Forum

Kuchenne porady

Olej czy smalec

  • Autor: joamyt83 Data: 2015-02-09 13:08:57

    Witam. Czy możecie mi powiedzieć na czy smażycie pączki albo faworki??

  • Autor: Bahati Data: 2015-02-09 13:25:29

    na specjalnej mieszance olejow do glebokiego smazenia, ktora wytrzymuje temperature do 225 st C. Cgociaz potrzeba tylko 175-180st C do usmazenia paczkow czy faworkow.

    A tak btw mozesz kontynuowac swoj watek o Tlustym Czwartku zamiast zakladac nowe, bedzie Ci latwiej zebrac wszystkie informacje w jednym miejscu. :)

  • Autor: joamyt83 Data: 2015-02-09 13:44:28

    Bardzo dziękuje za podpowiedź. Od niedawna jestem zalogowana na WŻ więc dopiero się uczę. Dzięki

  • Autor: olaala Data: 2015-02-09 14:00:04

    Ja tylko na oleju...jakoś smalec mi śmierdzi:(

  • Autor: ewka63 Data: 2015-02-09 16:33:24

    Na Plancie

  • Autor: dorotaibasia Data: 2015-02-09 16:35:25

    Oma...specjalny tłuszcz do głębokiego smażenia...czasem mozna kupic w małych sklepikach

Przejdź do pełnej wersji serwisu