Najpiękniej jak potrafię życzę zdrowia i radości, pociechy z wnucząt.
Kawę mogę nastawić, pod jednym warunkiem, że dołączymy do tematu wątku jeszcze prababcie i pradziadków ( u nas mamy takich długowiecznych szczęśliwców).
Samych szczęśliwych chwil w życiu, nie tylko w dniu Waszego święta, zasługujecie na wszystko co najlepsze, jak nikt inny.
Dołączam do życzeń - samych serdeczności! Ale z tego miejsca również pragnę Babciom (bo moje dzieci niestety Dziadków nie mają szczęścia mieć - szkoda wielka!) PODZIĘKOWAĆ z całego serca za wszystko - zwłaszcza za nieskończone pokłady cierpliwości, za bezgraniczną miłość do wnucząt i pomoc, której nie sposób przecenić! Dopiero teraz wiem, jakim SKARBEM są Babcie:)
Dołączam do życzeń - samych serdeczności! Ale z tego miejsca również pragnę Babciom (bo moje dzieci niestety Dziadków nie mają szczęścia mieć - szkoda wielka!) PODZIĘKOWAĆ z całego serca za wszystko - zwłaszcza za nieskończone pokłady cierpliwości, za bezgraniczną miłość do wnucząt i pomoc, której nie sposób przecenić! Dopiero teraz wiem, jakim SKARBEM są Babcie:)
Kochani w dniu Waszego święta niech wszystko co najpiękniejsze trafia zawsze do Was.
Częstujcie się serniczkiem, a kto kawkę nastawi ?
Dziękuję pięknie w imieniu swoim i dziadka :)
Długiego, zdrowego i szczęśliwego życia Kochani!
Wszystkiego najlepszego :)
Samych radości z wnucząt. :)
Dziękuję ;) Wnuczęta dla mnie to sama radość, bez nich moje życie nie byłoby tak kolorowe.
Dziękujemy ślicznie.:))
Dziękujemy ślicznie.:))
Najpiękniej jak potrafię życzę zdrowia i radości, pociechy z wnucząt.
Kawę mogę nastawić, pod jednym warunkiem, że dołączymy do tematu wątku jeszcze prababcie i pradziadków ( u nas mamy takich długowiecznych szczęśliwców).
Samych szczęśliwych chwil w życiu, nie tylko w dniu Waszego święta, zasługujecie na wszystko co najlepsze, jak nikt inny.
Dołączam do życzeń - samych serdeczności! Ale z tego miejsca
Lepiej ująć nie można...również pragnę Babciom (bo moje dzieci niestety Dziadków nie
mają szczęścia mieć - szkoda wielka!) PODZIĘKOWAĆ z całego serca za
wszystko - zwłaszcza za nieskończone pokłady cierpliwości, za
bezgraniczną miłość do wnucząt i pomoc, której nie sposób
przecenić! Dopiero teraz wiem, jakim SKARBEM są Babcie:)