Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Corka-Grazyny-Bleckiej-Kolskiej-zginela-w-wypadku.

• Autor: Teresa40 Data: 2014-07-25 22:24:36

Właśnie przeczytałam wiadomość na WP i jestem w szoku. Zawsze lubilam oglądać filmy z tą aktorką, do dzisiaj zasiadamy wszyscy w domu jak leci KOGEL-MOGEL czy GALIMATIAS,CZYLI KOGEL-MOGEL 2. Taka tragedia.

Wyrazy współczucia.

http://nocoty.pl/title,Corka-Grazyny-Bleckiej-Kolskiej-zginela-w-wypadku,wid,16779024,wiadomosc.html?ticaid=51325e.

• Autor: Laugasel1 Data: 2014-07-26 03:17:16

Wielka tragedia.

• Autor: makusia Data: 2014-07-26 09:42:04

Przykra wiadomość , wyrazy współczucia [*] 

• Autor: anrubi Data: 2014-07-26 12:05:15

Wyrazy współczucia...

I nieważne, czyja to córka...

Aktorka słaba, ale to moje zdanie...

• Autor: w jesiennym stroju Data: 2014-07-26 12:58:56

Współczuję pani Grażynie Bleckiej- Kolskiej. Tragedia za którą będzie się podświadomie obwiniać. To smutne kiedy dzieci odchodzą tak nagle. Natomiast jeśli chodzi o Kogel Mogel i część następną , to są  jak dla mnie najsmutniejsze komedie. Nie lubię ich oglądać pokazują, że bohaterka nie ma właściwie wpływu na własne zycie i kiedy tylko jej mignie jakieś światełko w tunelu, to od razu gaśnie. Ogólna wymowa filmu to - nie podskakuj kobieto, tylko siedź na wsi , słuchaj męża i niańcz dzieci. Nie wiem czy powinien być tak często powtarzany

• Autor: jolka60 Data: 2014-07-26 13:12:53

Tak,tez uważam te filmy za "płyciutkie",zwłaszcza drugą część.No,ale film filmem,aktorka aktorką,jaka by nie była,ale stało się nieszczęście i tyle.Współczuję Pani Grażynie.

• Autor: Laugasel1 Data: 2014-07-26 15:50:49

Ja bardzo jej współczuje, najpierw mąż który okazał się niezbyt wiernym. A teraz niespodziewana śmierć ukochanej córki, która była jej dużym oparciem w trudnym okresie. Szkoda mi jej bardzo.  A mnie się akurat podobała jako aktorka, była naturalna i przekonująca w swej roli. Nie lubię "nadymanych" aktorów.

Przejdź do pełnej wersji serwisu