Witam również :) Też jestem nowa i jestem kobietą -mimo że słoik.Od kilku dni czytam forum i jestem pod wrażeniem.Mam wrażenie jakbym dołączyła do rozmów moich przyjaciółek-chyba się lubicie :))) WŻ czytam od lat ale dopiero teraz się zalogowałam.Gratuluję Wam świetnych przepisów. POZDRAWIAM
Witam wszystkich ! Jestem tu nowy ! Właśnie się zarejestrowałem ! Pozdrawiam wszystkich !
cześć ...
Nowy męzczyzna czy nowa kobieta ?:D
Mężczyzna !
Witaj :)
Pozdrawiam również :)
Witaj, my się już znamy...chyba, bo byłeś mężczyną a tutaj kobietą???
Ja zawsze byłem mężczyzną, tylko nie ustawiłem płci na profilu, ale już jest wszystko w porzo. Pozdoawiam !
Witaj
Witaj!!!
Witam :)
Cześć :)
Witaj! ostrzegam że Wż uzależnia, jeśli już się zalogowałeś to możesz być pewny ze z nami zostaniesz na zawsze.
Hejka. Wspomóż naszych chłopaków, bo ciężkie życie z nami mają!
Wspomogę ! I to w taki sposób że aż się zdziwicie
Hej,hej ...witaj.
Czesc.Witaj!
Witam serdecznie (kimkolwiek jesteś) !!!
No ja jestem Bubulinek. Taki zwyczajny. Są Bubulinki leśne, wodne, powietrzne, z kosmosu. A ja jestem taki zwykły Bubulinek. Pozdrawiam !
Witaj!
Witaj
Witaj.!
Witaj!
Witaj!
Witam również :) Też jestem nowa i jestem kobietą -mimo że słoik.Od kilku dni czytam forum i jestem pod wrażeniem.Mam wrażenie jakbym dołączyła do rozmów moich przyjaciółek-chyba się lubicie :))) WŻ czytam od lat ale dopiero teraz się zalogowałam.Gratuluję Wam świetnych przepisów. POZDRAWIAM
Witaj
Witaj