Meguś, to ja Ci trułam pierdołami od rana życie, zamiast wysłać bukiet życzeń.. Ale ze mnie ciapa.. Wszystkiego naj, naj dla Was obojga. Kolejnych wspaniałych, wspólnych rocznic. Pozdrawiam ciepło.
Najlepsze życzenia rocznicowe, świętujcie wesoło i żyjcie razem szczęśliwie przez wiele, wiele lat.Niech szampany strzelają, bąbelki buzują a uczucia nigdy nie więdną. Buziaczki od 'całej paczki' :)))
Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość. Trwajcie w miłości przez kolejne lata Waszego małżeństwa. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! ! ! :)))
Wszystkiego najlepszego
Meguś, , oby szczęście trwało dalej! Ucałuj M.
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego:-)
Meguś wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Mężowatego
Meguś, to ja Ci trułam pierdołami od rana życie, zamiast wysłać bukiet życzeń.. Ale ze mnie ciapa..
Wszystkiego naj, naj dla Was obojga. Kolejnych wspaniałych, wspólnych rocznic.
Pozdrawiam ciepło.
Wszystkiego najlepszego na dalszej wspólnej drodze życia.:)
Najlepszego
Wszystkiego najlepszego-))))
Życzę Tobie i Błękitnookiemu mnóstwa wspólnych szczęśliwych lat. Uściski B.
Najlepsze życzenia rocznicowe, świętujcie wesoło i żyjcie razem szczęśliwie przez wiele, wiele lat. Niech szampany strzelają, bąbelki buzują a uczucia nigdy nie więdną. Buziaczki od 'całej paczki' :)))
wszystkiego najlepszego :)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
Meguś.
Zyczę Wam kolejnych szczęśliwych rocznic......... razem i w dobrym zdrowiu
Wszystkiego najlepszego. 100 lat
Wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy ! Ja i Mąż .
Z zalanego deszczem Sopotu przesylamy Wam najserdeczniejsze zyczenia ..........na "Nowej Drodze" !
Wszystkim , którzy załapali się na ''poprawiny''... serdecznie dziękujemy.
Megi, wczoraj mnie nie było, ale dziś się poprawiam i Życzę Samych Wspaniałych Chwil Małżeńsko Spędzonych!!!
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Megi i drugiej połowy :)
100 lat w zdrowiu i szczęściu.☺
Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość. Trwajcie w miłości przez kolejne lata Waszego małżeństwa. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! ! ! :)))
Sylka ... Dziękuję ... i obiecuję .. Będziemy pielęgnować najlepsze uczucia między nami .