Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wróżka

• Autor: madina99 Data: 2016-03-14 05:45:55

Witam.Mam pytanie,czy korzystacie z porad wróżki i jeśli tak to czy wierzycie w to co wyczyta z kart.Czy przepowiednie się sprawdzają.

• Autor: matani Data: 2016-03-14 06:47:15

Nie korzystałam, nie korzystam i korzystać nie będę.

• Autor: mggi63 Data: 2016-03-14 07:48:02

W bajki już dawno nie wierzę :)

• Autor: gabigold Data: 2016-03-14 07:56:01

Kolega chodził i podobno wszystko co mu powiedziała z przeszłosci było prawdą.A moja bliska kolezanka od wielu lat korzysta z usług wróżki, dużo spraw dzięki niej ominęła , ba, nawet uratowała życie siostry ,która była ciezko chora .Ja nie korzystam i nie chcę wiedzieć , a co ma być to i tak będzie:)

• Autor: mariateresa Data: 2016-03-14 10:19:12

Może  komuś  "wszystko się sprawdziło"  -  nie wiem.   Słyszałam i na tak  i na nie.    Ale dzięki ogromnej rzeszy wierzących,  niejaki pan  M.  -   uważany przez niektóre stacje za najlepszego wróżbitę w kraju,   wiosną,  latem,  jesienią i zimą  odpoczywa na gorących piaskach pod palmami Dubaju  i wrzuca do sieci (!)  zdjęcia z kąpieli w kryształowej wannie luxusowego hotelu.  A ludziska dzwonią !!!    aż linia gorąca...      

Pozdrawiam !  a wizytę u wróżki  daruj sobie

• Autor: Smosia Data: 2016-03-14 12:56:29

'Czy przepowiednie się sprawdzają?'
    odp: Nie, nie sprawdzają się, czasami tylko podświadomie (a może świadomie) je realizujemy.
    Ogólnie - to zabawa dla znudzonych i zagubionych, niezły biznes dla cwaniaków ...
    Lepiej pójść na spacer, odetchnąć świeżym powietrzem (nic tak dobrze nie działa na rozum/zmysły jak natura).

• Autor: Izma73 Data: 2016-03-14 15:57:31

Jak jesteś wierząca to wpisz sobie w gogle Biblia w wróżbiarstwo.

Przejdź do pełnej wersji serwisu