Cieszmy się pięknem przyrody, zapomnijmy wszystkie złości i bądźmy radośni Pierwsza moja tęcza w tym roku, wszystkie zdjęcia zrobione w ciągu 3 minut - "pogoda zmienną jest..."
Jak zobaczylam tytul watku to mi sie gebula od razu usmiechnela :-D Dzisiaj wszedzie pogoda zmienna ale najwazniejsze,ze juz zielono i pieknie sie robi na swiecie. A tecza jest cudna! Mozna patrzec i nigdy sie nie znudzi :-)
Zdjęcia superowe, a tęcza przepiękna... Tak czasem bywa, że warunki pogodowe potrafią się zmienić w kilka chwil... A rano tak wyglądało u mnie pięknie świecące słoneczko...
Przez kuchenne okno widziałam dzisiaj rano kawalątek ślicznej tęczy. Pomyślności znak - jak nic sukcesy w kuchni będę osiągać . Dzięki za super fotki, 'kwiecień plecień' na całego - trochę zimna i ciepłego...
Niooo cieszymy sie Rzymianko:) Uwielbiam te pore roku jak wiosna budzi swiat z zimowego snu. U mnie wczoraj lunelo z nieba i woda i gradem, ale teczy nie pokazali...hehe
Widze i slysze wiosenna radosc natury:) W moim klimacie na parapetach rosna juz pomidory i inne ziarna, bo na zewnatrz musze czekac pewnie do czerwca, zanim moge cos wysiac:))) Piekne zdjecia wstawilas!
Tęczy u mnie nie było, ale kwiatki Wam posyłam - foto z przed 3 tygodni, teraz "moja" magnolia już opadła, ale rozkwitają następne i białe sady. Pozdrawiam !
Dopisano 2017-4-7 0:33:29:
Tęczy u mnie nie było ( ten kawałek to z jesieni ) ale kwiatki Wam daję - foto z przed 3 i 2 tygodni, teraz "moja" magnolia już płatki gubi, ale rozkwitają następne i białe sady. Pozdrawiam !
Jeszcze 7 lat temu Dzień Kobiet zakwitał kilometrowym krokusowym chodnikiem (foto tej samej ulicy na prawo i lewo) Komuś to przeszkadzało, wzięli i zaorali - za to ulica teraz jest szeroka ...
Cieszmy się pięknem przyrody, zapomnijmy wszystkie złości i bądźmy radośni
Pierwsza moja tęcza w tym roku, wszystkie zdjęcia zrobione w ciągu 3 minut - "pogoda zmienną jest..."
Rzymianko, super zdjęcia, aż się uśmiecham od ucha do ucha :)))
U nas były chyba wszystkie kombinacje pogodowe klimatu umiarkowanego hahaha.
Jak zobaczylam tytul watku to mi sie gebula od razu usmiechnela :-D Dzisiaj wszedzie pogoda zmienna ale najwazniejsze,ze juz zielono i pieknie sie robi na swiecie.
A tecza jest cudna! Mozna patrzec i nigdy sie nie znudzi :-)
Zdjęcia superowe, a tęcza przepiękna... Tak czasem bywa, że warunki pogodowe potrafią się zmienić w kilka chwil... A rano tak wyglądało u mnie pięknie świecące słoneczko...
Ale ładnie.... U mnie też dzisiaj pogoda wszelkie twarze pokazała hihi
Przez kuchenne okno widziałam dzisiaj rano kawalątek ślicznej tęczy. Pomyślności znak - jak nic sukcesy w kuchni będę osiągać .
Dzięki za super fotki, 'kwiecień plecień' na całego - trochę zimna i ciepłego...
Niooo cieszymy sie Rzymianko:) Uwielbiam te pore roku jak wiosna budzi swiat z zimowego snu. U mnie wczoraj lunelo z nieba i woda i gradem, ale teczy nie pokazali...hehe
Widze i slysze wiosenna radosc natury:) W moim klimacie na parapetach rosna juz pomidory i inne ziarna, bo na zewnatrz musze czekac pewnie do czerwca, zanim moge cos wysiac:)))
Piekne zdjecia wstawilas!
Tęczy u mnie nie było, ale kwiatki Wam posyłam - foto z przed 3 tygodni, teraz "moja" magnolia już opadła, ale rozkwitają następne i białe sady. Pozdrawiam !
Dopisano 2017-4-7 0:33:29:
Tęczy u mnie nie było ( ten kawałek to z jesieni ) ale kwiatki Wam daję - foto z przed 3 i 2 tygodni, teraz "moja" magnolia już płatki gubi, ale rozkwitają następne i białe sady. Pozdrawiam !fotki mi uciekły ...
Woow! Ale sliczne kolorki wiosny :-)
Kocham Was Wszystkie ! Pokazujcie swoją wiosnę, niech się cieszą nasze oczy i serca !
Twoje słowa są piękniejsze od tych wszystkich kwiatów !
Pozdrawiam !!!
U mnie tez wiosennie. Uwielbiam wiosne. :)
Jeszcze 7 lat temu Dzień Kobiet zakwitał kilometrowym krokusowym chodnikiem
(foto tej samej ulicy na prawo i lewo)
Komuś to przeszkadzało, wzięli i zaorali - za to ulica teraz jest szeroka ...
Zeszłoroczne krokusy w Dolinie Chochołowskiej, też ich coraz mniej...
Pole krokusów w Dolinie Chochołowskiej widziałam we Wiadomościach TV
- i to chyba nie raz - piękne !
Dzisiaj w nocy popadal deszcz i bardzo to pomoglo to naturze.W biegu do pracy strzelilam focie bo nie moglam sie oprzec tej pieknej zieleni :-)