Kolega chodził i podobno wszystko co mu powiedziała z przeszłosci było prawdą.A moja bliska kolezanka od wielu lat korzysta z usług wróżki, dużo spraw dzięki niej ominęła , ba, nawet uratowała życie siostry ,która była ciezko chora .Ja nie korzystam i nie chcę wiedzieć , a co ma być to i tak będzie:)
Może komuś "wszystko się sprawdziło" - nie wiem. Słyszałam i na tak i na nie. Ale dzięki ogromnej rzeszy wierzących, niejaki pan M. - uważany przez niektóre stacje za najlepszego wróżbitę w kraju, wiosną, latem, jesienią i zimą odpoczywa na gorących piaskach pod palmami Dubaju i wrzuca do sieci (!) zdjęcia z kąpieli w kryształowej wannie luxusowego hotelu. A ludziska dzwonią !!! aż linia gorąca...
'Czy przepowiednie się sprawdzają?' odp: Nie, nie sprawdzają się, czasami tylko podświadomie (a może świadomie) je realizujemy. Ogólnie - to zabawa dla znudzonych i zagubionych, niezły biznes dla cwaniaków ... Lepiej pójść na spacer, odetchnąć świeżym powietrzem (nic tak dobrze nie działa na rozum/zmysły jak natura).
Nie korzystałam, nie korzystam i korzystać nie będę.
W bajki już dawno nie wierzę :)
Kolega chodził i podobno wszystko co mu powiedziała z przeszłosci było prawdą.A moja bliska kolezanka od wielu lat korzysta z usług wróżki, dużo spraw dzięki niej ominęła , ba, nawet uratowała życie siostry ,która była ciezko chora .Ja nie korzystam i nie chcę wiedzieć , a co ma być to i tak będzie:)
Może komuś "wszystko się sprawdziło" - nie wiem. Słyszałam i na tak i na nie. Ale dzięki ogromnej rzeszy wierzących, niejaki pan M. - uważany przez niektóre stacje za najlepszego wróżbitę w kraju, wiosną, latem, jesienią i zimą odpoczywa na gorących piaskach pod palmami Dubaju i wrzuca do sieci (!) zdjęcia z kąpieli w kryształowej wannie luxusowego hotelu. A ludziska dzwonią !!! aż linia gorąca...
Pozdrawiam ! a wizytę u wróżki daruj sobie
'Czy przepowiednie się sprawdzają?'
odp: Nie, nie sprawdzają się, czasami tylko podświadomie (a może świadomie) je realizujemy.
Ogólnie - to zabawa dla znudzonych i zagubionych, niezły biznes dla cwaniaków ...
Lepiej pójść na spacer, odetchnąć świeżym powietrzem (nic tak dobrze nie działa na rozum/zmysły jak natura).
Jak jesteś wierząca to wpisz sobie w gogle Biblia w wróżbiarstwo.