Super rodzinka, a wnuczęta urocze, radosne i chętne do pomocy. :) Czas szybko mija, a dzieci dorastają. Pozostaną fajne zdjęcia zrobione w różnym wieku, a to piękna pamiątka na przyszłe lata. :)
No kochana.........ja to nie wiem gdzie oko zawiesić. Malutka jak cukiereczek do schrupania. A syn.....ooo poczekaj niech schudne i sie troche ponaciągam . Jest mój
Hihi no wiadomo.......przeciez żartuje :D Ale tak swoją droga on jest podobny do tego Iwana Komarenko (?). No wiesz ......Iwan i delfin .......Czarne oczy widze czarne oczy :D
Bea, super facet i kon piekny.Zanim wyjechalismy z Sopotu moje dzieci tez wozilam na konie(Sopot-Wyscigi).Tomek ( albo ja) mielismy problem.............nie tolarowali dzieci w okularach.
To super, że rodzeństwo ma te same zainteresowania. We dwoje zawsze raźniej. To cudowne móc cieszyć się z tak pięknych wyników swoich dzieci. I oby szczęście Wam zawsze dopisywało. :)
To hafcio taki wyciągnięty z prawej na Hubercie pomyka? :) Piękne fotki. A to mordki koników mojej znajomej - po lewej mama, po prawej rozpieszczony syncio ;)
Świetne Wasze dzieciaki :) to i ja się pochwalę...moje "dzieciaczki" Patryk i Piotrek ... 22 i 20 lat i ...moja Karolinka-dziewczyna Patryka. Ostatnie dwa zdjęcia ja i moja big love.
Chłopaki........przystojniaki...podobni do Was obydwojga :) Nie bede gadać ......mamy oczka , taty nosek.......Fajowi ! Synowa baaardzo sympatyczna to widać z buzi :) Tylko misia powiedz ona juz gotuje jak Ty czy ją już szkolisz ?
A Tobie bardzo ładnie w blond. Twój sie nie zdziwił ?
Dzięki Iwett. Karolina specjalizuje się w różnych sałatach i omletach :)...ale jest mistrzynią w swoim zawodzie-jest fryzjerką z zamiłowania i pasji,tworzy cuda na włosach,nie niszcząc ich przy tym. To dzięki Niej odważyłam się zmienić kolor i ściąć dość długie włosy...całe życie nosiłam czarne lub ciemne :) Nadszedł czas na zmianę i...jestem zadowolona. A monsz doznał szoku,ale pozytywnie.
Córcia i wnusia wyglądają zupełnie jak z żurnala, a ta torebeczka tylko dodaje szyku. Widać, że trudno im się ze sobą rozstać choćby na krótki czas. Świetnie uchwycony ten moment na zdjęciu. Buziaczki są zawsze obowiązkowe w silnych rodzinnych relacjach. :))
No proszę, i od małego już taka dzielna i pracowita pszczółcia. A jakie ma śliczne kręcone blond włoski i do tego piękne rumieńce na buziaczce. Słodki obrazek...
Jak ten czas szybko leci....juz jesien pelna para a dopiero bylo lato:)
Ukochane wnuki rosna jak na drozdzach, dzieci trzymaja sie niezle jak na swoj wiek...:)
W mojej wiosce duze zmiany, ale to nastepnym razem opowiem:)
Pare ostatnich zdjec moich najdrozszych na swiecie
Dzieci cudne, ale syn... to po mamie taki przystojny? ale ciacho...
Zuzanna248, po mamie to raczej nie, bo on prawie kopia ojca jego:))) Dziekuje za mile slowa! :)
Super rodzinka, a wnuczęta urocze, radosne i chętne do pomocy. :) Czas szybko mija, a dzieci dorastają. Pozostaną fajne zdjęcia zrobione w różnym wieku, a to piękna pamiątka na przyszłe lata. :)
Lea dziekuje:) Prawda , milo wraca sie i oglada zdjecia dzieci i wnukow, bo kazdy wiek ma swoj urok:)
To ja tez sie pochwale, moj syn z przyjacolka
Basiu...te nasze "rodzynki"...:) Przystojnaka masz a przyjaciolka bardzo milo wyglada:)
Taki piekny to On znowu nie jest..................ale moje dziecko!
Basiu wlasne dzieci sa zawsze najpiekniejsze dla nas :)
Mój Syn z malutką Lily, w dniu chrztu św.
Przystojniak, wygląda całkiem jak model. :) Możesz być dumna z tak fajnego synka i ze ślicznej wnusi. :)
Dziękuję Lea
No kochana.........ja to nie wiem gdzie oko zawiesić. Malutka jak cukiereczek do schrupania.
A syn.....ooo poczekaj niech schudne i sie troche ponaciągam . Jest mój
Iwett ! Pesel masz nie ten
Nie bój żaby........w nocy nie widać
Hahaha Iwett...chyba to dla Twojej córki
Hihi no wiadomo.......przeciez żartuje :D
Ale tak swoją droga on jest podobny do tego Iwana Komarenko (?).
No wiesz ......Iwan i delfin .......Czarne oczy widze czarne oczy :D
Nie jest do niego podobny, może tylko zdęcie, bo na żywo to nie
dzieci pojechały....a mnie dopadł.......syndrom pustego gniazda:(
Wiem że żartujesz
Zrobine ze zbliżenia ..teraz tak wyglada
No faktycznie ...troche inny ale i tak przystojniak
Syn przystojniak i miła jego przyjaciółka. :) Bardzo fajna para :)
Dziewczyny, wnuki i wnuczki cudne synowie ciacha ! A w ogóle to nasze dzieci wszystkie urocze i najpiękniejsze
Mggi, a Ty syn masz ?czy same córcie?
Córcie mam same No teraz zięć to też syn No ale Twoja cudna wnusia to jest ponad wszystkich
Dziękuję Mggi..To moje największe szczęście
No to lecimy dalej.............drugie "Dziecie" z mezem i pociechami.
Świetna rodzinka :)
Dziekuje Lea.
Superowe
To ja hurtowo napisze, ze macie super dzieci i wnuki !!! :)
Tak, czas szybko leci....a oto mój syn, zwycięzca w ujeżdzeniu.
Bea, super facet i kon piekny.Zanim wyjechalismy z Sopotu moje dzieci tez wozilam na konie(Sopot-Wyscigi).Tomek ( albo ja) mielismy problem.............nie tolarowali dzieci w okularach.
Nie fajnie.U nas w klubie nie ma znaczenia. W okularach tez jeżdżą :)
Wspaniała mama i zdolny syn. Gratulacje :)
Lea oboje ma zdolnych. Syn poszedł w ślady siostry swojej.Bardzo jestem z nich dumna.
To super, że rodzeństwo ma te same zainteresowania. We dwoje zawsze raźniej. To cudowne móc cieszyć się z tak pięknych wyników swoich dzieci. I oby szczęście Wam zawsze dopisywało. :)
A dzisiaj Hubertus.... oczywiście kita przyszyta, gonitwa rewelcyjna, pyszny bigosik a potem ognisko.
To hafcio taki wyciągnięty z prawej na Hubercie pomyka? :)
Piękne fotki.
A to mordki koników mojej znajomej - po lewej mama, po prawej rozpieszczony syncio ;)
Tak,mamy pełna mieszankę w stajni.A Jagoda prze....a jest, mimo,że bardzo łagodnie wygląda.
Czym chata bogata...moj wlasny watek zrobil sie "ogolno w-zetowy" ...ale na ZOO sie nie zgadzam Dorotko
Mordki czworonogow , chociaz naprawde piekne , prosze niech beda wyjatkiem niepowtarzalnym
Przypominam sarnę w ogródku
Świetne Wasze dzieciaki :)
to i ja się pochwalę...moje "dzieciaczki" Patryk i Piotrek ... 22 i 20 lat i ...moja Karolinka-dziewczyna Patryka. Ostatnie dwa zdjęcia ja i moja big love.
Chłopaki........przystojniaki...podobni do Was obydwojga :)
Nie bede gadać ......mamy oczka , taty nosek.......Fajowi !
Synowa baaardzo sympatyczna to widać z buzi :)
Tylko misia powiedz ona juz gotuje jak Ty czy ją już szkolisz ?
A Tobie bardzo ładnie w blond. Twój sie nie zdziwił ?
Dzięki Iwett. Karolina specjalizuje się w różnych sałatach i omletach :)...ale jest mistrzynią w swoim zawodzie-jest fryzjerką z zamiłowania i pasji,tworzy cuda na włosach,nie niszcząc ich przy tym. To dzięki Niej odważyłam się zmienić kolor i ściąć dość długie włosy...całe życie nosiłam czarne lub ciemne :) Nadszedł czas na zmianę i...jestem zadowolona. A monsz doznał szoku,ale pozytywnie.
I teraz ja :
https://www.instagram.com/p/BLClaGfB3V9/?taken-by=saandris7
Mój Luby .......moja córka Sandra, moja matka i jej mąz i na końcu ta pulchna to ....JA :))
Świetna Rodzinka Iwett,a Ty...ochrzanię Cię jaka pulchna???...wyglądasz świetnie.
Trochę duże te dzieciaczki ;) I mają szczęście z taką mamą gotującą jak w najlepszej restauracji.
Fotka mamusi z jęzorkiem wymiata :D
Dzięki Wkn :) Dzieciaczki w cudzysłowie.
Wspaniała i kochająca się rodzinka. :))
Fajna i taka zgrana rodzinka. Chłopaki przystojniaki i wyglądają niemal jak bliźniaki. Misiu, bardzo twarzowa fryzurka. :))
Dziękuję .