Nie wiem co jest przyczyna, że nie moge nic dodac do ulubionych jak dotad nie mialam ztym problemow, a teraz w ogóle nie mogę otworzyc zakładki "moje" Czy ktos może pomóc?
Sprawdź czy jesteś zalogowana, Mam na stałe wyciągnięte na pasku WŻ i wchodząc przez firefox automatycznie się loguję. Czasem jednak nie mogę wejść "z automatu" i korzystam z innej przeglądarki, wtedy muszę się logować, aby korzystać z wszystkich funkcji WŻ.
Jeżeli zmiana przeglądarki nie pomaga, to chyba tylko Admin. pomoże, albo oczyszczenie domowego kompa z wirusów - niektóre są wyjątkowo złośliwe i potrafią utrudniać życie, jak najgorszy szef. Powodzenia.
Nie wiem co jest przyczyna, że nie moge nic dodac do ulubionych jak dotad nie mialam ztym problemow, a teraz w ogóle nie mogę otworzyc zakładki "moje"
Czy ktos może pomóc?
U mnie działa wszystko prawidłowo.
U mnie działa wszystko prawidłowo.
toś mi pomogła....
A włączyłaś komputer?
no patrz o tym nie pomyslałam................. a tak serio dziękuję - jesteście bardzo pomocni
u mnie wszystkie zakładki działają bez problemów, spróbój z inną przeglądarką
Sprawdź czy jesteś zalogowana, Mam na stałe wyciągnięte na pasku WŻ i wchodząc przez firefox automatycznie się loguję. Czasem jednak nie mogę wejść "z automatu" i korzystam z innej przeglądarki, wtedy muszę się logować, aby korzystać z wszystkich funkcji WŻ.
Jeżeli zmiana przeglądarki nie pomaga, to chyba tylko Admin. pomoże, albo oczyszczenie domowego kompa z wirusów - niektóre są wyjątkowo złośliwe i potrafią utrudniać życie, jak najgorszy szef. Powodzenia.
Jak tam martuska? Działa już ? Może wyczyść pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek. Powinno pomóc.
już działa wszystko jak należy, dziękuję:-)
Super :)