jak Was czytam sam bym zaczął ale zastanawiam się na czym to by się mogło skończyć jak dalece by mnie doprowadziło. Jednym słowem ocean dreszczy na plecach i jakaś dziwnie niepojęta toka myślowa. nie wiem co począć chyba włączę se andree bochellego choć nie jestem fanem klasyki to jednak miło mi się z wami powitać a przy okazji pokazać z tej właściwej strony choć to może trochę uciążliwe to jednak liczę na nić zrozumienia a niekoniecznie pobłażliwości w formie moralnego wsparcia duchowego
Gdzie najlepiej wybrać się na takie coś na terenie Poznania?
Niestety nie pomogę. Ja używam kupuję wyłącznie plastry z woskiem do depilacji twarzy. Są świetne i tanie w stosunku do laserów.
jak Was czytam sam bym zaczął ale zastanawiam się na czym to by się mogło skończyć jak dalece by mnie doprowadziło. Jednym słowem ocean dreszczy na plecach i jakaś dziwnie niepojęta toka myślowa.
nie wiem co począć chyba włączę se andree bochellego choć nie jestem fanem klasyki to jednak miło mi się z wami powitać a przy okazji pokazać z tej właściwej strony
choć to może trochę uciążliwe to jednak liczę na nić zrozumienia a niekoniecznie pobłażliwości w formie moralnego wsparcia duchowego