Co się dzieje z opcją ''Private'' ... Mam ''avizo'' ,że mam nową wiadomość do odczytania a po kliknięciu wyskakuje archiwum X czyli wszystkie posty, kiedykolwiek napisałam do kogokolwiek ... ba nawet do 2010r mogę się cofnąć. Mogę nawet te dawno skasowane posty zachować ale na litość nadal nie wiem kto wysłał do mnie bieżący post i to mnie już bardzo irytuje ... Znowu mamy ''nową zmianę"? , czy strona w przebudowie ? Poirytowana całym bałaganem : Magda K.
Tu nie chodzi o nowe wiadomosci, chodzi o te co zniknely, NIE MA po 15-tym lipca Wkn! Zrozum , ze to jest wazne, bo nie wiem czy odpisalam, nie wiem czy rozmawiajaca ze mna odpisala. Nie rozumiem potrzeby zmieniania czegos co dzialalo , na cos co zrobilo balagan :((((
Moja irytacja sięga zenitu ... Otwieram i czytam dawno skasowane posty ..to mnie nie interesuje było minęło .... ))) Obecny post jak kamfora rozpuścił się... nie wiem od kogo ... ot fiuuuu i poszło .. Za to mam stare ''szpargały'' Kto chce i może niech pisze do mnie w ramach testu, będę wdzięczna. Może private zadziała ...jak należy na bieżąco a nie archiwalnie ((((
Moja Droga .... Widzę awizo od Ciebie ... klikam na kopertkę i rozwijają się nasza korespondencja od ... 20 lipca 2011r .. No suuuper .. Gdzieś tam pomiędzy jest Twój post najświeższy ale w tym bałaganie trudno szukać ..
Oficjalnie .... Proszę ze mną nie kontaktować się przez opcję private ! Nie odbieram , nie mam możliwości odczytania a tym bardziej odpowiedzi ... Paaaa )))
Ja widzę od maja 2011 do 20 lipca 2011 roku i to jest wszystko co mam w wiadomościach od Ciebie. Pewnie potem Cię znielubiłam i przestałyśmy pisać . Widzisz , a u Wkn jest ok.
Jeśli nie dojdzie, to już będziemy wiedzieli, bo ja będę miała w wysłanych, a Ty nie będziesz miała u góry w odebranych - po to testujemy, no nie? :) Za momencik ślę do Cię :)
Otóż ... po lewej stronie jesteś na liście,że cuś wysłałaś .. ale wiadomości mam od Ciebie z datą 2010 r październik i tak gwoli przypomnienia do 2011 r do września .... Nic aktualnego ....
.. I już jest bardzo faaajniście ... Suuper ,że po zalogowaniu widzę na stronie posty do mnie ... Huraaa to Wam się udało ... nie muszę już czekać na awizo i na pocztę gnać. Jestem w pełni usatysfakcjonowana ...
Po niedzieli tylko postawcie niszczarkę na posty .. i git będzie ..
Nie wiem na jakiej zasadzie u Ciebie działa . Wysłałam do megi przed chwila w ramach testu PW i w ogóle jej nie widzę . I teraz się zastanawiam , dostała czy nie dostała . Kilka dni temu był problem przez pół dnia z zalogowaniem , tez pewnie u Ciebie dobrze wszystko było .
Na przyszłość, jeżeli Pampas " robi" coś na stronie, to bądźcie tak uprzejmi i nas poinformujcie , że mogą wystapić problemy. Tak trudno napisać jedno zdanie ?
Meguś, ja pisałam do Ciebie i też jestem poirytowana bo nie mam w ogóle tej wiadomości ci wysłałam i mam to samo jakieś stare wiadomości z epoki dinozaurów.
Moja Droga ... ! Nie wszyscy zajmują się zaprawami i ... nie dajmy się zwariować korniszonami i sałatką szwedzką Jeżeli ktoś zakłada stronę i jest funkcja komunikowania się to niech działa jak potrzeba. A jeśli zdarzy się awaria wystarczy komunikat ... ''mamy chwilowe trudności -pracujemy'' . Jestem wyrozumiała i cierpliwa - poczekam. Prywatna poczta często służy do udzielania odpowiedzi i to pilnych, kulinarnych, które wymagają natychmiastowej odpowiedzi .. nie zdarzyło się to Tobie ? Kto mnie zna to wie ,że odpowiadam i pomagam od ręki)). Nie wszyscy mają ochotę zadawać pytania publicznie , prawda ? Staram się zrozumieć jaki mają związek ŚDM ,Papież a brak funkcji private na stronie kulinarnej. To dopiero jest filozofia ))) . Zapewne zastosujesz tolerancje i współczucie czekając w kolejce w szpitalu na lekarza albo na wodę lub prąd po awarii kiedy kiedy nikt nie raczy udzielić ''chrześcijańskiej informacji''. Przypomnij sobie to przesłanie .... pomoże )))) .
Tort zostaw mi na odpowiedz na cito na private A Ty pełna współczucia czekaj w kolejce że pan dr. jest tak zajętym człowiekiem to potrzebuje : miłosierdzia, współczucia i zrozumienia ... niech słowa papieskie pomagają )))
Nie robię przetworów, tylko zwyczajnie chciałam wysłać wiadomość i nie da się. Iwett może ty nie masz potrzeby kontaktu z innymi ja tak i chce żeby wszytko działało jak trzeba i nie przypominam sobie żeby ktoś chciał mi dogodzić za darmochę.
Iwett, tolerancja i współczucie działa w obie strony jeżeli już się odnosisz do przesłania papieża chociaż nie wiem po co to ? Poza tym nikt tu nie robi wielkiego zamieszania tylko zwraca uwagę na niepoprawność działania poczty a to jest normalne zachowanie.A nawet jeżeli Ty podniosłaś do rangi problemu taka sprawę to każdy problem jest ważny i nie zapominaj o tym .I nie rób zadymy sama kiedy wszystko dzieje się spokojnie.Administratorzy by móc coś poprawić to przede wszystkim muszą wiedzieć co działa nie tak.Mam wrażenie .że pomyliłaś miejsca a przede wszystkim czas.Bo to nie jest ośrodek dla uchodźców tylko portal udostępniony do korzystania rzeszy ludzi i po to sygnalizowane są tego typu sprawy by wszystko działało prawidłowo dla dobra ogółu.Jeżeli Ty nie masz potrzeb w tym względzie to najlepiej bądź cicho bo Twoje wypowiedzi w ogóle nie wnoszą nic pozytywnego.
Aguś ! Tak tylko przypuszczałam,że to była koperta od Ciebie.. poznałam po znaczku i ładnym charakterze pisma ale za nic nie mogłam odkleić kopertki .. Poczekamy aż zacznie poczta funkcjonować tak jak trzeba )))
U mnie też bałagan. Dla przykładu podam pocztę z Wkn. Idąc od góry najpierw mam posty z 2015 roku. Potem mam posty z 2016 roku. Potem z 2013. Potem z 2014. Potem znowu 2015. Potem 2012. Potem 2013. Potem 2012. Potem 2011. Potem 2012. Potem 2011. Potem 2010. Potem 2011. Potem 2010. Potem 2009. Potem 2010.
Niektórym chyba już coś walnęło. Trochę luzu i "wyrozumienia":(( Wystarczy że pogoda nam dokłada (wieje, pada i dławi kurzem drogowym - remontowym), jak dotrwam do wieczora to chyba 'dam na mszę' .
U mnie jest ślicznie, ptaszki, kaczuszki, łabądki...... ciepła woda w jeziorze :) Temperatura 33 st. w cieniu.....tyle wskazuje termometr. Cisza, leniwie wiejsko płynie czas :) Życ .....nie umierać!
Ale czasami trza wyjść z garów i pooglądać informacje :) Miłego!
Cześć :) Nadal testujemy nową wersję wiadomości prywatnych :) Osoby, które wczoraj wysyłały do mnie wiadomości niech nie dziwi brak odpowiedzi - jeszcze coś sprawdzamy ;) Przeddeszczowe buziakole
Już chyba jest OK. Mam długą listę (aż jestem zaskoczona bogactwem mojej korespondencji), od najnowszych, elegancko ułożoną, czytelną. Muszę tylko ją przejrzeć i pokasować zbędne wiadomości - tylko zaśmiecają niepotrzebnie archiwum. Dzięki, ładnie jest :))
Nie, na razie nie umiem, ale też nie mam czasu na porządki. Muszę ratować zdrowie, a może i życie mojego kochanego kocurka i znaleźć odpowiednią dietę dla 'struwitowca'. Wetom już dałam zarobić krocie, a kot nadal choruje, więc czas wziąć sprawy w swoje ręce i na swoją głowę, bo mi kota wykończą...
Houston, Houston mamy problem .... Nie ma powiadomień o nowych postach na private . Osobiście nie przeszkadza mi brak ''awiza'' bo ja regularnie odwiedzam pocztę .. Nie mniej dla niektórych może być problem , którzy czekają na odpowiedz a tu cisza - lipa - nie ma odpowiedzi . A prawda jest taka jest post, jest odpowiedz, nie ma powiadomień.
Pysiu, An ... lisy czekają na Was od paru dni.. ((((
Ja na lapku w ogóle nie mam koperty rozmów prywatnych a była Zniknęła jak kamfora. Poza tym, tak przy okazji, nie działa powiększanie zdjęć po kliknięciu na nie.
O właśnie mi tez nie działa powiększanie zdjeć . Powiem więcej po kliknięciu na zdjęcie ono sie zmniejsza a nie powiększa . I tak juz jest od kilku dniu moze ktos cos z tym zrobi .
Dzięki - doszło, awizo wyświetliło się. Będę zerkać na te wiadomości. Potestujcie je proszę trochę i jeśli komuś się nie pokaże czerwone awizo nad kopertką niech do mnie napisze - będziemy sprawdzać ;)
Jak kogoś to jeszcze interesuje to wczoraj kopertka była z powiadomieniem czerwonym, dziś jest kopertka, powiadomienia brak (kopertka generalnie u mnie nie ginie - najnowszy Chrome)
Czy jest powiadomienie to nie wiem bo nikt do mnie nie pisze. Możliwe, że nie ma bo Wkn ode mnie od wczoraj nie przeczytała. Albo nie ma powiadomienia albo nie było jej na WZ.
Aguś jak z załącznikiem to dostaje .... Korzystam z tabletu i laptopa to wtedy koperta jest ale albo jest powiadomienie albo go nie ma ... Nie mniej samodzielnie zerkam na swoją pocztę .... Ach ta nasza informatyka ... )))
rano widziałam w telefonie, że mam jakąś wiadomość. Teraz weszłam z komputera a tu nie mam wcale kopertki . I nawet nie wiem od kogo , i o co chodziło ?
I znowu kopertkę na laptopie diabeł ogonem nakrył... Ciekawe kiedy nakryje całą tą sronę i czy nas chociaż uprzedzi. Obawiam się że WŻ zniknie bez słowa, bo przecież Nam się nic nie wyjaśnia
Koperta była, ale się zmyła, znowu... Wczesnym rankiem napisałam PW do matani, kliknęłam wyślij, normalnie jak zawsze i nie wiem, gdzie to poszło, wiem, że nie do adresatki. Opcja dostarczenia PW działa tylko wtedy, gdy ten ktoś jest zalogowany czy co? Halo, czy ktoś nas słyszy???
Działa kiedy chce i znika kiedy chce jak widać. Czasem aż się pisac nie chce, bo to i tak na nic. Zero komentarza, wyjaśnienia co się dzieje. No ile można "ulepszać" stronę?
Przydałaby się opcja na coś w rodzaju 'szkice', wtedy by nie zniknęło i wysyłałabym do skutku. Ale co tu prosić, kogo i gdzie, gdy cała poczta szwankuje...
Matani, może napiszę raz jeszcze, ale po tej 'wtopie' zwyczajnie mi się odechciało odtwarzać :(
U mnie koperta działa aż za dobrze. Jak wyślę do kogoś wiadomość i jeszcze nie wyjdę z napisanej wiadomości po wysłaniu to świeci mi się jedynka. Jak wyjdę z listy wiadomości to wtedy jedynka znika. Denerwuje mnie to, a może tak ma być?
Co się dzieje z opcją ''Private'' ...
Mam ''avizo'' ,że mam nową wiadomość do odczytania a po kliknięciu wyskakuje archiwum X czyli wszystkie posty, kiedykolwiek napisałam do kogokolwiek ... ba nawet do 2010r mogę się cofnąć.
Mogę nawet te dawno skasowane posty zachować ale na litość nadal nie wiem kto wysłał do mnie bieżący post i to mnie już bardzo irytuje ...
Znowu mamy ''nową zmianę"? , czy strona w przebudowie ?
Poirytowana całym bałaganem :
Magda K.
Tez mam pytanie.W jaki sposob mozna te stare posty skasowac............nie widze takiej opcji.No i dlaczego nie sa one chronologicznie wyswietlane?
U mnie "zniknely" wszystkie odpowiedzi moje i ze mna rozmawiajacej osoby po 15-tym lipca....wrrrrr!
Ja mam tylko archiwum
U mnie kilka starych, kilka nowych... Sama nie wiem, czy odpisalam komus, czy nie.
Wszystkie nowe przychodzą do mnie wytłuszczone i wyświetlają się na samej górze.
Nie mam wiadomości z lipca...wcięło.Nie mam opcji usunięcia wiadomości a może ja ślepa jestem
Też nie ma usunięcia i nie mam wysłanych
Tu nie chodzi o nowe wiadomosci, chodzi o te co zniknely, NIE MA po 15-tym lipca Wkn! Zrozum , ze to jest wazne, bo nie wiem czy odpisalam, nie wiem czy rozmawiajaca ze mna odpisala. Nie rozumiem potrzeby zmieniania czegos co dzialalo , na cos co zrobilo balagan :((((
Moja irytacja sięga zenitu ... Otwieram i czytam dawno skasowane posty ..to mnie nie interesuje było minęło .... )))
Obecny post jak kamfora rozpuścił się... nie wiem od kogo ... ot fiuuuu i poszło ..
Za to mam stare ''szpargały''
Kto chce i może niech pisze do mnie w ramach testu, będę wdzięczna.
Może private zadziała ...jak należy na bieżąco a nie archiwalnie ((((
Poszło.
Moja Droga ....
Widzę awizo od Ciebie ... klikam na kopertkę i rozwijają się nasza korespondencja od ... 20 lipca 2011r .. No suuuper .. Gdzieś tam pomiędzy jest Twój post najświeższy ale w tym bałaganie trudno szukać ..
Oficjalnie .... Proszę ze mną nie kontaktować się przez opcję private !
Nie odbieram , nie mam możliwości odczytania a tym bardziej odpowiedzi ...
Paaaa )))
Ja widzę od maja 2011 do 20 lipca 2011 roku i to jest wszystko co mam w wiadomościach od Ciebie. Pewnie potem Cię znielubiłam i przestałyśmy pisać
. Widzisz , a u Wkn jest ok.
Czy mogę Cię prosić, żebyś wysłała do mnie jakąś wiadomość testową? I Megi też niech do mnie wyśle "silwuple" :)
Poszło ..... dojść to dojdzie ale czy odp. do mnie wróci tak jak trzeba ... to jest pytanie wielkim ?????
Jeśli nie dojdzie, to już będziemy wiedzieli, bo ja będę miała w wysłanych, a Ty nie będziesz miała u góry w odebranych - po to testujemy, no nie? :)
Za momencik ślę do Cię :)
za kilka momencików bo cos zauwazylam
Otóż ... po lewej stronie jesteś na liście,że cuś wysłałaś .. ale wiadomości mam od Ciebie z datą
2010 r październik i tak gwoli przypomnienia do 2011 r do września ....
Nic aktualnego ....
Poszło .
Dzięki za testy - będziemy sprawdzać dziś wieczorem i jutro i będzie gucio - dajcie chwilkę :)
Popracujemy nad wyświetlaniem wiadomości i kolejności - no to spadam na razie - jesteśmy w kontakcie :) Docelowo będzie fajnie :)
Dziękuję za informację .
Dziękuję za informację .
.. I już jest bardzo faaajniście ... Suuper ,że po zalogowaniu widzę na stronie posty do mnie ... Huraaa to Wam się udało
... nie muszę już czekać na awizo i na pocztę gnać. 
Jestem w pełni usatysfakcjonowana ...
Po niedzieli tylko postawcie niszczarkę na posty .. i git będzie ..
No ja myślę
Z tym bałaganem we wiadomościach mam podobnie jak Ty
Po co było kombinować jak stare wiadomości działały ok?
Nie wiem na jakiej zasadzie u Ciebie działa . Wysłałam do megi przed chwila w ramach testu PW i w ogóle jej nie widzę . I teraz się zastanawiam , dostała czy nie dostała .
Kilka dni temu był problem przez pół dnia z zalogowaniem , tez pewnie u Ciebie dobrze wszystko było .
Na przyszłość, jeżeli Pampas " robi" coś na stronie, to bądźcie tak uprzejmi i nas poinformujcie , że mogą wystapić problemy. Tak trudno napisać jedno zdanie ?
U mnie nic się nie wyświetla. Wkn kurcze weź Papmasa do lasu niech grzyby zbiera, bo takie ulepszenia nic nikomu dobrego nie przynoszą.
aggusiu ........chyba przesadzasz podważając czyjąś wiedze........
Ja bym się czuła niezręcznie czytając coś takiego........zastanów sie.
Nie płacisz za to, że tutaj jesteś i to nie powód aby kogos dyskredytować.
Oni się dwoją i troją ......A co bedzie jak Ci prąd odetną na 2 dni?
Też ich wyslesz do lasu?
Meguś, ja pisałam do Ciebie i też jestem poirytowana bo nie mam w ogóle tej wiadomości ci wysłałam i mam to samo jakieś stare wiadomości z epoki dinozaurów.
OJ! jaka tragedia....wiadomości znikły, nie macie większych problemów
Wiesz Monika ....szlag mnie trafia jak czytam te filozofie........no patrz zabrali mi zabawkę.......
Nie, nie zabawka ma inne guziczki ! Tragedia.
Straszne bo poczta sie nie wyswietla albo nie.....James Bond 007 zgłos sie!
Ludzie pora na przetwory!
Nie pomyslicie o tym, że Wkn i Pampas zapierdzielaja 24/h żeby Wam dogodzić za darmochę bez wakacji, dni wolnych i świąt.
Halooo obudzcie się......Papiez już pojechał a dopiero co czytałam o tolerancji i współczuciu na
ŚDM.
Trzeba było wątek założyć..i hajda na Wkn i pampasa
Listy wysyłać, na poczte iść..znaczek kupić jak wam tu zle!
Kto hajda.? Przecież nie ja?
No nie ty............te co im poczta nie działa:)
No wiesz soraja z drugiej strony to dobre....
Tzn. że są uzaleznieni :)
Nie moga życ bez WŻ
siedzą po kątach..na wyjcu ich nie ma..tylko szyfrują na poczcie...tajniaki
co tam za przetwory działasz?
Nooo mówię 07 zgłos sie :)
Jakby nie mieli priv poczty na innych portalach.
Zakupiwszy buraki podłużne na carpacio i grubasy ogórasy na sałatkę czosnkową ten hit WŻ -
mucha nie siada.
Ale u mnie taki gorąc, że wszystko poszło do chłodni.
Wczoraj te kurki porobiłam ale się nagadałam :)
Jak je przysmażyłam to 2 słoiczki zostały , he !
Ty, soraja ale ten Twój to chyba już gruby od tych Twoich dogodzianek, hehe :))
Mój nie jest gruby..taki średni..bo jak je jagodzianki to już nic innego nie je
piekł żeberka i.....leżą do dzisiaj
Soraja jak nie masz nic ciekawego do powiedzenie to się nie odzywaj.
Moja Droga ... !
.
Nie wszyscy zajmują się zaprawami i ... nie dajmy się zwariować korniszonami i sałatką szwedzką
Jeżeli ktoś zakłada stronę i jest funkcja komunikowania się to niech działa jak potrzeba. A jeśli zdarzy się awaria wystarczy komunikat ... ''mamy chwilowe trudności -pracujemy'' . Jestem wyrozumiała i cierpliwa - poczekam.
Prywatna poczta często służy do udzielania odpowiedzi i to pilnych, kulinarnych, które wymagają natychmiastowej odpowiedzi .. nie zdarzyło się to Tobie ? Kto mnie zna to wie ,że odpowiadam i pomagam od ręki)).
Nie wszyscy mają ochotę zadawać pytania publicznie , prawda ?
Staram się zrozumieć jaki mają związek ŚDM ,Papież a brak funkcji private na stronie kulinarnej. To dopiero jest filozofia )))
Zapewne zastosujesz tolerancje i współczucie czekając w kolejce w szpitalu na lekarza albo na wodę lub prąd po awarii kiedy kiedy nikt nie raczy udzielić ''chrześcijańskiej informacji''.
Przypomnij sobie to przesłanie .... pomoże )))) .
Megi co ma pomoc w torcie do szpitala?
Tort zostaw mi na odpowiedz na cito na private
A Ty pełna współczucia czekaj w kolejce że pan dr. jest tak zajętym człowiekiem to potrzebuje : miłosierdzia, współczucia i zrozumienia ... niech słowa papieskie pomagają )))
Megi chyba cos Ci sie osoby pomieszaly!
Nie robię przetworów, tylko zwyczajnie chciałam wysłać wiadomość i nie da się. Iwett może ty nie masz potrzeby kontaktu z innymi ja tak i chce żeby wszytko działało jak trzeba i nie przypominam sobie żeby ktoś chciał mi dogodzić za darmochę.
A co Twoj mąz na to ?
No chyba nie płacisz ?????
iwett dobrze odpowiedziałaś...od agusi to pewnie mąż kasę bierze
Kwintesencja inteligencji buhaha
A co prawda zabolała???
twoje"buhaha" to dopiero obciach!
Dziewczyno odwiedź jakiegoś lekarza może Ci pomoże.
Iwett, tolerancja i współczucie działa w obie strony jeżeli już się odnosisz do przesłania papieża chociaż nie wiem po co to ? Poza tym nikt tu nie robi wielkiego zamieszania tylko zwraca uwagę na niepoprawność działania poczty a to jest normalne zachowanie.A nawet jeżeli Ty podniosłaś do rangi problemu taka sprawę to każdy problem jest ważny i nie zapominaj o tym .I nie rób zadymy sama kiedy wszystko dzieje się spokojnie.Administratorzy by móc coś poprawić to przede wszystkim muszą wiedzieć co działa nie tak.Mam wrażenie .że pomyliłaś miejsca a przede wszystkim czas.Bo to nie jest ośrodek dla uchodźców tylko portal udostępniony do korzystania rzeszy ludzi i po to sygnalizowane są tego typu sprawy by wszystko działało prawidłowo dla dobra ogółu.Jeżeli Ty nie masz potrzeb w tym względzie to najlepiej bądź cicho bo Twoje wypowiedzi w ogóle nie wnoszą nic pozytywnego.
Aguś ! Tak tylko przypuszczałam,że to była koperta od Ciebie.. poznałam po znaczku i ładnym charakterze pisma ale za nic nie mogłam odkleić kopertki ..
Poczekamy aż zacznie poczta funkcjonować tak jak trzeba )))
Normalnie wreszcie znalazłam chwilę żeby napisać do Ciebie, a tu klops:(
U mnie też bałagan. Dla przykładu podam pocztę z Wkn. Idąc od góry najpierw mam posty z 2015 roku. Potem mam posty z 2016 roku. Potem z 2013. Potem z 2014. Potem znowu 2015. Potem 2012. Potem 2013. Potem 2012. Potem 2011. Potem 2012. Potem 2011. Potem 2010. Potem 2011. Potem 2010. Potem 2009. Potem 2010.
No i jaki masz w tym problem?
Czy któraś wiadomość jest Ci potrzebna?
Znajdź najnowsza w tym bałaganie. Niech będzie chronologicznie, a nie takie skakanie.
No ale as przecież to godziny.......wszystko sie unormuje.
Jutro bedzie Ok!
I bedziesz wiedziala kto, co napisał!
przecież to technologia ....wszystko sie miesza, zaskakuje i od nowa i od nowa.
Troche wyrozumiałości i cierpliwości życzę :)
Wiem, że to chwilowe. ale by działało poprawnie Pampas musi wiedzieć co działa źle.
Tak sie zastanawiam ............jak walnie nuklearna i wszystko siądzie ....dalej będzie ,że nie działa, że be..........
Jak walnie ... będziemy kupeczką popiołu .. z tym ,że jedne będą piękną ładną, foremną w rozmiarze S a inne ''emki''
.
Ja tam sie nie martwie ...mam swój schron i dupe swoją zmieszczem........
Ale co potem?
Niektórym chyba już coś walnęło. Trochę luzu i "wyrozumienia":((
.
Wystarczy że pogoda nam dokłada (wieje, pada i dławi kurzem drogowym - remontowym), jak dotrwam do wieczora to chyba 'dam na mszę'
Lepszego 'łikendu" życzę nam :)))
U mnie jest ślicznie, ptaszki, kaczuszki, łabądki...... ciepła woda w jeziorze :)
Temperatura 33 st. w cieniu.....tyle wskazuje termometr.
Cisza, leniwie wiejsko płynie czas :)
Życ .....nie umierać!
Ale czasami trza wyjść z garów i pooglądać informacje :)
Miłego!
Wygląda na to, że u mnie już jest poprawnie. Bardzo podoba mi się ta nowość. Jest bardziej czytelnie niż przed zmianą.
Cześć :)
Nadal testujemy nową wersję wiadomości prywatnych :)
Osoby, które wczoraj wysyłały do mnie wiadomości niech nie dziwi brak odpowiedzi - jeszcze coś sprawdzamy ;)
Przeddeszczowe buziakole
Spokojnie pracujcie . Poczekamy
Bardzo dziękuje za informacje. Powiedzenia
Czy będzie jakoś widać czy adresat odczytał pocztę bo obecnie chyba tego nie ma? Przydało by się to.
Bardzo dziękuję .... wszystko gra jak należy
!
Już chyba jest OK. Mam długą listę (aż jestem zaskoczona bogactwem mojej korespondencji), od najnowszych, elegancko ułożoną, czytelną.
Muszę tylko ją przejrzeć i pokasować zbędne wiadomości - tylko zaśmiecają niepotrzebnie archiwum.
Dzięki, ładnie jest :))
Zgadza sie, u mnie tez juz wszystko gra.Smosiu, a wiesz jak niepotrzebne wiadomosci pokasowac?
Bede wdzieczna jak mi to zdradzisz!
Nie, na razie nie umiem, ale też nie mam czasu na porządki.
Muszę ratować zdrowie, a może i życie mojego kochanego kocurka i znaleźć odpowiednią dietę dla 'struwitowca'. Wetom już dałam zarobić krocie, a kot nadal choruje, więc czas wziąć sprawy w swoje ręce i na swoją głowę, bo mi kota wykończą...
Trzymam kciuki za kotka.
Houston, Houston mamy problem ....
Nie ma powiadomień o nowych postach na private .
Osobiście nie przeszkadza mi brak ''awiza'' bo ja regularnie odwiedzam pocztę ..
Nie mniej dla niektórych może być problem , którzy czekają na odpowiedz a tu cisza - lipa - nie ma odpowiedzi .
A prawda jest taka jest post, jest odpowiedz, nie ma powiadomień.
Pysiu, An ... lisy czekają na Was od paru dni.. ((((
Ja na lapku w ogóle nie mam koperty rozmów prywatnych a była
Zniknęła jak kamfora. Poza tym, tak przy okazji, nie działa powiększanie zdjęć po kliknięciu na nie.
O właśnie mi tez nie działa powiększanie zdjeć . Powiem więcej po kliknięciu na zdjęcie ono sie zmniejsza a nie powiększa . I tak juz jest od kilku dniu moze ktos cos z tym zrobi .
... ''Się '' naprawiło .... bardzo dziękuję
Dołączam do podziękowań. Ikonka koperty wróciła na miejsce.
Dopisano 2016-9-16 15:17:59:
No i chyba za szybko podziękowałam :( Ikona znowu zniknęła. Czary jakieśNie ma kopertki w ogóle czyli opcja wysyłania wiadomości znikła:( Natomiast w wersji mobilnej praktycznie nic nie działa....
Ratunku !
W opcji mobilnej działa usuwanie wiadomości, tzn. chyba działa, bo teraz to już pewna nie jestem niczego
Nie mam koperty a więc możliwości pisania wiadomości :(
Ja mam zawsze.
Szczęściara
Nie mam powiadomień, że dostałam wiadomość.
... i już po szczęściu ....
As ... nie martw się ja też nie mam...po prostu przespaceruj się na pocztę .
Megi, napisz do mnie proszę wiadomość w ramach testu (oczywiście jeśli zajrzysz do wątku).
As już napisała (dzięki!).
Mnie się ładnie powiadomienia pojawiają o nowych wiadomościach.
Napiszcie z jakich wersji przeglądarek korzystacie i czy macie aktualne?
Mozilla i na czasie.
Już skrobię ... ale jaki temat wybrać ....
Dzięki - doszło, awizo wyświetliło się. Będę zerkać na te wiadomości. Potestujcie je proszę trochę i jeśli komuś się nie pokaże czerwone awizo nad kopertką niech do mnie napisze - będziemy sprawdzać ;)
Powiadomienie dziś było.
Ja nie mam kopertki w dalszym ciągu czy tak ma być?Czy pojawia się dopiero jak wiadomość jest bo już nie wiem o co chodzi?
Witaj w klubie niewiedzących... Moja koperta raz jest raz znika...magia
W telefonie jest magiczna a na kompie znikła w czeluściach :)
To napisz jaką masz przeglądarkę i wersję bo u mnie koperta jest cały czas. Może to Pampasowi coś pomoże w rozwiązaniu problemu.
Jak kogoś to jeszcze interesuje to wczoraj kopertka była z powiadomieniem czerwonym, dziś jest kopertka, powiadomienia brak (kopertka generalnie u mnie nie ginie - najnowszy Chrome)
Czy jest powiadomienie to nie wiem bo nikt do mnie nie pisze. Możliwe, że nie ma bo Wkn ode mnie od wczoraj nie przeczytała. Albo nie ma powiadomienia albo nie było jej na WZ.
Powiadomień jednak znowu nie ma.
Teraz powiadomienie jest. Ciekawe jak długo.
Melduję,że koperta jest :) Ale powiadomień niet
Meguś,
czy Ty dostajesz PV ode mnie? Całkowicie popierniczona ta poczta teraz.
Racja bo nie mam już koperty
A ja przed chwilą dostałam ładną ozdobną kopertkę ... czyli są ...
No ja takowego luksusu nie mam
Dobrze,że chociaż na monitorze wiadomość bije po oczach :)
Aguś jak z załącznikiem to dostaje
....
Korzystam z tabletu i laptopa to wtedy koperta jest ale albo jest powiadomienie albo go nie ma ...
Nie mniej samodzielnie zerkam na swoją pocztę ....
Ach ta nasza informatyka ... )))
Nie pozostaje nic innego, tylko wyrobić sobie nawyk "odwiedzania poczty", nawet bez wyraźnej potrzeby :)
Anrubi jak masz wejście w pocztę to to nie ma problemu bo ja czasami mam ale częściej nie mam takiej opcji
rano widziałam w telefonie, że mam jakąś wiadomość. Teraz weszłam z komputera a tu nie mam wcale kopertki . I nawet nie wiem od kogo , i o co chodziło ?
Wczoraj też tak miałam
Powiadomień znowu nie ma.
I znowu kopertkę na laptopie diabeł ogonem nakrył... Ciekawe kiedy nakryje całą tą sronę i czy nas chociaż uprzedzi. Obawiam się że WŻ zniknie bez słowa, bo przecież Nam się nic nie wyjaśnia
Koperta była, ale się zmyła, znowu...
Wczesnym rankiem napisałam PW do matani, kliknęłam wyślij, normalnie jak zawsze i nie wiem, gdzie to poszło, wiem, że nie do adresatki.
Opcja dostarczenia PW działa tylko wtedy, gdy ten ktoś jest zalogowany czy co?
Halo, czy ktoś nas słyszy???
Działa kiedy chce i znika kiedy chce jak widać. Czasem aż się pisac nie chce, bo to i tak na nic. Zero komentarza, wyjaśnienia co się dzieje. No ile można "ulepszać" stronę?
A no nie doszło ;(
Przydałaby się opcja na coś w rodzaju 'szkice', wtedy by nie zniknęło i wysyłałabym do skutku.
Ale co tu prosić, kogo i gdzie, gdy cała poczta szwankuje...
Matani, może napiszę raz jeszcze, ale po tej 'wtopie' zwyczajnie mi się odechciało odtwarzać :(
U mnie koperta działa aż za dobrze. Jak wyślę do kogoś wiadomość i jeszcze nie wyjdę z napisanej wiadomości po wysłaniu to świeci mi się jedynka. Jak wyjdę z listy wiadomości to wtedy jedynka znika. Denerwuje mnie to, a może tak ma być?