Forum

Kuchenne porady

śmietana

  • Autor: stokrocia Data: 2015-05-01 11:29:32

    Mam dwa kubki śmietany 18% w sumie 900g.Muszę ją dziś zużyć(dziś kończy się termin przydatności). Proszę Was o pomoc: do czego i w jaki sposób ją zużytkować?

  • Autor: Bahati Data: 2015-05-01 11:46:10

    Ciasto styropian mozesz zrobic. Jest calkiem ciekawe. 

  • Autor: gabigold Data: 2015-05-02 08:46:22

    Mizerię możesz zrobić do ziemniaczków z jajkiem sadzonym :)

  • Autor: olaala Data: 2015-05-02 09:21:12

    Krystyny wydaje mi się ciekawe (pyszne),ale boję się tego rozwałkowywania...



  • Autor: Krystyna911 Data: 2015-05-02 09:25:07

    troszkę zabawy z tym jest, ale zaręczam że warto. Najlepiej to rozciągać maksymalnie dłońmi a resztę rozwałkować dopiero. To nic strasznego

  • Autor: Krystyna911 Data: 2015-05-02 09:03:35

    jak dokupisz kremówki to możesz upiec tort miodowy Pyyyyyyyyyyyyyyyszny bardzo jest. Miodowe blaty nie muszą mięknąć bo są od razu puszyste niczym biszkoptowe

  • Autor: Bahati Data: 2015-05-02 09:15:25

    Ooooo podoba mi sie :) jakbym nie upiekla juz sernika i brownie to bym juz robila... Spoko, za tydzien tez jest sobota. :)

  • Autor: Krystyna911 Data: 2015-05-02 09:26:48

    zrób, zrób :) Czasu trochę zajmuje ale jest przepyszny. Zupełnie inne miodowe niż znamy. Ja byłam sama bardzo zaskoczona konsystencją ciasta, bo miodowe to kojarzy się z takimi deskami-blatami. A tu jest inaczej

  • Autor: iwett Data: 2015-05-02 09:13:05

    Może to ,jest pyszne http://wielkiezarcie.com/recipes/30009933

  • Autor: olaala Data: 2015-05-02 13:07:59

    Krysiu 'Twoje ciasto' już w lodówce...bow

    jutro dodam zdjęcia

Przejdź do pełnej wersji serwisu