Witam wszystkich forumowiczów! Przywitanie niestety nie jest pierwszą rzeczą, którą tutaj zrobiłem, w związku z czym "oberwało" mi się troszeczkę od dziewczyn i zostałem posądzony o reklamowanie :) Jednak nic z tych rzeczy! Dzięki uwadze Dżaniny Fondy postanowiłem się jednak przywitać - początkowo nie chciałam "śmiecić" forum kolejnym tego typu wątkiem, no ale cóż. W dobrym tonie jednak jest powiedzieć "cześć'. No to mówię! :) Pozdrawiam serdecznie :)
No witaj witaj a gdzie "wkupne"? Gdzie % zapoznawcze i kalorie w postaci ciast i ciasteczek wszelakich? Ojjj sporo masz do nadrobienia, ale witaj i gotuj z Nami, ucz się od Nas i pozwól uczyc się od Ciebie
Witaj. A jakiej płci jesteś. Bo raz tak, raz tak, więc lepiej ustalić na początku. Domyślam się, że jedno to korzystanie z podpowiadaczy, które zwykle zmieniają miejsce słowa, gdy chcemy w nie kliknąć.
No witam serdecznie ja (najwredniejsza (lub prawie) baba na forum)!!!!! :)))) Bardzo lubię ludzi, którzy zamiast się obrazić, przyznają się do błędu (mnie różnie wychodzi). A tak w temacie - było w końcu jakieś picie po cichu czy wszyscy grzecznie poszli spać?
Widzisz Pani... bo to najgorsze pijaki, co po kryjomu piją. Do AA ich zgłosić. A najgorsze to ta Bahata, czy jak jej tam. Drobiazgu ma czwórkę, a pije. Dzieciaczków szkoda, widzisz Pani, dzieciaczków szkoda. No i męża, bo to, podobno, dobry chłop. Bidny chłopina!!!! Tyra i tyra, a Bahata wszystko przepija. Szkoda słów! Ja to bym może i im pomogła, ale czasu nie mam.
A może zgłośmy, żeby im odebrali dzieci? Ja bym se jedno wzięła.... jak ładne i pracowite. Dobrze by u mnie miało. I jeść bym dała, i nie biła... za często. I po polsku nauczyła mówić.
Przepijaj więcej bo upiększanie Ci nie potrzebne. Szkoda wydawać na rzeczy zbędne skoro tyle kuszących % czeka. Eee bidna ta zagranica jak tylko tysiakiem rzucają u nas to rozpusta.
Oooo, poważna sprawa. Pocałuj w czółko od cioci i poliż po mordzie od wujka Hyrnego. P.S. Mój nie chce spać w łóżku. :( A jak by fajnie i luźno było we troje, i tyle kłaków!
Witam wszystkich forumowiczów! Przywitanie niestety nie jest pierwszą rzeczą, którą tutaj zrobiłem, w związku z czym "oberwało" mi się troszeczkę od dziewczyn i zostałem posądzony o reklamowanie :) Jednak nic z tych rzeczy! Dzięki uwadze Dżaniny Fondy postanowiłem się jednak przywitać - początkowo nie chciałam "śmiecić" forum kolejnym tego typu wątkiem, no ale cóż. W dobrym tonie jednak jest powiedzieć "cześć'. No to mówię! :) Pozdrawiam serdecznie :)
Witaj
No witaj witaj a gdzie "wkupne"? Gdzie % zapoznawcze i kalorie w postaci ciast i ciasteczek wszelakich? Ojjj sporo masz do nadrobienia, ale witaj i gotuj z Nami, ucz się od Nas i pozwól uczyc się od Ciebie
Halo halo, proszę mi dać trochę czasu! :D Nie wszystko na raz :D
Wybacz, niecierpliwa jestem
Chyba czas już minął:((
Wesołych, impreziarskich snów:))
No wlasnie!!! Przeciez dzis czwartek. Tu sie przeciez w czwartki pije!!!
Witam Nowego i wieczorem czekam na impreze. :)
Bahtai, prowokujesz mnie do ubożenia mojego języka, znowu chcę zawołać : i ja, i ja...!!!
Hahahaha
przepraszam.
pacz Pani nawet nie skumałam, że to czwartek dzisiaj :D Ale fakt, to dodatkowy powód do degustacji
To sie kolega wkopal... :D
Jakie wkopał? Trafił na najlepszy moment :D
Az zamilkł z przerazenia... ;)
edit: z radosci.
Naiwnie myślę, ze poleciał po wino. Tylko nie wiem czy wie, ze musi kupić czerwone, koniecznie :D
Ja mam, ja mam...czerwone i to duuużo :)))
i ja i ja bo kupuje a nie piję. Muszę zacząć :D
Koniecznie! Czwartkowa popijawa to dobry poczatek.
Ciiiichoooo. ;)
Ćwicz kobieto:D
yyyy...się znowu wyrwałam:)))
Nie mam, nie mam, jakby ktoś pytał (zostawię na nasze randki hihi) .
Szybko się uczysz :D
Coś nas mało do tej popijawy, a "rzeczony" umknął :( Trzeba będzie chyba własne zapasy naruszyć...
Aga, Bahati, prostuję drzewko hihi.
Witaj !
Witaj. A jakiej płci jesteś.
Bo raz tak, raz tak, więc lepiej ustalić na początku.
Domyślam się, że jedno to korzystanie z podpowiadaczy, które zwykle zmieniają miejsce słowa, gdy chcemy w nie kliknąć.
Witaj
Cześć.
"Lepiej późno niż później" mawiają niektórzy :D
Smacznego pichcenia i pieczenia albo imprezowania .
No witam serdecznie ja (najwredniejsza (lub prawie) baba na forum)!!!!! :))))
Bardzo lubię ludzi, którzy zamiast się obrazić, przyznają się do błędu (mnie różnie wychodzi).
A tak w temacie - było w końcu jakieś picie po cichu czy wszyscy grzecznie poszli spać?
A gdzie tam było. Kolega się przywitał i zniknął :D Chyba, że dziewczyny gdzieś uskuteczniały czwartkową tradycję.
Widzisz Pani... bo to najgorsze pijaki, co po kryjomu piją. Do AA ich zgłosić. A najgorsze to ta Bahata, czy jak jej tam. Drobiazgu ma czwórkę, a pije. Dzieciaczków szkoda, widzisz Pani, dzieciaczków szkoda. No i męża, bo to, podobno, dobry chłop. Bidny chłopina!!!! Tyra i tyra, a Bahata wszystko przepija. Szkoda słów! Ja to bym może i im pomogła, ale czasu nie mam.
Pani ale liczą się chęci! Do MOPSA ich zgłosić trzeba i to szybko bo szkoda dzieci i tych pińcet plus. Lepiej nam by dali!! :D
Pinset mi nie dajom. Bo my zagramanico mieszkamy!!! ;) Rzuca raz w roku tysiaka na pocieszenie, ze sie czlowiek z tyloma dzieciakami uzerac musi!!!
I dobrze, że nie dajo. Bo na wóde by poszło.
Zagramanico? Toż dzieci na Niemców wychowacie. A po polsku chociaż "dzień dobry" umio?
A może zgłośmy, żeby im odebrali dzieci? Ja bym se jedno wzięła.... jak ładne i pracowite. Dobrze by u mnie miało. I jeść bym dała, i nie biła... za często. I po polsku nauczyła mówić.
Wypraszam sobie!!! Polowe przepijam. Druga zostawiam na upiekszacze!!! :D
Przepijaj więcej bo upiększanie Ci nie potrzebne. Szkoda wydawać na rzeczy zbędne skoro tyle kuszących % czeka. Eee bidna ta zagranica jak tylko tysiakiem rzucają u nas to rozpusta.
A wiadomo, czyje to zdjęcia Bahata wstawia? Ha? Ja nie wierzę, że swoje. Pewnie z internetów. Albo z fotoszopa.
A najmlodszy to ma dzis drugie urodziny, wiesz? :) Pozwole mu spac w lozku z okazji swieta. Moze nawet wejsc na kanape... :D
Pomyrdaj go za uszkiem urodzinowo :D
Oooo, poważna sprawa. Pocałuj w czółko od cioci i poliż po mordzie od wujka Hyrnego.
P.S. Mój nie chce spać w łóżku. :( A jak by fajnie i luźno było we troje, i tyle kłaków!
Zamykam wątek!!!!! Na trochę. Nic nie wolno pisać, bo idę pracować!
Uskuteczniły...tylko dlaczego Ty nie dotarłaś, aaa???
Bo wstyd się przyznać ale ja adresu nie znam
Było...
Witaj ulfik ! Tylko nie wiem jak sie do Ciebie zwracac bo z wypowiedzi wynika,ze jestes raz kobietka a raz mezczyzna
Sprawdzałam - facet!
Uffff ! Ale ulga....Dzani dobrze,ze Ty zawsze trzezwo myslaca w tym towarzystwie
Witaj ! Jak milo miec nastepnego pana na forum:)
Witaj ulfik, gotuj, piecz i dziel się z nami swoimi smakowitymi przepisami i fotkami... :)
Witaj moiło! Ja dopierpiero dzisiaj ale lepiej póżno niż wcale
Oj, Ulfik, jak na ,,Miłośnik jedzenia, dobrych restauracji i gotowania,, jesteś zbyt gadatliwy, trochę czasu minęło, czekamy na komentarze.