Z okazji Dnia Kobiet wszystkim przedstawicielkom płci pięknej i nadobnej...uczestniczkom i aktywnym członkiniom Wielkiego Żarcia składam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności i samych pięknych dni w życiu. Pięknych poranków i jeszcze piękniejszych wieczorów...(o nocy to nawet nie wspomnę). Powodzenia w życiu i osiągnięciu wszystkich wymarzonych pragnień. Spełnienia się tak w związkach jak i w innych alternatywnych bytach. Niech "moc" będzie zawsze z Wami. Niech do szczęścia zawsze będzie Wam po drodze. Życzę by uśmiech rozpromieniał Wasze twarze i byście zawsze czuły się doceniane i kwitnące szczęściem i życiowym powodzeniem. Bahus
Ja się pod życzenia dla naszych Pań podpinam i jeszcze z przymrużeniem oka wstawiam to-
Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Makusiu....cieszę się, że też przyjełaś to jako dobry żart....Bo już zwątpiłam co i jak ???? Jak się dziewczyny obruszyły ) Ale tak sam możemy traktować kawały o teściowych, Żydach, taksiarzy i innych,,,,,,ważne aby się troszeczkę rozchmurzyć!!
Z okazji Dnia Kobiet wszystkim przedstawicielkom płci pięknej i nadobnej...uczestniczkom i aktywnym członkiniom Wielkiego Żarcia składam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności i samych pięknych dni w życiu. Pięknych poranków i jeszcze piękniejszych wieczorów...(o nocy to nawet nie wspomnę). Powodzenia w życiu i osiągnięciu wszystkich wymarzonych pragnień. Spełnienia się tak w związkach jak i w innych alternatywnych bytach. Niech "moc" będzie zawsze z Wami. Niech do szczęścia zawsze będzie Wam po drodze.
Życzę by uśmiech rozpromieniał Wasze twarze i byście zawsze czuły się doceniane i kwitnące szczęściem i życiowym powodzeniem.
Bahus
O jakie piekne zyczenia nam zlozyles Bahus!!! Dziekuje slicznie
Dziękuję
Piękne życzenia Bahusie, dziękuję i oby się spełniły
Dziękuję za piękne życzenia :)
Bardzo miło się czytało......:))
Dziękuję, dziękuję
Dziękuje bardzo
Bahus, serdeczne uściski dla Ciebie i wielkie dziękuję. Naprawdę uroczo to napisałeś. Teraz niech się spełnia!
Dziekuję serdecznie:)
Bardzooo mi miło!
Dziekuję!
Dziękuję :)
Dziękuję :)
Dziękuję serdecznie!
Dziękuję bardzo!
Ja się pod życzenia dla naszych Pań podpinam i jeszcze z przymrużeniem oka wstawiam to-
Jakie są rodzaje kobiet?
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Hahaaaa
Ale jajca........
Ja to chyba ta ostatnia bo ciągle w domu siedzę.....hahaaaa
1 - 8. Nimfomanki (nieważne z kim, byle często ...).
9. Monogamistki.
Dobre
Makusiu....cieszę się, że też przyjełaś to jako dobry żart....Bo już zwątpiłam co i jak ????
Jak się dziewczyny obruszyły )
Ale tak sam możemy traktować kawały o teściowych, Żydach, taksiarzy i innych,,,,,,ważne aby się troszeczkę rozchmurzyć!!
Dziękuję, jestem Kobietą co się zowie, więc przyjmuję te życzenia z radością i uśmiechem
Dołączam się do życzeń :) ✿✿✿✿✿✿✿
Dziekuje pieknie\
Dziekuje
Dziękuję