Nie wiem czy to problem jakiś większy - bo może dotyczyć tylko mnie.
Dzisiaj wielkie żarcie się rozjechało - jedna część - nagłówek z dyniami stoi w miejscu gdzie powinien. Natomiast całe forum, przepisy, komentarze przesunięte są do boku.
generalnie ciężko się czyta. z przekrzywioną głową - i dziwnie potem przechodzi na inne strony, mające treści umieszczone centralnie.
mam firefoxa, chyba dopiero co zaktualizowanego, pisało, że nowa wersja - i wydaje mi się, że z samego rana było dobrze, tylko potem się popsuło.
U mnie jak odpowiedzi wpisuję, jak teraz w wątku to ekran jest przesunięty na lewą stronę. Wczoraj jak pisałam cosik w wątku to ekranik był wąski i szeroki poza zasięg monitora... Więc coś jest na rzeczy.
U mnie też lekkie zwichnięcie ..wczoraj przy opcji logowania a teraz gdy pisze lekko w lewo jestem przesunięta .. Przyjdzie Pampas i naprawi .. prawda ?
Nie wiem czy to problem jakiś większy - bo może dotyczyć tylko mnie. Dzisiaj wielkie żarcie się rozjechało - jedna część - nagłówek z dyniami stoi w miejscu gdzie powinien. Natomiast całe forum, przepisy, komentarze przesunięte są do boku. generalnie ciężko się czyta. z przekrzywioną głową - i dziwnie potem przechodzi na inne strony, mające treści umieszczone centralnie. mam firefoxa, chyba dopiero co zaktualizowanego, pisało, że nowa wersja - i wydaje mi się, że z samego rana było dobrze, tylko potem się popsuło.
Wiem co czujesz. Mam ten sam problem :/ Od wczoraj mam wszystko po lewej stronie. Wszystkie wpisy się zlewają nie ma odstępów. I wszystko podpina się byle gdzie a nie tam gdzie człowiek daje.
Ja mam rozjazd tylko przy logowaniu i teraz przy wpisie - równa do lewej (też firefox). Wszystko na szczęście czytelne. Podejrzewam, że to działanie złyyyyyyych mocy.
Nie kochana nie jest naprawione,jak wchodzę w ulubione i klikam w przepis w ostatniej prawie kolumnie to okienko mi ucieka,musze otworzyć cały przepis,wiem że kiedyś ktoś pisał o tym problemie,u mnie nadal jest.
To masz na myśli? Najechałam na hummus, a okienko ucieka w bok. Tak jest w każdym przepisie w ostatniej kolumnie (bardziej lub mniej)Wybrałam bardzo mocno "ucieknięte"
Albo ostatni wiersz Najechałam na sałatkę ryżowa i okienko jeszcze mniej widoczne. Tak jest od bardzo dawna.
Tekst o Pampasie był tak jak mówi makusia. Wtedy osoba miała wyłączony komputer a widniało że jest na czacie. Jak napisałam, że kolega siedzi to najpierw sprawdziłam w zalogowanych i tam Go nie było. Dlatego tak napisałam. Jeśli jest wszystko poprawnie to przepraszam.
Nie ma za co przepraszać absolutnie :) Często widzę na stronie głównej, że w "obecnych na czacie" jestem ja mimo, że okno czata mam zamknięte ale np. wczoraj tam byłem :)
Nie wiem czy to problem jakiś większy - bo może dotyczyć tylko mnie.
Dzisiaj wielkie żarcie się rozjechało - jedna część - nagłówek z dyniami stoi w miejscu gdzie powinien. Natomiast całe forum, przepisy, komentarze przesunięte są do boku.
generalnie ciężko się czyta. z przekrzywioną głową - i dziwnie potem przechodzi na inne strony, mające treści umieszczone centralnie.
mam firefoxa, chyba dopiero co zaktualizowanego, pisało, że nowa wersja - i wydaje mi się, że z samego rana było dobrze, tylko potem się popsuło.
Też tak mam ale nie przekrzywiam głowy - mam panoramiczny monitor więc przesuwam trochę tyłek... :P
U mnie logowanie jakoś tak na lewo i teraz, gdy odpowiadam też :) Ot, psikus na HELLOWEEN, a może HALLOWEEN, brzmi bezpieczniej :)
U mnie po staremu;)
ja na chrome tez mam po staremu i na firefoxie też
U mnie jak odpowiedzi wpisuję, jak teraz w wątku to ekran jest przesunięty na lewą stronę. Wczoraj jak pisałam cosik w wątku to ekranik był wąski i szeroki poza zasięg monitora... Więc coś jest na rzeczy.
U mnie też lekkie zwichnięcie ..wczoraj przy opcji logowania a teraz gdy pisze lekko w lewo jestem przesunięta .. Przyjdzie Pampas i naprawi .. prawda ?
mam Firefoxa aktualnego, nic się nie rozsuwa.
Nie wiem czy to problem jakiś większy - bo może dotyczyć tylko
Wiem co czujesz. Mam ten sam problem :/ Od wczoraj mam wszystko po lewej stronie. Wszystkie wpisy się zlewają nie ma odstępów. I wszystko podpina się byle gdzie a nie tam gdzie człowiek daje.mnie. Dzisiaj wielkie żarcie się rozjechało - jedna część -
nagłówek z dyniami stoi w miejscu gdzie powinien. Natomiast
całe forum, przepisy, komentarze przesunięte są do boku. generalnie
ciężko się czyta. z przekrzywioną głową - i dziwnie potem przechodzi na
inne strony, mające treści umieszczone centralnie. mam firefoxa, chyba
dopiero co zaktualizowanego, pisało, że nowa wersja - i wydaje mi się, że
z samego rana było dobrze, tylko potem się popsuło.
Ja mam rozjazd tylko przy logowaniu i teraz przy wpisie - równa do lewej (też firefox). Wszystko na szczęście czytelne. Podejrzewam, że to działanie złyyyyyyych mocy.
upiornieeeee!!!
U mnie wszystko w porządku, ale już piszę do Pampasa.
Makusiu, lepiej zadzwoń, bo Kasia z Chodzieży czeka na odpowiedź od Pampasa ponad rok :))
Anrubi,kochana przestałam czekać i nie licze na odpowiedź od szefa,pisałam trzy razy do niego więcej nie będę.
Mi się rozjeżdża strona jak wchodzę w ulubione i ostatnie komentarze.
A mówią, że "do trzech razy sztuka" :))
P.S. Co tam było, że nie odpisuje? :)) Bo jak propozycja randki to trzeba się mocno zastanowić :))
Już naprawione ;)
Kasiu, proponuję pisać na maila pampas@wkl.pl
Nie kochana nie jest naprawione,jak wchodzę w ulubione i klikam w przepis w ostatniej prawie kolumnie to okienko mi ucieka,musze otworzyć cały przepis,wiem że kiedyś ktoś pisał o tym problemie,u mnie nadal jest.
Możesz zrobić screen, Kasiu ?
Makusiu napisz mi jak to zrobić to podeśle.
Kasiu, podaję pomocny link :) http://www.jeja.pl/str,37,jak-zrobic-screena-w-programie.html
Makusiu, pozwoliłam sobie wysłać ci na pocztę interiową. Nie wiedziałam, jak tutaj zrobić załącznik.
Doszło, spróbujcie wyczyścić dane przeglądarki, pliki cookie. Może to pomoże, jak nie to będziemy wołać Pampasa:)
Hmmmm, też tak mam od zawsze. Już się z tym pogodziłam, chociaż strasznie denerwujące.
To masz na myśli? Najechałam na hummus, a okienko ucieka w bok. Tak jest w każdym przepisie w ostatniej kolumnie (bardziej lub mniej)Wybrałam bardzo mocno "ucieknięte"
Albo ostatni wiersz Najechałam na sałatkę ryżowa i okienko jeszcze mniej widoczne. Tak jest od bardzo dawna.
As dokładnie tak się u mnie dzieje,denerwujące to jest,czy można coś z tym zrobić??
jak sięgam pamięcią kiedyś tego nie było.
As dokładnie tak się u mnie dzieje,denerwujące to jest,czy można coś z
Problem zgłoszony, Pampas zna sprawę, jeszcze troszkę cierpliwości ;)tym zrobić?? jak sięgam pamięcią kiedyś tego nie było.
Makusiu jak nasz problem??
Kiedy szef naprawi?
Za chwile minie miesiąc od zgłoszonego problemu a sprawa jak zwykle ucichła,problem nadal nie rozwiązany
Chyba trzeba być reklamodawcą żeby ktoś się tobą zainteresował no cóż.......
U mnie wszystko ok :)
U mnie wszystko ok :)
Noooo, moja droga, jak się śpi do 10.17.........jaka 10.17. U mnie dopiero 7.53. Rodzinka polazła do zajęć a ja oczy kawą odmykam
To do mggi63 było.
wiem - tylko nie zmienia faktu, że u mnie dopiero 8.
O nie!!! Spałam do 7.32 TYLKO ! Byłam dzisiaj w pobliżu Twojej okolicy i wołałam Cie nie słyszałaś???
Taaaa..... o 7.30 to już spaliny się po mnie rozwiały. W pracy byłam, to nie słyszałam
U mnie w domu z WŻ rano było wszystko w porządku. W pracy też jest cały czas okej. Firefox.
u mnie też wszystko na swoim miejscu ) oprócz tego...że... w ramce...obecni na chacie...o każdej porze dnia....i nocy....wyświetla mi się...Gluba666-)
U mnie tak samo, to się chłopak zasiedział
Tak to już jest jak komputer 24h odpalony :)
Znam to
Nadal siedzi. Już kiedyś Pampas się tym zajmował. Wtedy inna osoba siedziała cały czas.
Nadal siedzi. Już kiedyś Pampas się tym zajmował. Wtedy inna osoba
siedziała cały czas.
Ale że nie wolno, czy jak?
Mecz oglądałem, a że komp chodzić musi, a szkoda mi czasu na takie pierdoły jak chodzenie by go wyłączyć no to siedzi się :)
Jasne że wolno
Tekst o Pampasie zabrzmiał jak "groźba"
As chyba pomyślała że jakaś usterka z tym ciągłym "siedzeniem" na czacie':)
Tekst o Pampasie był tak jak mówi makusia. Wtedy osoba miała wyłączony komputer a widniało że jest na czacie. Jak napisałam, że kolega siedzi to najpierw sprawdziłam w zalogowanych i tam Go nie było. Dlatego tak napisałam. Jeśli jest wszystko poprawnie to przepraszam.
Nie ma za co przepraszać absolutnie :) Często widzę na stronie głównej, że w "obecnych na czacie" jestem ja mimo, że okno czata mam zamknięte ale np. wczoraj tam byłem :)
Poczekaj! Pampas zrobi z tobą porządek! Szkoda ...
U mnie nic nie siedzi :( i nie siedziało , nie wiem nawet w czym problem ...też Firefox + wtyczka ADP ++
Może odinstalować ? ;P i się zobaczy ? ...... :)