Przesliczne te torty.Ja mojej wnuczce na 6 -te urodziny zamowilam wlasnie tort "w ksztalcie"ksiezniczki.Takie bylo Jej marzenie.Musze Ci powiedziec ze nie byl taki piekny jak ten ,ktory jest w Twoim wykonaniu.a zaplacilam 150$.W smaku tez nie rewelacja.Masa truskawkowa no I podobno wszystko naturalne ale to nie bylo super.Na nastepny rok zrobie sama.Ulciu 76 podziwiam Twoje wypieki.Masz sie czym pochwalic I to bez niesmialosci.Pozdrawiam.Maria
Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem , więc jak mogę inaczej ;-) to jak się posługujesz aerografem i te cudne figurki to coś czego nie jestem w stanie się nauczyć
Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem , więc jak mogę inaczej ;-) to jak się posługujesz aerografem i te cudne figurki to coś czego nie jestem w stanie się nauczyć
Nigdy nie mów nigdy! Chcieć to móc, z gorszym lub lepszym skutkiem, a praktyka czyni mistrza :) Najważniejsze to to, by nie spocząć na laurach :))) Każdy tort to przecież kolejne doświadczenie.
Masakracja!,Cudne, szkoda że ja mam dwie lewe ręce do takiej roboty. Jak widzę te wasze dzieła sztuki to sobie myśle że chyba dam radę zrobić, ale jak wykończę to wstyd mi na stół postawić
Tak jest na początku....ja też nie umiałam piec, nie mówiąc o dekorowaniu. W moim przypadku to lata ćwiczeń. Nie przyszło mi to łatwo, wszystkiego sie sama uczyłam, teraz dzięki Bogu jest internet i WY :-)
Prześliczne torty,prawdziwe arcydzieła-bardzo ale to bardzo mi się podobają.Gratuluję talentu,wytrwałości i cierpliwości.Tu nie mam faworytów-wszystkie nimi są.Pozdrawiam.
I piękne, i pewnie pyszne, wesołe - po prostu PERFEKCYJNE. Pełen SZACUN. Gdybym przez kilka lat tylko to ćwiczyła i tak bym nie dorównała. Podziwiam i życzę dalszych sukcesów.
Po baaardzo długim czasie oglądania i podziwiania Waszych tortów postanowiłam tez kilka wstawić....
Brawo!!! Piękne torty :))
Wspaniałe torty :-)
Ten kawowy jest debeściak!!!!
Piękne!!! Masz TALENT!
Wspaniałe! Moje córki za konika oddały by wszystko.....
Przesliczne te torty.Ja mojej wnuczce na 6 -te urodziny zamowilam wlasnie tort "w ksztalcie"ksiezniczki.Takie bylo Jej marzenie.Musze Ci powiedziec ze nie byl taki piekny jak ten ,ktory jest w Twoim wykonaniu.a zaplacilam 150$.W smaku tez nie rewelacja.Masa truskawkowa no I podobno wszystko naturalne ale to nie bylo super.Na nastepny rok zrobie sama.Ulciu 76 podziwiam Twoje wypieki.Masz sie czym pochwalic I to bez niesmialosci.Pozdrawiam.Maria
Baardzo dziękuję :-) a za taką kasę to ja jestem gotowa jechać do ciebie i Ci upiec :-)))))
Piękne. Aż ślinka cieknie:)
Piękne!
Prawdziwe dzieła sztuki
Aaaaaale cuda A ten kogut dzieło sztuki! Czy te róże to masa marcepanowa czy czekolada plastyczna?
Masa cukrowa samoróbka :-)
Super, Kura najlepsza,
Cudne, najlepsze te z 2 i 3 zdjęcia, chciałabym tak umieć...
Cudowne! Kura super, koń przepiękny wg mojej córki , a i ostatni taki elegancki ,że fiu fiu!
Piękne.
All, konkurencja Ci rośnie.
Oj nie rośnie, chciałabym kiedys umieć choć w połowie tak jak Alinka, która zresztą bardzo mi nieraz pomogła i bedę ją wychwalać pod niebiosa :-)
Ulcia torty przepiękne!!! Dlaczego wstawiasz z pewną nieśmiałością? Są przecież bardzo ładne.
Herbaciana, to fakt. Do końca życia tortów piec nie będę :)
Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem , więc jak mogę inaczej ;-) to jak
Nigdy nie mów nigdy! Chcieć to móc, z gorszym lub lepszym skutkiem, a praktyka czyni mistrza :) Najważniejsze to to, by nie spocząć na laurach :))) Każdy tort to przecież kolejne doświadczenie.się posługujesz aerografem i te cudne figurki to coś czego nie jestem w
stanie się nauczyć
nie zamierzam odpuszczać
Piękne,gratuluję zdolności :)
Najszczerzej,jak można...piękne.
Ulciu, wszystkie są piękne. Masz wielki talent :)
W skali od 1 do 10, daję 20:)
Śliczne są Twoje torty, wszystkie! Szczerze gratuluję talentu:)
Bardzo Wam dziekuję, miło czytać takie komentarze praca baaardzo cieżka. kto robił ten wie :-)
U mnie w cukierni tory angielskie "chodzą" po 100 zł/kg. Majątek byś zarobiła!:)
Masakracja!,Cudne, szkoda że ja mam dwie lewe ręce do takiej roboty. Jak widzę te wasze dzieła sztuki to sobie myśle że chyba dam radę zrobić, ale jak wykończę to wstyd mi na stół postawić
Tak jest na początku....ja też nie umiałam piec, nie mówiąc o dekorowaniu. W moim przypadku to lata ćwiczeń. Nie przyszło mi to łatwo, wszystkiego sie sama uczyłam, teraz dzięki Bogu jest internet i WY :-)
Artystyczne dzieła :)
toż to nie torty,to dzieła sztuki
Extra
Torty przepiękne, szkoda je zjadać :)
;
Cudowne.!!!
Piękne arcydzieła sztuki cukierniczej ! Gratulacje !
Cudowne
No , muszę przyznać , że to mistrzostwo świata ! Piękne torty , ten na drugiej fotce wymiata.
Prześliczne torty,prawdziwe arcydzieła-bardzo ale to bardzo mi się podobają.Gratuluję talentu,wytrwałości i cierpliwości.Tu nie mam faworytów-wszystkie nimi są.Pozdrawiam.
Ale cuda
I piękne, i pewnie pyszne, wesołe - po prostu PERFEKCYJNE. Pełen SZACUN. Gdybym przez kilka lat tylko to ćwiczyła i tak bym nie dorównała. Podziwiam i życzę dalszych sukcesów.
dziękuję Wam bardzo, kochane jesteście