Bahus, moją choinkę to wstyd pokazywać, w porównaniu do tej . Przez chwilę myślałam, że przesadziłeś z ozdobami i trochę przytłaczają drzewko, ale jednak nie - jest idealnie :)))
Choinka to mistrzostwo świata a wszystkie wpisy pod Twoim postem to skrzące się wielkim poczuciem humoru perełki. Popłakałam się ze śmiechu. Tak trzymać. Życzę Wszystkim Wesołych Świąt . Tekla
To chyba jeszcze z zeszłego roku.....ale nieźle się trzyma
Mistrz :D
Gdzieś już to napisałam... minimalizm co się zowie
Jedyna w swoim rodzaju,bardzo mi się podoba:)
Bahusowa piękność na święta.... Ale przynajmniej nie będzie problemu z odnalezieniem prezentów pod nią... nawet jeden browarek nie umknie uwadze...
Geniusz!
Choinka wymiata. Jest cudowna!!! Zupełny minimalizm.
Padłem!
Daj jeszcze lampki i "czubek " i będzie ok :) Czerwonego mi brak ....Więc może jakieś kokardki czy co !?
Mojej choineczki jeszcze nie ma ale zastanowię się nad wystrojem hmmm minimalistycznym :P
i ...problem spadających igieł - rozwiązany
i ...problem spadających igieł - rozwiązany
Szalony człowieku
no dobra to ja taką rękodzielniczą przedstawię ... chociaż ta full wypas wygląda
Wow!!!!
No fakt...trochę ładniejsza od mojej
Twoja ma klimat
Ale zarąbiasta!
Piękna.:)))
Bahus, moją choinkę to wstyd pokazywać, w porównaniu do tej
. Przez chwilę myślałam, że przesadziłeś z ozdobami i trochę przytłaczają drzewko, ale jednak nie - jest idealnie :)))
Nie jest idealnie, bo choinka stoi za blisko kaloryferow!!!! ;) jeszcze przez to igly pogubi, nierozwazne posuniecie moim zdaniem.
Pewnie Bahus nie lubi jak mu do Wielkanocy stoi
, a tak wcześniej obleci ;)
Myslimy o tym samym, chyba by nie dalo rady????
Chyba tak...
Choinka to mistrzostwo świata a wszystkie wpisy pod Twoim postem to skrzące się wielkim poczuciem humoru perełki. Popłakałam się ze śmiechu. Tak trzymać. Życzę Wszystkim Wesołych Świąt . Tekla
Nie masz przypadkiem w nadmiarze choinek? Gotowa, ubrana, chętnie ubiję interes życia:):):)
Wydaje mi się? nie, jestem pewna że ten łańcuch jest zbędny. Psuje elegancję choinki
Bahus orzesz Ty! - to się nazywa innowacja do tego praktycznie i ekonomicznie
Boska.........i na czerwonym dywanie stoi jak "gwiazda"
Specjalnie taka dorodna aby było dużo miejsca na prezenty pod nią w postaci skrzyneczek
Jaka mało pracochłonna jeśli chodzi o ubieranie i igieł się nie nasypie.