Bardzo ładne i pomysłowe (chętnie porwałabym taki bukiet). Odwagi, masz czym pochwalić się przed Żarłokami i innymi Łasuchami .
PS. Też, jak poprzedniczka chciałam zapytać o kremy tortowe (pięknie prezentują się te "żabociki" na otoku).
Gdyby nie świeża "Wydma brzoskwiniowa" w mojej lodówce, to ślinka by mnie "zalała", a tak to tylko zalewa mnie 'żółć z zazdrości', że ja tak nie umiem :))).
Gratulacje!!! Przepiekny duet, jestem pelna podziwu. A moze zdradzisz technike wykonania bukieciku?
Dziękuję.Technikę ściągnęłam z netu,tylko z powodu braku specjalnych drucików do cukierków,użyłam patyczki do szaszłyków. Z tego powodu trudniej było odpowiednio ułożyć bukiet.Sztywno.
Witam, ale sliczny i pracochlony prezent, taka ciocia to prawdziwy skarb. Widze, ze razem swietowalysmy 18-te urodziny, ja na piatkowe tez robilam tort, bardzo smaczny, choc dekoracja to raczej skromnie wypadla przy Twoim, pozdrawiam.
Witam i nieśmiało wstawiam zdjęcie tortu i słodkiego bukietu,który zrobiłam na 18-nastkę bratanicy.Inspiracje od wielu lat z WŻ.
Jestem z natury wymagajaca i nie podoba mi sie byle co...
a to mi sie podoba. Nieprzekombinowane, urocze i mile dla oka.
Piękne, bardzo mi się podoba;)
Wszystkiego najlepszego dla bratanicy
Piękne, bardzo mi się podoba;) Wszystkiego najlepszego dla bratanicy
Dziękuję.Zupełnie nie rozumiem dlaczego "nieśmiało"...:) Jest "od serca" - a tak jest w moim przekonaniu najlepiej.
Po prostu śliczne!
Tort wygląda jak z cukierni,a bukiet bardzo pomysłowy.
I tort i bukiet śliczne
Naprawdę piękne!
Fajniutki słodki duecik:)
Bardzo ładny tort, wygląda bardzo elegancko. Bukiet też. Pomysłowo i gustownie
Bardzo dziękuję za komentarze,po których na pewno śmielej będę wstawiać swoje "prace".
Śliczny zestaw urodzinowy:)) Jakie krem zrobiłaś, że tak fajnie trzyma sztywno "fason" :))
Śliczny zestaw urodzinowy:)) Jakie krem zrobiłaś, że tak fajnie trzyma
sztywno "fason" :)
Dziękuję.Tort obłożony jest kremem na bazie bezy szwajcarskiej.Wewnątrz przekładany bitą śmietaną z serkiem mascarpone.Kwiaty z pianki marshmallow.
Śliczne.:)
Pięknie i elegancko.
Bardzo ładne i pomysłowe (chętnie porwałabym taki bukiet). Odwagi, masz czym pochwalić się przed Żarłokami i innymi Łasuchami
.
PS. Też, jak poprzedniczka chciałam zapytać o kremy tortowe (pięknie prezentują się te "żabociki" na otoku).
Gdyby nie świeża "Wydma brzoskwiniowa" w mojej lodówce, to ślinka by mnie "zalała", a tak to tylko zalewa mnie 'żółć z zazdrości', że ja tak nie umiem :))).
Gratulacje!!! Przepiekny duet, jestem pelna podziwu. A moze zdradzisz technike wykonania bukieciku?
Gratulacje!!! Przepiekny duet, jestem pelna podziwu. A moze zdradzisz technike
Dziękuję.Technikę ściągnęłam z netu,tylko z powodu braku specjalnych drucików do cukierków,użyłam patyczki do szaszłyków. Z tego powodu trudniej było odpowiednio ułożyć bukiet.Sztywno.wykonania bukieciku?
Witam, ale sliczny i pracochlony prezent, taka ciocia to prawdziwy skarb. Widze, ze razem swietowalysmy 18-te urodziny, ja na piatkowe tez robilam tort, bardzo smaczny, choc dekoracja to raczej skromnie wypadla przy Twoim, pozdrawiam.
Mi też się bardzo podoba-wszystkiego najlepszego dla bratanicy i pozazdrościć takiej cioci.