Kochane babeczki. czytam co piszecie i na wyjcu i na FB i okazuje się, że używacie różnych mąk do różnych wyrobów. A ja w tym jestem totalnie zielona. Bardzo proszę o taką małą ściągę - która do czego. Bahati - Ciebie proszę o włoskie zestawienie twoich mąk z Twoimi wypiekami.
Kochane babeczki. czytam co piszecie i na wyjcu i na FB i okazuje się, że używacie różnych mąk do różnych wyrobów. A ja w tym jestem totalnie zielona. Bardzo proszę o taką małą ściągę - która do czego. Bahati - Ciebie proszę o włoskie zestawienie twoich mąk z Twoimi wypiekami.
http://vitalia.pl/artykul1090_Rodzaje-maki-te-powszechne-i-te-mniej-znane.html może to Ci troszkę rozświetli sytuację
No właśnie o to mniej więcej chodzi. Musze jeszcze szczegółowo przeczytać która do czego, bo ponoć to ważne. Dziękuję
Może wstawię aktywny tym razem: http://kotlet.tv/wszystko-o-mace/
Miłego studiowania.
będę studiowac po pracy! Dziękuję