Z okazji świąt Bożego Narodzenia, życzę aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór, aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech. A Nowy 2018 Rok, niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile!
Miłego poświątecznego 'odtajania. XD Moje usprawiedliwienie: życzenia wkleiłam do wątku nostalgicznego. Nie wiedziałam, ze Makusia rozpoczęła kolejny wątek świąteczny. :(
Wigilijne wspomnienia: Kropcia z gwiazdkową kością, przed rokiem.
Smosiu, nie smuć się :) Dziękuję za życzenia. Piękne masz wspomnienie, jak dobrze że mamy zawsze pod ręką aparaty, i cykamy fotki, jest co wspominać :) Piękna Kropcia :)
Życzenia dla Wszystkich - dobrej zabawy na zakończenie roku 2017 oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2018, niech przynosi Wam same dobroci, niech będzie w tym obdarowywaniu łaskawy i hojny, a niech nie zapomina też o zdrówku Waszym i Waszych bliskich. Wszystkiego dobrego! Alicja
Dziękuję za wszystkie życzenia i posyłam nasze :))
Nowy Roczek powolutku nadchodzi, oby przyszedł z samymi dobrymi niespodziankami i wesoły nastrój sprowadził - na wszystkie 365 (albo i 366?) dni. Wspaniałego i szczęśliwego 2018 roku życzę NAM Żarłoki. Witajcie NR jak chcecie i z tymi których lubicie.
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
życzę aby wszystkie dni w roku były
tak piękne i szczęśliwe,
jak ten jeden wigilijny wieczór,
aby Wasze twarze i twarze
Waszych najbliższych
zawsze rozpromieniał uśmiech.
A Nowy 2018 Rok, niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile!
Wesołych Świąt dla wszystkich Użytkowników Wielkiego Żarcia :)
Zdrowia, miłości i radości przy wigilijnym stole i na codzień dla Wszystkich Żarłoczków i Waszych rodzin!
Również ode mnie naj-najlepsze życzenia Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia... dla tych wytrwałych i dla tych, co uciekli.
Miłego poświątecznego 'odtajania. XD
Moje usprawiedliwienie: życzenia wkleiłam do wątku nostalgicznego. Nie wiedziałam, ze Makusia rozpoczęła kolejny wątek świąteczny. :(
Wigilijne wspomnienia: Kropcia z gwiazdkową kością, przed rokiem.
Smosiu, część się wpisała tutaj, część tam. To normalne :)
Smosiu, nie smuć się :) Dziękuję za życzenia.
Piękne masz wspomnienie, jak dobrze że mamy zawsze pod ręką aparaty, i cykamy fotki, jest co wspominać :)
Piękna Kropcia :)
Dziękuję i przesyłam życzenia Wspaniałego Nowego Roku, niech on cały przyniesie jedynie dobre chwile i spełnienie wszelakich pragnień
Ja również dziękuję i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego roku!
Również dziękuję i z wzajemnością dla wszystkich :)
Życzenia dla Wszystkich - dobrej zabawy na zakończenie roku 2017 oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2018, niech przynosi Wam same dobroci, niech będzie w tym obdarowywaniu łaskawy i hojny, a niech nie zapomina też o zdrówku Waszym i Waszych bliskich. Wszystkiego dobrego! Alicja
Dziękuję za wszystkie życzenia i posyłam nasze :))
Nowy Roczek powolutku nadchodzi, oby przyszedł z samymi dobrymi niespodziankami i wesoły nastrój sprowadził - na wszystkie 365 (albo i 366?) dni.
Wspaniałego i szczęśliwego 2018 roku życzę NAM Żarłoki.
Witajcie NR jak chcecie i z tymi których lubicie.