Wysoka Instancjo ... Proszę o pomoc w okienku MOJE , które absolutnie nie funkcjonuje. Nie mogę dostać się do poczty i do moich ulubionych przepisów ...
U mnie działa na firefoxie i chrome. Ale do dzisiaj nie mogłam na chrome np dać wersji do druku, nie działało. Na kilku jeszcze innych stronach miałam różne problemy z chrome właśnie. Przed chwilą zresetowałam ustawienia w przeglądarce i wszyściuteńko działa jak należy.
Tylko i wyłącznie na przeglądarce Chrome ''moje'' jest aktywne ... cóż nie lubię tej przeglądarki ale jak się nie ma tego co się to ... nie lubi się to co się ma .
I do mnie problem dotarł dzisiaj. Mozzilla - nie działa. Jak najeżdżam myszą na Moje - to zawartość tego pojawia się w połowie ekranu - że nie mam nijak szansy, żeby zdążyć kliknąć ulubione czy moje przepisy.
W innych przeglądarkach nie sprawdzałam - nie lubię ich. Ale może potrzeba zmusić.
Dziękuję ... proszę zamykać wątek ... wszystko w porządku .. ! Proszę jeszcze ponaprawiać, bo u mnie nic już nie działa Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna:))
Ale co konkretnie nie działa? Irenko, odśwież stronę i będzie ok;)
Wysoka Instancjo ... Proszę o pomoc w okienku MOJE , które absolutnie nie funkcjonuje. Nie mogę dostać się do poczty i do moich ulubionych przepisów ...
Pomożecie ... ??
przez mozille też nie wchodzę, ale przez explorera to i owszem (teraz spawdziłam)
Przed chwilą sprawdziłam jeszcze raz .. Opera i Explorer ... nic nie działa ..
A u mnie jak na złość wszystko działa.
Na 3 laptopach kicha .. tylko tablet odpala .... ale ja tak się nie bawię ..
U mnie wszystko chodzi, używam Chrome.
Mancia .. czego ja nie używałam .... aż skończyłam na ''mazaku''
No to już nie mam pomysłu, chrome też nie działa, ale explorer bez problemu, pozdrawiam
Melduję, że w google Chrome też nie aktywne
Na Firefox nie mam, na Chrome ok.
U mnie działa na firefoxie i chrome. Ale do dzisiaj nie mogłam na chrome np dać wersji do druku, nie działało. Na kilku jeszcze innych stronach miałam różne problemy z chrome właśnie. Przed chwilą zresetowałam ustawienia w przeglądarce i wszyściuteńko działa jak należy.
Dokładnie Reniu, trzeba wyczyścić dane przeglądarki.
U mnie na google chrome działa. MOJE
IE 11 działa poprawnie
I jak tam megi?
Tylko i wyłącznie na przeglądarce Chrome ''moje'' jest aktywne ... cóż nie lubię tej przeglądarki ale jak się nie ma tego co się to ... nie lubi się to co się ma .
Witam,
pozwolę się podpiąć pod wątek, bo problem podobny. Z tym, że ja nie mogę wrzucić przepisów do ulubionych MOICH.
Wesołych Świąt Wszystkim Żarłoczkom!
U mnie w Firefox wszystko łokej :) "MOJE" bez żadnego problemu działa.
Tylko na google chrome dziala, reszta do kitu.
Dołączam się do problemu...
Pampas naprawia, prosimy o cierpliwość ;)
Spoko ... mam tony cieeeeerpliwości ..
I do mnie problem dotarł dzisiaj. Mozzilla - nie działa. Jak najeżdżam myszą na Moje - to zawartość tego pojawia się w połowie ekranu - że nie mam nijak szansy, żeby zdążyć kliknąć ulubione czy moje przepisy.
W innych przeglądarkach nie sprawdzałam - nie lubię ich. Ale może potrzeba zmusić.
Ja też lubię ''liska'' ...
a ja nie lubię liska i został bardzo szybko wywalony
No i wystarczyło zgłosić problem. i już działa. Wszystko wróciło na swoje miejsce - miejmy nadzieję, że już tak pozostanie...
U mnie działa, jak u Was?
U mnie działa, jak u Was?
U mnie nie działa w Chromie,a właściwie się otwiera tylko, że na środku strony i jak chcę najechać myszą to nie chce ze mną współpracować ha ha ha.
Wesołych świąt :)
ZANTA, klawisz F5 :)
Super, u mnie pomoglo i dziala.
ja mam to samo
Trzeba odświeżyć stronę , nacisnąć klawisz F5
Po odświeżeniu ... nadal nie działa .. .
Już działa ....
Dziękuję ... proszę zamykać wątek ... wszystko w porządku .. !
Dziękuję ... proszę zamykać wątek ... wszystko w porządku .. !
Proszę jeszcze ponaprawiać, bo u mnie nic już nie działa Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna:))Dziękuję ... proszę zamykać wątek ... wszystko w porządku .. ! Proszę
Ale co konkretnie nie działa? Irenko, odśwież stronę i będzie ok;)jeszcze ponaprawiać, bo u mnie nic już nie działa Będę
baaaaaaaaaardzo wdzięczna:))
Makusiu, nie mogę zapisać przepisów do ulubionych i nie mogę wejść do moich ulubionych.
Jest już ok!!! Dzięki. Buziaki i jeszcze raz Wesołych i Smacznych Świąt!
I znowu awaria ... nie działa moje Moje ...
Na operze u mnie działa.MOJE.
Jestem na Operze .... też kicha ..
u mnie też nie działa:(
Odświeżacie stronę ?
U mnie działa .. pytanie na jak długo .. czy za każdym razem mam odświeżać stronkę .. trochę to upierdliwe((( .. prawdaż ?
Wkn w życzeniach świątecznych , wspomina o zmianach, więc nie denerwujmy się na zapas, poczekajmy na "po świętach " :)
Ok .. zastosuję się do ..życzeń Wkn
Jak tylko Twoje MOJE zadziała to masz nie odebraną pocztę od wczorajszego ranka.. (((
Madziu, zerknęłam i odpisałam:)
oooo... zadziałało:)
mam nadzieję, że tak zostanie:)
przepisy na święta szukałam po nazwach i też było git, do nerwów mi daleko:)