Mam dwa kubki śmietany 18% w sumie 900g.Muszę ją dziś zużyć(dziś kończy się termin przydatności). Proszę Was o pomoc: do czego i w jaki sposób ją zużytkować?
jak dokupisz kremówki to możesz upiec tort miodowy Pyyyyyyyyyyyyyyyszny bardzo jest. Miodowe blaty nie muszą mięknąć bo są od razu puszyste niczym biszkoptowe
zrób, zrób :) Czasu trochę zajmuje ale jest przepyszny. Zupełnie inne miodowe niż znamy. Ja byłam sama bardzo zaskoczona konsystencją ciasta, bo miodowe to kojarzy się z takimi deskami-blatami. A tu jest inaczej
Mam dwa kubki śmietany 18% w sumie 900g.Muszę ją dziś zużyć(dziś kończy się termin przydatności). Proszę Was o pomoc: do czego i w jaki sposób ją zużytkować?
Ciasto styropian mozesz zrobic. Jest calkiem ciekawe.
Mizerię możesz zrobić do ziemniaczków z jajkiem sadzonym :)
Krystyny wydaje mi się ciekawe (pyszne),ale boję się tego rozwałkowywania...
troszkę zabawy z tym jest, ale zaręczam że warto. Najlepiej to rozciągać maksymalnie dłońmi a resztę rozwałkować dopiero. To nic strasznego
jak dokupisz kremówki to możesz upiec tort miodowy Pyyyyyyyyyyyyyyyszny bardzo jest. Miodowe blaty nie muszą mięknąć bo są od razu puszyste niczym biszkoptowe
Ooooo podoba mi sie :) jakbym nie upiekla juz sernika i brownie to bym juz robila... Spoko, za tydzien tez jest sobota. :)
zrób, zrób :) Czasu trochę zajmuje ale jest przepyszny. Zupełnie inne miodowe niż znamy. Ja byłam sama bardzo zaskoczona konsystencją ciasta, bo miodowe to kojarzy się z takimi deskami-blatami. A tu jest inaczej
Może to ,jest pyszne http://wielkiezarcie.com/recipes/30009933
Krysiu 'Twoje ciasto' już w lodówce...
jutro dodam zdjęcia