Do niedawna moje ulubione przepisy miałam w grupach. Dzisiaj wchodzę i wszystkie przepisy mam razem. Dodam że weszłam w ustawienia i zaznaczyłam żeby było w grupach i nadal mam bałagan w przepisach. Czy ktoś mi może pomóc?
Tak, ja też mam tak od wczoraj (wczoraj zauważyłam) i winą jak zwykle obarczyłam swoje chciejstwo/łakomstwo (czyli przeładowanie folderu). Zaczęłam sam porządkować i oznaczać przepisy ... Może ktoś w poniedziałek przywróci "stary porządek"?
Dopisano 14-12-16 8:22:27:
W poniedziałek wszystko wróciło do normy. Dziękuję :)).
Też tak miałam ale nie miałam czasu o tym napisać. Na szczęście już jest wszystko ok. Bardzo to ułatwia szukanie konkretnego przepisu, szczególnie teraz w gorącym przedświątecznym okresie. Dziękujemy dobremu duchowi ...
Do niedawna moje ulubione przepisy miałam w grupach. Dzisiaj wchodzę i wszystkie przepisy mam razem. Dodam że weszłam w ustawienia i zaznaczyłam żeby było w grupach i nadal mam bałagan w przepisach. Czy ktoś mi może pomóc?
Dopisano 14-12-14 13:13:13:
Wy też tak macie?U mnie jest to samo.
Też tak mam...od wczoraj...i niczego znaleźć nie mogę:( Na całe szczęscie jam człowiek starej daty i wszystko co wypróbowane przepisuje do zeszytu
Też uważam,że słowo pisane jest bardziej praktyczne:)
Tak, ja też mam tak od wczoraj (wczoraj zauważyłam) i winą jak zwykle obarczyłam swoje chciejstwo/łakomstwo (czyli przeładowanie folderu). Zaczęłam sam porządkować i oznaczać przepisy ... Może ktoś w poniedziałek przywróci "stary porządek"?
Dopisano 14-12-16 8:22:27:
W poniedziałek wszystko wróciło do normy. Dziękuję :)).Oj coś się pomieszało i nawet stronka wolniej chodzi, już piszę do Pampasa:)
Makusiu jeśli możesz to wspomnij, że chat też nie działa :)
Już świątecznie posprzątane:):):) Czat działa i strona jakby żywsza, dziękuję bardzo:):):)
Pampasowi dziękujemy :)
Makusi Tobie za pośrednictwo, Pampasowi za naprawienie:):):)
Mam tak samo.
Od wczoraj mam taki balagan, ale jakos daje sobie rade.
u mnie tez sie zabałaganiło...ale na święta posprzątam-:))D
u mnie tez sie zabałaganiło...ale na święta posprzątam-:))D
U mnie wszystkie przepisy w porządku alfabetycznym ????
Tez tak mam, ale jak np. wejde w Twoje przepisy ,to sa w grupach.
Już działa wszystko. Dziękuję.:))
A ja myślałam, że to mój komputer znowu zwariował.
Mam ten sam problem :(
U mnie też się rozjechało
U mnie od rana to samo.
U mnie też ulubione przestały być w grupach
Dopisano 14-12-15 12:15:05:
Już jest dobrzeWidzę, że nie jestem osamotniona. Teraz przed świętami to uciązliwe :(.
Mam podobnie, w dodatku czat nie działa:(
Już wszystkie przepisy pogrupowane. Dziękuję;-)
Działa:) Dziękuję!
Też tak miałam ale nie miałam czasu o tym napisać. Na szczęście już jest wszystko ok. Bardzo to ułatwia szukanie konkretnego przepisu, szczególnie teraz w gorącym przedświątecznym okresie. Dziękujemy dobremu duchowi ...
Ja już mam przepisy w grupach.Dziękuję.
Czy mi się wydaje, że jest więcej podziału na tzw. "podgrupy" ? A może nie zauważyłam wcześniej :))))
A jak to zrobić, żeby były w grupach, bo mam alfabetycznie?
W ustawieniach ...postawić haczyk na ulubionych w grupach :)
Dziękuję, zadziałało :)
Proszę bardzo :))
Już chyba się uspokoiło ? Ja ma wszystko w grupach i podgrupach jest Ok Więc chyba do zamknięcia temat ?