Witam Kochane Żarłoczki mam pytanie, polecano mi ostatnio zakup zgrzewarki spożywczej. Rozglądam się i jest to zakup mniej więcej rzędu 200 zł tylko... no właśnie
- czy przydaje się ona na co dzień?
- jak długo można przechowywać zgrzane produkty?
- czy tylko w zamrażalniku?
No i w ogóle chcę poznać Wasze zdanie na temat tego ustrojstwa
Reniu ! Zasięgłam opinii mojego męża i : dobrej firmy warto kupić. Moja szwagierka zakupiła swego czasu lidlowski ...do czasu było ok ..a później razem pakowałyśmy truskawki ... trochę ''błogosławiąc cud techniki''. Osobiście nie potrzebuje takiego gadżetu ..maliny i truskawki bardzo przywozicie leżakuje w zamrażarce bez zgrzewarki .
Warzyw nie zamrażam, mięso sporadycznie. Wędliny, które ze mną podróżują już sklepie pięknie mi zapakują we vakum .
Witam Kochane Żarłoczki mam pytanie, polecano mi ostatnio zakup zgrzewarki spożywczej. Rozglądam się i jest to zakup mniej więcej rzędu 200 zł tylko... no właśnie
- czy przydaje się ona na co dzień?
- jak długo można przechowywać zgrzane produkty?
- czy tylko w zamrażalniku?
No i w ogóle chcę poznać Wasze zdanie na temat tego ustrojstwa
Reniu ! Zasięgłam opinii mojego męża i : dobrej firmy warto kupić. Moja szwagierka zakupiła swego czasu lidlowski ...do czasu było ok ..a później razem pakowałyśmy truskawki ... trochę ''błogosławiąc cud techniki''. Osobiście nie potrzebuje takiego gadżetu ..maliny i truskawki bardzo przywozicie leżakuje w zamrażarce bez zgrzewarki .
Warzyw nie zamrażam, mięso sporadycznie. Wędliny, które ze mną podróżują już sklepie pięknie mi zapakują we vakum .
ja posiadam zgrzwerke prozniowa
jestem bardzo zadowolona
chociaz najczesciej to uzywam ja do mrozenia roznych rzeczy
pakuje tez np. chrusty, oponki,ciasta i zgrzewam dluzej utrzymuje sie swiezosc
tylko ja kupilam tania clatronika za 90 zl ale i tak jestem zadowolona