Forum

Kuchenne porady

Do specjalistek w temacie masy cukrowej :)

  • Autor: dajanka Data: 2014-12-04 15:48:35

    Dziewczyny, wiem, że tu po WŻ buszujecie -potrzebuję rady...

    Jutro idziemy na urodziny do córki znajomych (raczej dzieci idą;), zamiast prezentu chcieliby dla małej jakiś ładny torcik z tym, że jutro nie będę mieć zbyt dużo czasu na zdobienie i chciałabym go już skończyć dzisiaj.. Nie wiem jaka będzie ta masa po dobie w lodówce? Zawsze zdobię torty w dzień uroczystości by były świeżutkie i nie mam doświadczenia w tym temacie...

  • Autor: aloalo Data: 2014-12-04 16:03:17

    Witaj!

    Nie jestem superspecjalistką, ale gwarantuję, że masie nic się nie stanie a tort będzie znakomity. Rób śmiało już dziś.

    Pozdrawiam!

  • Autor: dajanka Data: 2014-12-04 16:13:42

    Dziękuję :) W takim razie biorę się do roboty.. :):):)

  • Autor: dorotaibasia Data: 2014-12-04 17:40:03

    Ja również specjalistką nie jestem ale na ostatnia chwilę to tylko ręce mi sie trzęsą z nerwów:D robie dzień "przed" i jest ok.

  • Autor: Shanna Data: 2014-12-05 10:40:21

    Jako cukiernik moge Ci powiedziec, ze nic sie stanie nawe 2 dni w lodowce.

  • Autor: Alll Data: 2014-12-05 14:48:35

    Też tak uważam :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu