Kochani dostałam słodką wiejską śmietanę. Moje pytanie czy taka śmietana da się ubić na sztywno do przełożenia tortu.
Jak najbardziej sie ubije,kiedys ,wieki temu sama korzystalam z takiej smietanki bo mialam ,taką prosto od krowy.
Ubijala sie znakomicie, nawet lepiej niz ta dzisiejsza kremowka , trzeba ją tylko dobrze schlodzic.
Jak nam sie zachcialo cos na slodko to robilam bitą śmietane z owocami ze sloika,posypane granulowanym kakao,pyszne.
Jak tylko masz taką mozliwosc to korzystaj. Pozdrawiam.
Wiejska śmietana , czy słodka , czy też kwaśna , napewno się ubije.
Tylko na najniższych obrotach i trzeba uważać, żeby masełka nie zrobić, bo o to baaardzo łatwo.
Dziękuję Kochane jesteście, wiedziałam że mogę na Was liczyć.Śmietana w lodówce a jutro do dzieła!!!
Kochani dostałam słodką wiejską śmietanę. Moje pytanie czy taka śmietana da się ubić na sztywno do przełożenia tortu.
Jak najbardziej sie ubije,kiedys ,wieki temu sama korzystalam z takiej smietanki bo mialam ,taką prosto od krowy.
Ubijala sie znakomicie, nawet lepiej niz ta dzisiejsza kremowka , trzeba ją tylko dobrze schlodzic.
Jak nam sie zachcialo cos na slodko to robilam bitą śmietane z owocami ze sloika,posypane granulowanym kakao,pyszne.
Jak tylko masz taką mozliwosc to korzystaj. Pozdrawiam.
Wiejska śmietana , czy słodka , czy też kwaśna , napewno się ubije.
Tylko na najniższych obrotach i trzeba uważać, żeby masełka nie zrobić, bo o to baaardzo łatwo.
Dziękuję Kochane jesteście, wiedziałam że mogę na Was liczyć.Śmietana w lodówce a jutro do dzieła!!!