zajrzałam do kalendarza i jak myślicie jaki dzisiaj jest dzień tygodnia????
pijoki
Gdyby i co to konesery
jak zwał tak zwał
Już mi się gębula śmieje, bo trawiszcze skosiłam, a prawie po pachy była, więc nie byle jaki wyczyn... co za tym idzie, należy mi się relaks z popitką
Pijemy w watku zeszłotygodniowym, Pijaku B. odkop i polewaj!!! ;)
Wiecie... tak sobie pomyślałam, że normalni ludzie to raz w roku mają "tłusty czwartek", a my tu co tydzień mamy "chlusty czwartek"
Bo my tu takie ZUO w sobie odkryliśmy i takie brzydkie rzeczy robimy regularnie... aż wstyd!!! :D
Ja z tego poczucia wstydu na ten przykład pod stół wlazłam...
A propos, widział kto bobra???
W szafie u Dżaniny F.
Oj w szafie może "naftaliną przejść":) juz biegnę z falszeczka:)
To gdzie ja mam pić??? w którym wątku coś chlapnę????? Już długo błądzę
Dziewczyny to określcie się gdzie ta popijawa w końcu bo ja nie mam siły tak po wszystkich piętrach latać a winda nieczynna
Popijawa w popijawie... chyba że Pijak B. pragnie prowadzić nowy watek popijawowy. :)
Tutaj se pijcie, jeden pokój chyba wystarczy
Gdyby i co to konesery
Już mi się gębula śmieje, bo trawiszcze skosiłam, a prawie po pachy była, więc nie byle jaki wyczyn... co za tym idzie, należy mi się relaks z popitką
Pijemy w watku zeszłotygodniowym, Pijaku B. odkop i polewaj!!! ;)
Wiecie... tak sobie pomyślałam, że normalni ludzie to raz w roku mają "tłusty czwartek", a my tu co tydzień mamy "chlusty czwartek"
Bo my tu takie ZUO w sobie odkryliśmy i takie brzydkie rzeczy robimy regularnie... aż wstyd!!! :D
Ja z tego poczucia wstydu na ten przykład pod stół wlazłam...
A propos, widział kto bobra???
W szafie u Dżaniny F.
Oj w szafie może "naftaliną przejść":) juz biegnę z falszeczka:)
To gdzie ja mam pić??? w którym wątku coś chlapnę????? Już długo błądzę
Dziewczyny to określcie się gdzie ta popijawa w końcu bo ja nie mam siły tak po wszystkich piętrach latać a winda nieczynna
Popijawa w popijawie... chyba że Pijak B. pragnie prowadzić nowy watek popijawowy. :)
Tutaj se pijcie, jeden pokój chyba wystarczy