Chciałam zapytać, czy może mi ktoś polecić hotel w Warszawie, najlepiej blisko lotniska Chopina lub stacji pkp Warszawa Centralna. Ważne też żeby recepcja była czynna całą dobę i pokój dla 2 dorosłych i 2 dzieciaków. Chodzi nam o to, żeby nie jeździć po Warszawie z dużą ilością bagażu. Przyjedziemy pociągiem i hotel bardzo blisko pkp, a potem taxi i na latnisko, albo zaraz taxi do hotelu najbliżej lotniska. Macie jakieś doświadczenia i możecie polecić?
Mi też ktoś kiedyś na WZ polecił tą stronke i udało mi się zarezerwować zaj....ty hotel 4* w centrum w Warszawie. Luksus - byłam bardzo zadowolona. Tylko no nie wiem jak terminowo Ci coś przypasuje no ale może coś znajdziesz. Powodzenia!
Dziękuję:) Korzystałam już tej stronki...różnie bywa przy 4 osobach-juz sprawdzałam. Nam nie zależy na luksusach, będziemy tam tylko kilka godzin-chodzi nam o to żeby dzieciaki(a my z nimi) jak najlepiej przetrwały długą i daleką podróż która nas czeka.
No tak, rozumiem, że to tylko nocka przed wylotem. Pisałam o sobie - myśmy zwiedzali więc centrum jak najbardziej pasowało. Ale możesz tam znaleźć lokalizacje - hotele blisko lotniska w dogodnej cenie (w promocji).
Daleko lecicie? Już wakacje, co..... ? Fajowo.........!!!
Witajcie kochani:)
Chciałam zapytać, czy może mi ktoś polecić hotel w Warszawie, najlepiej blisko lotniska Chopina lub stacji pkp Warszawa Centralna. Ważne też żeby recepcja była czynna całą dobę i pokój dla 2 dorosłych i 2 dzieciaków. Chodzi nam o to, żeby nie jeździć po Warszawie z dużą ilością bagażu. Przyjedziemy pociągiem i hotel bardzo blisko pkp, a potem taxi i na latnisko, albo zaraz taxi do hotelu najbliżej lotniska. Macie jakieś doświadczenia i możecie polecić?
Pozdrawiam:)
Poszukaj na www.booking.com.
Mi też ktoś kiedyś na WZ polecił tą stronke i udało mi się zarezerwować zaj....ty hotel 4*
w centrum w Warszawie. Luksus - byłam bardzo zadowolona.
Tylko no nie wiem jak terminowo Ci coś przypasuje no ale może coś znajdziesz.
Powodzenia!
Dziękuję:)
Korzystałam już tej stronki...różnie bywa przy 4 osobach-juz sprawdzałam. Nam nie zależy na luksusach, będziemy tam tylko kilka godzin-chodzi nam o to żeby dzieciaki(a my z nimi) jak najlepiej przetrwały długą i daleką podróż która nas czeka.
No tak, rozumiem, że to tylko nocka przed wylotem.
Pisałam o sobie - myśmy zwiedzali więc centrum jak najbardziej pasowało.
Ale możesz tam znaleźć lokalizacje - hotele blisko lotniska w dogodnej cenie (w promocji).
Daleko lecicie? Już wakacje, co..... ? Fajowo.........!!!
Sprawdz apartamenty do wynajęcia.My zawsze i wszędzie wynajmujemy apartamenty.