Wielkie Żarcie, to nie tylko przepisy, to przede wszystkim ludzie. Niestety niektórych osób już z nami nie ma. Tradycyjnie zapalmy dla Nich "światełko pamięci".
Uretana nie znałam bom pewnie za młoda :)( jego przepisy na wieki wieków -są super,proste zrozumiałe ) Ale tak zwyczajnie szkoda ,że Go tu nie ma bo chyba bym się z Nim dogadała WŻ-towo i prywatnie ........( jakoś tak w tej chwili nie potrafię wkleić świeczuszki )brakuje mi Ciebie ....jak i kilku innych osób .....nie tylko z WŻ ........
Uretan, Ala06, Terra, jareksz...
Wielkie Żarcie, to nie tylko przepisy, to przede wszystkim ludzie. Niestety niektórych osób już z nami nie ma. Tradycyjnie zapalmy dla Nich "światełko pamięci".
Wieczny odpoczynek...Tak, smutne........musimy sie z tym pogodzic i nie zapomniec.
Pamiętamy...................
.".........
Więc płomykiem jak dłonią,
Dłonią ciepłą i jasną,
Pozdrawiamy tych wszystkich,
Których życie już zgasło...."
http://www.youtube.com/watch?v=x4fca-B5ds4 spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodza....
Oj tak, dobrze, że założyłaś ten wątek. Niech odpoczywają. Szkoda bardzo, że nie ma ich już wśród nas. (*)
Chwilą milczenia uczczę pamięć o nich
,,, może TAM też gotują [*]
Ludzie przemijają, czas przemija. Ale zostają wspomnienia i wpisy Wracajmy do nich i nie zapominajmy.
Wieczny odpoczynek, pamiętamy (*)
[*]
[*][*][*][*]
[*]
[*]
[*][*][*]
Uretana nie znałam bom pewnie za młoda :)( jego przepisy na wieki wieków -są super,proste zrozumiałe ) Ale tak zwyczajnie szkoda ,że Go tu nie ma bo chyba bym się z Nim dogadała WŻ-towo i prywatnie ........( jakoś tak w tej chwili nie potrafię wkleić świeczuszki )brakuje mi Ciebie ....jak i kilku innych osób .....nie tylko z WŻ ........
p.s. zapożyczylam obrazek- przepraszam,
{*} dla Nich wszystkich ....
.
[*][*][*]
[*] [*] [*]
[*][*][*][*]
[+]{+}{+}
Brakuje ich.... (*)
(*)
Nie znałam ich, ale korzystam czasem z ich przepisów.
Wieczny odpoczynek......