Smosiu, podejrzewam, że te adresy są już dawno nieaktualne, obowiązywały chyba jeszcze w poprzednim wieku, bo Wkn zupełnie nieobecna. Jednak warto spróbować, to nic nie kosztuje. Na stronie forum, poniżej "Wyjca", jest opcja "Napisz do nas", może spróbować napisać tą drogą?
Nie działa... chyba... podobno nie ma żadnej reakcji, tak samo jak założenie nowego konta nie zrealizowane... mam wątpliwości, czy tu ktoś jest jeszcze... czy leci z nami pilot???? Tymczasem Patrycja pozdrawia wszystkich.
Szkoda;( Może ktoś jeszcze odpisze, nieraz czekałam na odpowiedź 2 lub 3 dni a czasami szło jak z płatka. Nieciekawie to wygląda, a przez opcję 'zapomniałam jakie mam hasło też nie można wejść?
Witam w poniedzialek.........nie cierpie poniedzialkow.Wydaje mi sie to jakies dziwne z tym logowaniem.Jestem zalogowana na stale i automatycznie wchodze na WZ, z pewnoscia cos tu nie gra, ale ja nie mam problemow,szkoda mi tych uczestnikow co nie moga tu wejsc, ale nic pomoc nie moge.Poniedzialowe buziaczki pszesylam.
Oto moje 'tajne adresy awaryjne /pisałam dawno temu, ale może są nadal aktualne, warto spróbować /:
1) wkn@wkl.pl
2) wz@wkl.pl
Powodzenia Patrycjo/ Zefirku
Smosiu, podejrzewam, że te adresy są już dawno nieaktualne, obowiązywały chyba jeszcze w poprzednim wieku, bo Wkn zupełnie nieobecna. Jednak warto spróbować, to nic nie kosztuje.
Na stronie forum, poniżej "Wyjca", jest opcja "Napisz do nas", może spróbować napisać tą drogą?
Masz rację, "Napisz do nas' powinno zadziałać
Ja bardzo dawno używałam 1go z tych adresów /10/4 - 2015, data w skrzynce pocztowej, nie w mojej dziurawej pamięci/.
Nie działa... chyba... podobno nie ma żadnej reakcji, tak samo jak założenie nowego konta nie zrealizowane... mam wątpliwości, czy tu ktoś jest jeszcze... czy leci z nami pilot????
Tymczasem Patrycja pozdrawia wszystkich.
Dziękuję za pozdrowienia
Szkoda;(
Może ktoś jeszcze odpisze, nieraz czekałam na odpowiedź 2 lub 3 dni a czasami szło jak z płatka.
Nieciekawie to wygląda, a przez opcję 'zapomniałam jakie mam hasło też nie można wejść?
Witam w poniedzialek.........nie cierpie poniedzialkow.Wydaje mi sie to jakies dziwne z tym logowaniem.Jestem zalogowana na stale i automatycznie wchodze na WZ, z pewnoscia cos tu nie gra, ale ja nie mam problemow,szkoda mi tych uczestnikow co nie moga tu wejsc, ale nic pomoc nie moge.Poniedzialowe buziaczki pszesylam.