Chciałabym spróbować sera korycińskiego,może macie swoich dobrych producentów.Poproszę o namiary gdzie kupić..Pozdrawiam.
a może tak zrobić samemu..
Próbowałam zrobić ale z mleka sklepowego,nie wyszedł.A wiejskiego u nas nie kupię.W większych miastach to są mlekomaty.
Może poszukaj pod tym hasłem:
Znalazłam dwóch sprzedawców,ale jeden ma kiepskie opinie że ser smierdzący.Prosiłabym o namiary,gdzie ktoś już kupował.
Ja kupowałam w Warszawie na bazarze Wolumen...było kilka rodzai,pokusiłam się na ser z czarnuszką i orzechami włoskimi-bardzo nam smakował.
W tamtym tygodniu kupiłam w Piotrze i Pawle .
Chciałabym spróbować sera korycińskiego,może macie swoich dobrych producentów.Poproszę o namiary gdzie kupić..Pozdrawiam.
a może tak zrobić samemu..
Próbowałam zrobić ale z mleka sklepowego,nie wyszedł.A wiejskiego u nas nie kupię.W większych miastach to są mlekomaty.
Może poszukaj pod tym hasłem:
Zrzeszenie Producentów Sera KorycińskiegoZnalazłam dwóch sprzedawców,ale jeden ma kiepskie opinie że ser smierdzący.Prosiłabym o namiary,gdzie ktoś już kupował.
Ja kupowałam w Warszawie na bazarze Wolumen...było kilka rodzai,pokusiłam się na ser z czarnuszką i orzechami włoskimi-bardzo nam smakował.
W tamtym tygodniu kupiłam w Piotrze i Pawle .