Od pewnego czasu kupujesz, i teraz się dopiero zastanawiasz czy są zdrowe???
W skład takich batonów wchodzą cukry proste, tłuszcze nasycone oraz tłuszcze trans. Więc sam sobie odpowiedz czy są zdrowe.... bleee, najgorsze jedzenie!
Dokladnie Makusiu, takie swinstwa "light" stara sie nam hameryka od lat wprowadzac w nasz jadlospis...a tam maja najwiekszy problem z nadwaga i chorobami u ludzi.... jestem ciekawa dlaczego przemysl produkuje te swinstwa a ludzie chetnie daja sie nabierac i dobrowolnie placic za te gowna prowdzace do cukrzycy i innych chorob grozacym zyciu!
No jak nie zdrowy??? Mięso, czyli żelazo i mnóstwo witamin, do togo panierka.... jajko, czyli zdrowy cholesterol, też w jajku jest, do tego bułka, a więc węglowodany i to wszystko na tłuszczu, bo jak wiadomo w nim najlepiej witaminy się rozpuszczają. A tak na poważnie to chyba te batony są o wiele gorsze.
Są nie tylko niezdrowe, ale również niesmaczne. Trudno jednak przekonać do tego sportowców, którzy notorycznie sięgają po nie podczas uprawiania sportu.
Od pewnego czasu kupuję w internecie batony wysokobiałkowe . Chciałem spytać czy są one zdrowe ?
Baaardzo marna reklama....
O rany!!!! Co ty czlowieku robisz, trujesz sie dobrowolnie takim swinstwem????
Obawiam sie powaznie o twoje zycie, nie tylko o zdrowie!!!!
Drożyzna i na pewno nie zdrowe. Nie kupiłam bym nigdy.
Się uwziął normalnie......
Jak takie świństwa jadasz, to powodzenia....już widać efekty, szare komórki w totalnym zaniku
Od pewnego czasu kupujesz, i teraz się dopiero zastanawiasz czy są zdrowe???
W skład takich batonów wchodzą cukry proste, tłuszcze nasycone oraz tłuszcze trans. Więc sam sobie odpowiedz czy są zdrowe.... bleee, najgorsze jedzenie!
Jak kupi organic tudzież eko to będzie zdrowe, jak co niektórzy twierdzą i wierzą.
To tak jak z żywnością "light"
Dokladnie Makusiu, takie swinstwa "light" stara sie nam hameryka od lat wprowadzac w nasz jadlospis...a tam maja najwiekszy problem z nadwaga i chorobami u ludzi.... jestem ciekawa dlaczego przemysl produkuje te swinstwa a ludzie chetnie daja sie nabierac i dobrowolnie placic za te gowna prowdzace do cukrzycy i innych chorob grozacym zyciu!
Taka "żywność" powinna być zabroniona, ale wtedy koncerny by poupadały, jednym nas trują a potem leczą, wrrrrrrrrr
Hihi, reklama sie nie udala !!!
ja tam wolę wysokobiałkowego schabowego ...
Schabowy też jest niezdrowy, ale od pewnego czasu jem
No jak nie zdrowy??? Mięso, czyli żelazo i mnóstwo witamin, do togo panierka.... jajko, czyli zdrowy cholesterol, też w jajku jest, do tego bułka, a więc węglowodany i to wszystko na tłuszczu, bo jak wiadomo w nim najlepiej witaminy się rozpuszczają. A tak na poważnie to chyba te batony są o wiele gorsze.
Są nie tylko niezdrowe, ale również niesmaczne. Trudno jednak przekonać do tego sportowców, którzy notorycznie sięgają po nie podczas uprawiania sportu.