Z okazji Dnia Mężczyzny (nie mylić z Dniem Chłopaka) chciałabym złożyć wszystkim Panom WŻ- owym wszystkiego najpiękniejszego, spokoju świętego, kufla pełnego, meczu wygranego, połowu udanego
...zdaje się, że dzisiejsze święto zostało nazwane Dniem Mężczyzn (podobno zupełnie co innego niż mężczyzny, bo takie święto nie istnieje jeszcze) i jest odrębnym świętem od Dnia Chłopaka;))
Przyłączam się, więc do życzeń wg.Agapis....... Wszystkiego co sobie marzycie i samych miłych chwil przez cały rok począwszy od dziś
Z okazji Dnia Mężczyzny (nie mylić z Dniem Chłopaka) chciałabym złożyć wszystkim Panom WŻ- owym wszystkiego najpiękniejszego, spokoju świętego, kufla pełnego, meczu wygranego, połowu udanego
...zdaje się, że dzisiejsze święto zostało nazwane Dniem Mężczyzn (podobno zupełnie co innego niż mężczyzny, bo takie święto nie istnieje jeszcze) i jest odrębnym świętem od Dnia Chłopaka;))
Przyłączam się, więc do życzeń wg.Agapis.......
Wszystkiego co sobie marzycie i samych miłych chwil przez cały rok począwszy od dziś
Sprawdziłem, mogę życzenia przyjmować. Dziękuję!!!
Spełnienia powyższych życzeń i to z nawiązką (w 200 %-ach).
Zdrrówka i raadochy , a co najważniejsze - zadowolenia z życia.
Załącznik do wyboru - co kto lubi:
Przylaczam sie do zyczen :-)
W tym dniu w polskim Kościele katolickim obchodzone jest wspomnienie 40 Świętych Męczenników z Sebasty (skopiowałam).
Anrubi, nie bardzo rozumiem...w jakim celu te informacje tu wkleilas ?
Że niby mężczyzna = męczennik ?
Może czasami dostają w kość od nas i od życia ...
Ale daleko naszym Panom do męczenników (zwłaszcza tych 40-u).
Wszystkim Panom, znaczy Mężczyznom, wszystkiego tego co napisała Agapis
Wszystkiego najlepszego !
Wszystkiego najlepszego dla naszych Panów wużetowych :)
Hahaha.....i tylko jeden Pan do nas wpadł.....
Qrcze trzeba będzie nadmiar piffka dziewczyny, między sobą rozlać
Lajan.....Buziolki przesyłam.....fajnie, że zaglądnąłeś;))
Może "Nasi" Panowie wolą dawać niż dostawać?
No co Ty Agapis tak by im sie odmienilo ?
No i masz, Panowie obudzili się. Chcą pewnie świętować teraz przez tydzień
Spóźnione życzenia ja też dorzucam , do nich wiele optymizmu i dobrej energii sporo.
Dzięki :)
... a jakieś załączniki gdzie ????
Pomysl iwci był genialny wiec się zaopiekowałyśmy załącznikami Kto późno przychodzi itd....znasz?
Ode mnie również spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego
W imieniu mężczyzn dziękuję za życzenia i buziaki. Choć już sam nie jestem pewny czy jestem facetem bo przy Was tak miło zbabiałem.