U mnie w Chromie działa. Być może to jest problem specyficznego zestawu danych w przepisie. Podaj mi jakiś przykład przepisu w którym zmiany się nie zapisują.
google chrome najnowsza Maxthon też biało. IE zapisało kilka razy, a raz też było biało. IE okropnie wstawia. Jak się da wklej to straszne głupoty wkleja ale to od zawsze chyba.
Od zmian przeszkadza mi jedna rzecz. Ilość porcji. Strzałkami mogę wpisać liczbę bardzo dużą. W momencie zapisz muszę poprawiać bo najwięcej może być chyba 24 ( anie pamiętam ile można wpisać) . W jakim celu można wstawić większą skoro nie zapisze więcej niż 24. Dobrze by było gdyby większej niż da się zapisać nie można było wybrać i by na stałe było napisane ile można maksymalnie wpisać. Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam.
As ... bez problemu zawsze dziabnij 24 ... i po problemie ..)) A ja sobie tak myślę porcję zależą od tego kto porcjuje ciasto ...można tort na 4 lub na 24 ..
Problemem może być, że daje przez kopiowanie tekstu (prawy przycisk mysz - kopiuj, prawy przycisk myszy - wklej) , a nie wpisuję ręcznie. Jak daję zapisz przepis to jest biało i nic więcej. Gdyby była ta ikonka co u Ciebie pokazywałaś to może by ten problem znikną.
Sprawdzisz proszę wersję przeglądarki? Wiesz ten numerek, który jest nadawany kolejnym wersjom - to też może mieć znaczenie dla namierzenia błędu. Dzięki.
Google chrome Jest napisane, że aktualna, a dokładniej to Wersja 46.0.2490.86 m Jak to wklejałam tu na forum to dopiero za drugim razem się udało bo było biało i nic
Nie przeklejając też nie można zapisać. Wpisuję standardowo, przeglądarka Chrome, jedynie nie oznaczam udostępniania, nawet te niepotrzebne fajerwerki typu ile porcji itd. i też widzę białą kartę na koniec. Mi to rybka, najwyżej wklepię sobie do worda, ale... gdybym nagle chciała Was oświecić jakimś genialnym przepisem??
Nie mogę wstawić przepisu. Jak kliknę w zapisz przepis to robi się biało i przepis się nie zapisuje. Próbowałam dwa razy. Przeglądarka Google chrome.
Mam to samo od wprowadzenia zmian.
Proszę o info, jaka przeglądarka oraz która jej wersja.
U mnie w Chromie działa. Być może to jest problem specyficznego zestawu danych w przepisie.
Podaj mi jakiś przykład przepisu w którym zmiany się nie zapisują.
Którą wersję przeglądarki masz?
google chrome najnowsza
Maxthon też biało.
IE zapisało kilka razy, a raz też było biało. IE okropnie wstawia. Jak się da wklej to straszne głupoty wkleja ale to od zawsze chyba.
Już działa poprawnie. Dzięki
Dopisano 2015-10-20 19:5:16:
Jednak nie działa poprawnie znowu.Od zmian przeszkadza mi jedna rzecz. Ilość porcji. Strzałkami mogę wpisać liczbę bardzo dużą. W momencie zapisz muszę poprawiać bo najwięcej może być chyba 24 ( anie pamiętam ile można wpisać) . W jakim celu można wstawić większą skoro nie zapisze więcej niż 24. Dobrze by było gdyby większej niż da się zapisać nie można było wybrać i by na stałe było napisane ile można maksymalnie wpisać. Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam.
As ... bez problemu zawsze dziabnij 24 ... i po problemie ..))
A ja sobie tak myślę porcję zależą od tego kto porcjuje ciasto ...można tort na 4 lub na 24 ..
Dokładnie meguś
Też tak zrobiłam,bo nie było opcji..100 lub "dla całej wsi'.
Po tak długiej przerwie spróbowałam wstawić sobie przepis i nic. Nie zapisało. Tylko biała strona. Mam tego dość.
Nie rezygnuj ..... my nadal czekamy
As, czy mogłabyś pomóc namierzyć ewentualny błąd i napisać nam, jaki dajesz dokładnie tytuł przepisu, jakieś zrzuty ekranu z procesu dodawania, coś?
Problemem może być, że daje przez kopiowanie tekstu (prawy przycisk mysz - kopiuj, prawy przycisk myszy - wklej) , a nie wpisuję ręcznie. Jak daję zapisz przepis to jest biało i nic więcej. Gdyby była ta ikonka co u Ciebie pokazywałaś to może by ten problem znikną.
A skąd przeklejasz? Z jakiego konkretnego edytora albo z jakiej strony internetowej?
Z forum WZ. Ktoś podał przepis. Ja chciałam sobie zapisać bez udostępniania i nie udaje się.
Sprawdzisz proszę wersję przeglądarki? Wiesz ten numerek, który jest nadawany kolejnym wersjom - to też może mieć znaczenie dla namierzenia błędu. Dzięki.
Google chrome Jest napisane, że aktualna, a dokładniej to Wersja 46.0.2490.86 m
Jak to wklejałam tu na forum to dopiero za drugim razem się udało bo było biało i nic
No czary mary po prostu - Pampas właśnie sprawdził i wszystko gucio działa.
Nie przeklejając też nie można zapisać.
Wpisuję standardowo, przeglądarka Chrome, jedynie nie oznaczam udostępniania, nawet te niepotrzebne fajerwerki typu ile porcji itd. i też widzę białą kartę na koniec.
Mi to rybka, najwyżej wklepię sobie do worda, ale... gdybym nagle chciała Was oświecić jakimś genialnym przepisem??
Po zmianach na WŻ dodałam tylko jeden przepis.Wkleił mi się bez problemu.Przeglądarka Mozilla.
Kurczę no, wcale nie rybka :( Testowane różne przeglądarki były i wsio dobrze.
Uparcie będę pytać, choć prawie nigdy nie dostaję odpowiedzi - KTÓRĄ WERSJĘ przeglądarki Chrome masz?
Teraz dwa razy próbowałam i udało się. Mam nadzieję, że będzie już działać poprawnie.
Jak już pisałam na wyjcu - hura! bardzo się cieszę! :)