Witam! czy ktoś posiada taki robot? Chciałabym taki kupić, ale najpierw chcę wiedzieć czy warto. Chodzi o to czy dobrze ubija i na sztywno pianę z białek, czy śmietanę, czy dobrze się nim robi ciasta drożdżowe. Za wszelkie rady i informacje z góry dziękuję i czekam z niecierpliwością na wszelkie rady i podpowiedzi.
Od roku mam Bosh MUM 4875.jestem z niego bardzo zadowolona.Piana,śmietana czy utarcie żółtek nie stanowi dla niego problemu,doskonale wyrabia ciasto drożdżowe.Powiem Ci,że teraz nie wyobrażam sobie pieczenia ciasta bez niego,muszę tylko dokupić dodatkową misę bo jednak jest potrzebna.
Widziałam w sklepach internetowych i na allegro,można też kupić w sklepie RTV AGD z tym,że sprowadzają na zamówienie, tak mi powiedział sprzedawca.Misa plastikowa kosztuje od 30zł w górę a ze stali powyżej 100zł.
witam! dopiero teraz mogłam tu zajrzeć i rzeczywiście chodzi o robot MUM 4427, podczas przenoszenia z artykułu pominęłam typ. Chcę ten robot kupić i dlatego pytam o opinie, bo w NEC-ie jest ich bardzo mało, znalazłam chyba 5 opinii w tym dwie były na nie. Jeżeli ktoś posiada ten typ, proszę o opinię, w szczególności chodzi mi o robienie różnych ciast, w tym drożdżowych, ubijanie śmietany i piany z białek. Za wszelkie rady z góry dziękuję i pozdrawiam.
Basiu,moim zdaniem jest to najmniej skomplikowana i zarazem swietna maszyna.Mam ja juz 22 lata, nigdy sie nic nie zepsulo( pekl mi tylko dzbanek do miksowania( zmywarka), ale za grosze nowy kupilam).Moj egzemplarz ma wszystkie przystawki........dokupilam tylko maszynke do mielenia miesa.Robie nim wszystko:ciasta, drozdzowe ( ja mam trzy " mieszadla") na niskich obrotach - hakiem super ciasto wyrabia.Z piana i smietana tez najmniejszego problemu nie ma, nie mowiac juz o surowkach, frytkach czy co tam chcesz.Powiem tak, ja jestem mega zadowolona, corka po wyprowadzeniu sie z domu identyczny kupila.U nas sa one relatywnie tanie, ja bym sie nie zastanawiala.
Basiu,moim zdaniem jest to najmniej skomplikowana i zarazem swietna maszyna.Mam ja juz 22 lata, nigdy sie nic nie zepsulo( pekl mi tylko dzbanek do miksowania( zmywarka), ale za grosze nowy kupilam).Moj egzemplarz ma wszystkie przystawki........dokupilam tylko maszynke do mielenia miesa.Robie nim wszystko:ciasta, drozdzowe ( ja mam trzy " mieszadla") na niskich obrotach - hakiem super ciasto wyrabia.Z piana i smietana tez najmniejszego problemu nie ma, nie mowiac juz o surowkach, frytkach czy co tam chcesz.Powiem tak, ja jestem mega zadowolona, corka po wyprowadzeniu sie z domu identyczny kupila.U nas sa one relatywnie tanie, ja bym sie nie zastanawiala.
Basiu tylko pamiętajm że Twój robot będzie służył następne 20 lat bez awarii, a nowy choćby ten sam model zepsuje się jak nie okresie gwarncyjnym to pewnie w niedługim okresie po, bo tak niestety teraz nowe urządzenia są konstruowane, to już nie jest ten sam Bosch co kiedyś.
Witam! czy ktoś posiada taki robot? Chciałabym taki kupić, ale najpierw chcę wiedzieć czy warto. Chodzi o to czy dobrze ubija i na sztywno pianę z białek, czy śmietanę, czy dobrze się nim robi ciasta drożdżowe. Za wszelkie rady i informacje z góry dziękuję i czekam z niecierpliwością na wszelkie rady i podpowiedzi. *Dopisałam typ urządzenia w tytule . makusia
Witam! czy ktoś posiada taki robot? Chciałabym taki kupić, ale najpierw chcę wiedzieć czy warto. Chodzi o to czy dobrze ubija i na sztywno pianę z białek, czy śmietanę, czy dobrze się nim robi ciasta drożdżowe. Za wszelkie rady i informacje z góry dziękuję i czekam z niecierpliwością na wszelkie rady i podpowiedzi.
*Dopisałam typ urządzenia w tytule .
makusia
O jaki robot Ci chodzi ?
taki czyli jaki?
Wydaje mi się, że Basi chodzi o ten Bosch MUM 4427 robot. Wnioskuję z tego, iż pomyłkowo wstawiła tę prośbę w artykule.
Od roku mam Bosh MUM 4875.jestem z niego bardzo zadowolona.Piana,śmietana czy utarcie żółtek nie stanowi dla niego problemu,doskonale wyrabia ciasto drożdżowe.Powiem Ci,że teraz nie wyobrażam sobie pieczenia ciasta bez niego,muszę tylko dokupić dodatkową misę bo jednak jest potrzebna.
Z mojego też jestem zadowolony.
a mozecie mi powiedzieć gdzie taka mise dodatkową można kupic i jak cenowo to sie przedstawia?
Widziałam w sklepach internetowych i na allegro,można też kupić w sklepie RTV AGD z tym,że sprowadzają na zamówienie, tak mi powiedział sprzedawca.Misa plastikowa kosztuje od 30zł w górę a ze stali powyżej 100zł.
Dziekuję,musze popatrzec i zamówic sobie,pozdrawiam:)
witam! dopiero teraz mogłam tu zajrzeć i rzeczywiście chodzi o robot MUM 4427, podczas przenoszenia z artykułu pominęłam typ. Chcę ten robot kupić i dlatego pytam o opinie, bo w NEC-ie jest ich bardzo mało, znalazłam chyba 5 opinii w tym dwie były na nie. Jeżeli ktoś posiada ten typ, proszę o opinię, w szczególności chodzi mi o robienie różnych ciast, w tym drożdżowych, ubijanie śmietany i piany z białek. Za wszelkie rady z góry dziękuję i pozdrawiam.
Basiu,moim zdaniem jest to najmniej skomplikowana i zarazem swietna
Basiu tylko pamiętajm że Twój robot będzie służył następne 20 lat bez awarii, a nowy choćby ten sam model zepsuje się jak nie okresie gwarncyjnym to pewnie w niedługim okresie po, bo tak niestety teraz nowe urządzenia są konstruowane, to już nie jest ten sam Bosch co kiedyś.maszyna.Mam ja juz 22 lata, nigdy sie nic nie zepsulo( pekl mi tylko dzbanek
do miksowania( zmywarka), ale za grosze nowy kupilam).Moj egzemplarz ma
wszystkie przystawki........dokupilam tylko maszynke do mielenia miesa.Robie
nim wszystko:ciasta, drozdzowe ( ja mam trzy " mieszadla") na niskich obrotach
- hakiem super ciasto wyrabia.Z piana i smietana tez najmniejszego problemu
nie ma, nie mowiac juz o surowkach, frytkach czy co tam chcesz.Powiem tak, ja
jestem mega zadowolona, corka po wyprowadzeniu sie z domu identyczny kupila.U
nas sa one relatywnie tanie, ja bym sie nie zastanawiala.
Pewnikiem masz racje, coz takie czasy.
Witam! czy ktoś posiada taki robot? Chciałabym taki kupić, ale najpierw
Dzięki makusiuchcę wiedzieć czy warto. Chodzi o to czy dobrze ubija i na sztywno pianę z
białek, czy śmietanę, czy dobrze się nim robi ciasta drożdżowe. Za
wszelkie rady i informacje z góry dziękuję i czekam z
niecierpliwością na wszelkie rady i podpowiedzi. *Dopisałam typ
urządzenia w tytule . makusia