Ja jestem taka kucharka, że nawet jak mam gotowy przepis, to i tak coś w nim zmieniam. Aby zrobić takie mięso proponuję dodać jabłko, ananasa, a także gruszki lub inne owoce według własnego gustu i smaku, a nawet koncentrat pomidorowy. Jeżeli nie chcesz korzystać z gotowych przepisów, to musisz po prostu poeksperymentować i wybrać własną wersję. Powodzenia.
Macie swoje sprawdzone sposoby na jej przygotowanie?
Przecież jest tyle przepisów na WŻ,że można sobie poszukać a tam masz komentarze pozytywne również.To w czym problem?
Ja jestem taka kucharka, że nawet jak mam gotowy przepis, to i tak coś w nim zmieniam. Aby zrobić takie mięso proponuję dodać jabłko, ananasa, a także gruszki lub inne owoce według własnego gustu i smaku, a nawet koncentrat pomidorowy. Jeżeli nie chcesz korzystać z gotowych przepisów, to musisz po prostu poeksperymentować i wybrać własną wersję. Powodzenia.
Taką dobrą jadłem ostatnio w jednej restauracji w Krakowie,że aż chce się taką przygotować w domu
Ale to chyba przygotowtwał kucharz innej narodowości,tak podejrzałem...
Dopisano 15-01-15 23:37:21:
Kojarzycie Mekong z kuchnią azjatycką?