprawdzimy w
W operze też nie ma.operze.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie, to pamiętając nazwę przepisu, korzystam z google. Znajduje na WŻ.
Robię tak samo ...nawet jak nie pamiętam nazwy przepisu to wpisuję podstawowe składniki ,które w nim były i z reguły znajduję to co chcę :)
Tez tak sobie radzę, jakoś trzeba :) Przykład... https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1VQGG_enPL542PL542&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=zupy%20wielkie%20%C5%BCarcie
Phi, też mi odkrycie
Czasem wyszukiwarka jest potrzebna nie tylko do znalezienia przepisu.Przeszukiwanie wątku po wątku od początku ( w moim przypadku od 2005 r.) jest dość.... upierdliwe.
Wyszukiwarka działa , jak u Was? :)
Działa!!! I super, dzięki
Wygląda na to, że działa. Dzięki.
Ja w ulubionych mam dwa. Trzeba było krzyczeć ale nie robiłam ich
as kochana, następnym razem będę wołać :) Miła myśl, że można na Cię liczyć :)
niesprawdzonych przepisów ale takie które mi się podobają trochę kiedyś mogę podesłać jak będziesz w potrzebie
Działa, super..... znalazłam wszystko co było mi potrzebne :)