Forum

Rozmowy wolne i frywolne

MŚ w siatce o 20.15 odkodowane .....

• Autor: Jola666 Data: 2014-09-21 12:39:45

Z ogromną radością zobaczę ten mecz na żywo  :P Polacy w finale !!!!! Polsat odkodował transmisję .Czy trzeba było aż wmieszania Prezydenta ?......Jakiś niesmak czuję :(

• Autor: argennia Data: 2014-09-21 13:11:42

Taki cytat z pewnego forum...

"...odkodowany mecz w Polsacie obejrzy pewnie z 7mln widzów co się przełoży na ogromne zyski za reklamy.To nie dlatego Solorz odkodował finał że poprosił o to Komorowski a odwrotnie Solorz zadzwonił do Komorowskiego z pytaniem czy nie chciałby poprosic go publicznie o odkodowanie finału które już było dużo wczesniej uzgodnione przez doradców biznesowych Solorza!!.Kto na tym zyskał?.Finansowo -Solorz kasa za reklamy z finału w Polsacie .Wizerunkowo Komorowski wszak to on "poprosił" o odkodowanie finału ,a także sam Solorz na którego głowę sypały się pioruny ze strony Polaków .Teraz będzie można powiedzieć że Solorz to "ludzki pan" bo dał się uprosić..."

• Autor: iwciaG Data: 2014-09-22 10:12:39

Taki cytat z pewnego forum... "...odkodowany mecz w Polsacie obejrzy pewnie
    z 7mln widzów co się przełoży na ogromne zyski za reklamy.To nie
    dlatego Solorz odkodował finał że poprosił o to Komorowski a odwrotnie
    Solorz zadzwonił do Komorowskiego z pytaniem czy nie chciałby poprosic go
    publicznie o odkodowanie finału które już było dużo wczesniej
    uzgodnione przez doradców biznesowych Solorza!!.Kto na tym
    zyskał?.Finansowo -Solorz kasa za reklamy z finału w Polsacie .Wizerunkowo
    Komorowski wszak to on "poprosił" o odkodowanie finału ,a także sam Solorz
    na którego głowę sypały się pioruny ze strony Polaków .Teraz
    będzie można powiedzieć że Solorz to "ludzki pan" bo dał się
    uprosić..."

Bardzo nie chciałam, by te ,,gierki Solorzowo-Komorowe" miały kapkę prawdy, ale jak Komorowski dziękował polsatowi i Solorzowi ( przy gwizdach i buczeniu kibiców ) to myślę, że jednak cosik jest na rzeczy....:( ....no i sama wpada dziękowania piłkarzom ( niby mówi się piłkarze ręczni ) ale o ten tok myślenia, jednak nie podejrzewam Prezydenta...buuuuu!!!

• Autor: SŁAWKA Data: 2014-09-22 11:39:57

Nawet gdyby szedł tym tokiem myślenia to wtopa nadal jest, ponieważ piłkarze ręczni w żadnym wypadku nie są siatkarzami.

• Autor: iwciaG Data: 2014-09-22 12:07:27

• Autor: majolika Data: 2014-09-22 14:17:00

To co lubie w Komorowskim to te jego gafy))A Polsatowi umowę i tak wypowiem! To ostatnie chamstwo, co zrobili kibicom teraz.

• Autor: Iza29 Data: 2014-09-21 13:35:31

Ja mam cyfrowy polsat i na kanale 1007 oglądam cały czas mecze na żywo ,nie mam żadnej blokady

• Autor: majolika Data: 2014-09-21 15:06:30

Ja mam wypasioną kablówkę z bonusem w postaci całego pakietu sportowego i nawet(hahaha) erotycznego))) chyba nigdy dotąd nawet  tam nie wlazłam)). Ale teraz, kiedy raz chciałam obejrzeć coś ciekawego-zablokowali mi. Czekam tylko do końca umowy i wypowiadam Polsat. I tak oglądam w necie na streamingu. Solorzowi nie zapłacę dla zasady , bo jest ostatnim chamem, który pozbawił  miliony Polaków  radości  i wzruszeń z siatkówki,. a ja jestem dzieckiem siatkarskim. mój ojciec był sędzią siatkarskim. Wychowałam się  na siatkówce pod siodełkiem sędziowskim taty. Sama wiele lat trenowałam siatkówkę, do dziś gram czynnie rekreacyjnie., jestem sedzią siatkarskim, jak ojciec. Pamietam złotą drużynę Huberta Wagnera. W moim domu, w sąsiedniej klatce mieszkał kapitan tamtej drużyny- "ryba" Rybaczewski. Dziś ze znajomymi, całą kupą będziemy znów cieszyć się, jak w dawnych, złotych , polskich czasach siatkówki- sukcesem. Spotkajmy się więc wszyscy dziś na pięknym meczu!

• Autor: jelonek123 Data: 2014-09-21 15:20:07

Ja miałam wczoraj u mnie wczoraj mąż z córką oglądali 

• Autor: ewka63 Data: 2014-09-21 18:49:54

A ja, niezależnie od tego kto do kogo zadzwonił, kto kogo uprosił, zastanawiam się jakie zadania ma telewizja z misją czyli TVP?

• Autor: pwyso Data: 2014-09-21 18:54:30

nie ma żadnej misji ... w tym kraju już dawno nikt się nie przejmuje szarym, zwykłym obywatelem ... moja umowa z Polsatem kończy się za kilka miesięcy i na pewno jej nie przedłużę i mam nadzieję, że zrobi to więcej osób ... 

• Autor: ewka63 Data: 2014-09-21 19:01:21

nie ma żadnej misji ... w tym kraju już dawno nikt się nie przejmuje
    szarym, zwykłym obywatelem ... moja umowa z Polsatem kończy się za kilka
    miesięcy i na pewno jej nie przedłużę i mam nadzieję, że zrobi to
    więcej osób ...

Boszszszsz, jaka ja naiwna jestem

• Autor: pwyso Data: 2014-09-21 19:05:49

młoda to naiwna

• Autor: ewka63 Data: 2014-09-21 19:09:07

stara, więc nie reformowalna

• Autor: Herbaciana Data: 2014-09-22 08:25:57

Misją TVP jest......zbieranie abonamentu i czym największej ilości reklam! Między jednym a drugim programem można pójść się wykąpać lub przygotować posiłek.

• Autor: SŁAWKA Data: 2014-09-21 22:53:58

Chłopcy coś wspaniałego, cudownie, jejku jak cudownie!!!!!!!!!

Ale tych dwóch....żenada.

• Autor: majolika Data: 2014-09-22 01:11:50

Ja pamietam, nawet znałam osobiscie(jako nastolatka)) zawodników słynnej Złotej Drużyny siatkarskiej Huberta Wagnera. To, co dzis pokazali polscy siatkarze  dosięga Wagnera, może nawet więcej. Wspaniała siatkówka, Poziom kosmiczny. Mysle, że Hubert Wagner  podskoczył w grobie ze szczęścia! Każdy kibic siatkówki dziś świętuje. to ogromny sukces!

Gratuluje naszym chłopakom-siatkarzom. dokonali cudu.Patrzyłam dziś na ich techniczną, taktyczną walkę.Cudo! Najbardziej zachwyciły mnie momenty kiedy odsuwali się od bloku, chyba instynktem wiedzeni, widząc,że piłka idzie na aut! Piękne, mądre .Wielkie gratulacje!!!

• Autor: Herbaciana Data: 2014-09-22 08:27:03

Zgadzam się w całej rozciągłości. Chłopcy są WIELCY!

• Autor: Smosia Data: 2014-09-22 11:16:40

Zgadzam się w całej rozciągłości. Chłopcy są WIELCY!

TAK, nawet ogromni (niektórzy ponad 2m wzrostu!).

A na serio: wielka radość i duma i gratulacje dla całej drużyny na boisku, na trybunach i przed telewizorami.

PS. Nie wiem czy to przypadek, czy jakieś kocie czary może, ale od momentu kiedy najmniejszy z naszych kotów (Tofik) dołączył do kibiców, rozkładając się wygodnie na kanapie i ... zasypiając, nasi zaczęli wygrywać :).

• Autor: majolika Data: 2014-09-22 14:31:13

Poziom techniczny i taktyczny tego meczu to był kosmos!!! O kibicach nawet nie pisze, bo katowicki spodek to legenda i odlatuje na wielkich meczach)) Jesli ktoś zna sie trochę na siatkówce- zobczył grę kosmiczną wczoraj. Piekna gra i nawet nie ważne, że nasi wygrali, ale gra była taka, że jeszcze przez wiele lat ludzie będą wspominać ten mecz.Walka do upadłego o każdą piłke, każdy punkt. Przepiekne asy Wlazłego.Trzeba mieć niesamowitą kondycję i koncentracje, żeby wygrać taki mecz. Gratulacje Panowie! Zasłużyliście na złoto.

Przejdź do pełnej wersji serwisu