To mize dziwnie zabrzmiec, ale nie mam internetow!!! Dopiero 2go grudnia Pan z telekomunikacji przyczepi kabelek pod nowy adres. Bo taki osobisty hot spot z ajpada to dupa nie polaczenie... Mi muli, komuteru muli...
Jak odmuli to napisz, jak robisz te wywijaski. I wiedz, że dzisiaj się nachlam za ciebie, bo właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj (!) idę na Andrzejki do Przystojnego Mirosława!
a, bo się takiej jednej baletnic (baletów?!?) zachciało i o bobrze nie pamięta... Reszta opija Najmłodszego.
Gdzie piją???
Jak to gdzie...w kawiarence :)))
Niom, a ja myślałam, że będzie jakaś "Parapetówa tylko dla inteligentnych". Wiecie, jak by sie tłumy oknami i drzwiami pchały!
Frekwencja 99%-owa.
O czym Ty mówisz frekwencja jak w Rosji ponad 100%
Ale wiesz, Rosja to stan umysłu.
No jakby u nas odpowiednie trunki /głównie ilościowo/ były i odpowiednie miski to kto wie??
Po takiej wypowiedzi gułag masz pewny
To mize dziwnie zabrzmiec, ale nie mam internetow!!! Dopiero 2go grudnia Pan z telekomunikacji przyczepi kabelek pod nowy adres. Bo taki osobisty hot spot z ajpada to dupa nie polaczenie... Mi muli, komuteru muli...
Jak odmuli to napisz, jak robisz te wywijaski. I wiedz, że dzisiaj się nachlam za ciebie, bo właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj (!) idę na Andrzejki do Przystojnego Mirosława!