Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Hotel w Warszawie

• Autor: kasnik Data: 2016-06-13 09:17:35

Witajcie kochani:)

Chciałam zapytać, czy może mi ktoś polecić hotel w Warszawie, najlepiej blisko lotniska Chopina lub stacji pkp Warszawa Centralna. Ważne też żeby recepcja była czynna całą dobę i pokój dla 2 dorosłych i 2 dzieciaków. Chodzi nam o to, żeby nie jeździć po Warszawie z dużą ilością bagażu. Przyjedziemy pociągiem i hotel bardzo blisko pkp, a potem taxi i na latnisko, albo zaraz taxi do hotelu najbliżej lotniska. Macie jakieś doświadczenia i możecie polecić? 

Pozdrawiam:)

• Autor: iwett Data: 2016-06-13 11:57:17

Poszukaj na www.booking.com.

Mi też ktoś kiedyś na WZ polecił tą stronke i udało mi się zarezerwować zaj....ty  hotel 4*
    w centrum w Warszawie.  Luksus - byłam bardzo zadowolona.
    Tylko no nie wiem jak terminowo Ci coś przypasuje no ale może coś znajdziesz.
    Powodzenia!

• Autor: kasnik Data: 2016-06-13 15:16:51

Dziękuję:)
    Korzystałam już tej stronki...różnie bywa przy 4 osobach-juz sprawdzałam. Nam nie zależy na luksusach, będziemy tam tylko kilka godzin-chodzi nam o to żeby dzieciaki(a my z nimi)  jak najlepiej przetrwały długą i daleką podróż która nas czeka.

• Autor: iwett Data: 2016-06-13 15:24:23

No tak, rozumiem, że to tylko nocka przed wylotem.
    Pisałam o sobie - myśmy zwiedzali więc centrum jak najbardziej pasowało.
    Ale możesz tam znaleźć lokalizacje - hotele blisko lotniska w dogodnej cenie (w promocji).

Daleko lecicie?  Już wakacje, co..... ?wink3   Fajowo.........!!!

• Autor: makaronka Data: 2016-06-13 20:53:29

Sprawdz apartamenty do wynajęcia.My zawsze i wszędzie wynajmujemy apartamenty.

Przejdź do pełnej wersji serwisu