Podsunęłaś mi pomysł na jeszcze jeden stroik :) Mam taki niewykorzystany mały koszyczek z wikliny, tylko skąd wezmę mech :D czeka mnie wycieczka do lasu.
Pięknie, pięknie!!! Ja dzisiaj skończyłam akcję pt. "Palmy 2015". Ukręciłam w południe siedem, a w tym tygodniu jeszcze dwadzieścia sześć, a razem w marcu ponad sześćdziesiąt. Zdjęcia zrobiłam tylko dzisiejszym palemkom, ale nie mogę znaleźć kabelka, żeby je zgrać na dysk i pokazać. Te wcześniejsze robiłam z koleżankami, wszystkie poszły do ludzi i jeszcze zabrakło, więc dzisiaj musiałam sama "skręcać".
Ojkuś, szkoda :( A nie dałoby się jakoś bezprzewodowo ich zgrać? Ja miałam robić palemkę, a skończyło się tak, że zrobiłam barana na styropianie :D No cóż, dobre i to :P
Zmiana czasu i weekend w pracy doprowadziły mnie do takiego zmęczenia, że przeczytałam "zrobiłam banana na styropianie" i przez pół godziny próbowałam sobie wyobrazić jak wyglądała Twoja bananowa palma :D
w większości są to ozdoby ze wstążek, a baza to styropianowe jajko
te z "trójkącikami" to metoda karczochowa, gdzieś jest nawet instrukcja na WŻ
a te jajka różnokolorowe są z wąziutkiej tasiemki, takiej 6mm, owiniętej wokół jajka inne ozdoby to też tasiemki aplikacje z tasiemki ozdobnej albo cekiny, mocowane szpilkami albo na klej
Witam,
Podsyłam zdjęcia moich własnoręcznie wykonanych stroików, może dla kogoś będą inspiracją.
W drewnianej skrzynce: żółte bratki, różowy hiacynt, różowa prymulka.
W metalowym koszyku - kurce: żółte i niebieskie bratki, dwa białe hiacynty, mały bukiecik z bukszpanu, bazi oraz borowinek.
W białym koszyczku: różowy hiacynt, błękitno-cytrynowe mini bratki, oraz większe w słomkowym kolorze, ceramiczny baranek.
Śliczne te Twoje stroiki. Nacieszyłam oko :) :):)
Ładne i kolorowe Twoje stroiki :) ...u mnie trochę skromniej ale też już mam :)...
Podsunęłaś mi pomysł na jeszcze jeden stroik :) Mam taki niewykorzystany mały koszyczek z wikliny, tylko skąd wezmę mech :D czeka mnie wycieczka do lasu.
Przyjedź do mnie do ogrodu :) ...mchu i paproci u mnie pełno ...
Śliczne stroiki , uwielbiam zapach hiacyntów, widać ze u ciebie już świątecznie :)
Bardzo ładne!
Ja mam w tym roku takie: http://wielkiezarcie.com/article114260.html
Heiworth, Wkn, Wasze stroiki są równie piękne. Uwielbiam Święta Wielkanocne i wszystko co się z nimi wiąże. A jutro będę kręcić swoją palmę :)
Pięknie, pięknie!!! Ja dzisiaj skończyłam akcję pt. "Palmy 2015". Ukręciłam w południe siedem, a w tym tygodniu jeszcze dwadzieścia sześć, a razem w marcu ponad sześćdziesiąt. Zdjęcia zrobiłam tylko dzisiejszym palemkom, ale nie mogę znaleźć kabelka, żeby je zgrać na dysk i pokazać. Te wcześniejsze robiłam z koleżankami, wszystkie poszły do ludzi i jeszcze zabrakło, więc dzisiaj musiałam sama "skręcać".
Ojkuś, szkoda :( A nie dałoby się jakoś bezprzewodowo ich zgrać? Ja miałam robić palemkę, a skończyło się tak, że zrobiłam barana na styropianie :D No cóż, dobre i to :P
Zmiana czasu i weekend w pracy doprowadziły mnie do takiego zmęczenia, że przeczytałam "zrobiłam banana na styropianie" i przez pół godziny próbowałam sobie wyobrazić jak wyglądała Twoja bananowa palma :D
Ja po jednej miałam już dość :) Podziwiam za wytrwałość i czekam na zdjęcia tych cudeniek :)
ładniutkie)
Megii, Sławka, dziękuję :) A to moja palma:
Co chwilę coś zmieniam i dekoruję :) ...
Bratki się trochę schowały ,co chwilę deszcz lub grad u nas jest ...
ja sobie taki zrobiłam jajco na szydełku..i takie tam szmatki ..dodatki-)
Nigdy nie opanowałam ani szydełkowania ani robienia na drutach :( a szkoda. Piękne jajko!
Jakie piękne! Lubię oglądać takie obrazki. Czadowe masz świeczniki. Chyba widziałam je w Ikea, stamtąd je masz?
Dzięki :)...jeszcze na pewno coś wymyślę :) ...dziś kupiłam piękną różową hortensję w doniczce :)
Lampion jest z Ikea ...reszta jakaś zbieranina ...
Dekoracje w moim stylu :) Śliczne. Uwielbiam prostotę i elegancję w jednym, do tego świece i już jest nastrojowo....
Czyli mamy tak samo ...a świece zawsze obowiązkowo muszą być :))
Świetny pomysł z filiżanką. Śliczne.
A może ktos wie jak zrobić takie cudo:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/ozdoby_wielkanocne_zrob_to_sam_zdjecia_327449-1-1-d-12-.html
w większości są to ozdoby ze wstążek, a baza to styropianowe jajko
te z "trójkącikami" to metoda karczochowa, gdzieś jest nawet instrukcja na WŻ
a te jajka różnokolorowe są z wąziutkiej tasiemki, takiej 6mm, owiniętej wokół jajka inne ozdoby to też tasiemki aplikacje z tasiemki ozdobnej albo cekiny, mocowane szpilkami albo na klej
kwiatków ze wstążki nie umiem robić (jeszcze;-D)
Trochę wiosny zimą ...
U mnie tez wiosna w domu ( w lazience)a za oknem snieg.
Ślicznie :)) Uwielbiam kwiaty ! A w łazience po prostu super !!
Zające własnej produkcji
I baranek też już jest :)...