Bahati za Twoje 18 lat!!!! Zdrowia i wszystkiego co najpiękniejsze, niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia. Sto laaaat !!! No to siup żeby życzenia się spełniły
Oooo!!!! A to niespodzianka!!! ;) :D nie 18, nie 18!!! Dumnie noszone 34!!! Przeglad barku zrobiony: mam kilka butelek wina, 4 czerwonego, 2 bialego, 3 musujacego, 2 butelki szampana. 1 butelke wodki, 2 butelki whiskey, 1 butelke limoncello, 1 kremu limoncello...wiec...kto pierwszy ten lepszy!!! :) Zapraszam serdecznie i za wszystkie zyczenia dziekuje z calego serducha. No i prosze...na dowod, ze nie 18...WTF 34 selfie.:D
Do 16:00 musze sie trzymac w miare pionowo...pozniej nikomu tego nie zycze!!! Najwyzej wtorek zacznie sie bolem glowy ale co tam! Raz w roku mam urodziny! :D
To nie mój, ale wpadł mi w oko. Oczywiście, oczami wyobraźni wyobraźni rozebrałam go . To tzw. double barrel cake. Kroisz jak każdy inny tort, tylko nie wiem jak zachowałaby się ta temperowana czekolada? Chyba kruszyłaby się. :)))
Wiecej niz pol litra nie da rady!!! :) to moze ja szybko do sklepu skocze bo kubek kubkiem ale jak Iwcia z micha przyjdzie to szybko nam sie impreza skonczy!!!
Jestem i ja.....niecom przysnęła ale dobrze, że nie pod stołem :DD jeszcze by mnie bóbr dopadł A właśnie gdzie on się podziewa....nie wie zwierz, że mamy dziś święto Bahatkowe.....
...będę go wypatrywać....choć nie zamierzam rozlewać....nic się nie może zmarnować, jak mawiała moja prababcia :DDD Choć w bobrowym gardle tysz by na marne nie poszło :DD
Robie krotka przerwe , zanim babelki mi glowe zawroca ...obiad i z psiakiem mi trza:) Zycze dobrej zabawy i troche poprosze zostawic dla mnie tez na pozniej :)
No i po co mi liczysz i wypominasz, lałaś to piłam, efekty znosić ze mną będziesz! Tak nawiasem mówiąc, to naprawdę całe???? hmmmm to co ja teraz będę pić???
hahahahahahahahahaha oplułam monitor :D Ukryj tez Gucciego bo jakoś wyjątkowy pociąg mam do niego :), wiesz, w stanie pomroczności...chlapnę wszystko:)))
Iwcia hahahaha, jakiś wykrzyknik machnęłam, ale czas mamy chyba ten sam :))) Chociaż u mnie to różnie bywa, z nadmiaru energii i z rozpędu już ranek witam :)))
hahahahahah, to przy tych zakupach pamiętaj też co i ja lubie :)))) . Przecież M nie zorientuje się, że dubeltowo produkty bierzesz :D. Zresztą z wiekiem kosmetyczka cięższa się staje!
Agapis, a Ty gdzie się ukrywasz??? Wątek założyła, życzenia złożyła, symbolicznie chlapnęła i myśli , że cicho siedzieć może... o nieeee!!!! Dawaj głos hihihi
Ha! powiedziała Ta, której tańce na barze i powroty bez butów wróżono hihihihihi. No, ale jeżeli dzisiaj jesteś "pilnowaczem" to miej uważanie i na mnie hahahahaha, coby w całości na górę do łożnicy dotrzeć :D
Patuniu o Ciebie zadbam szczególnie bo z kim potem będę te tańce na barze uskuteczniac???? A z pomocą tingry to już w ogóle będzie ład i porządek. ..chyba :D Bo mnie ogarniają wątpliwości...%%% robią swoje :D
Wiem, że o mnie zadbasz hihi:))). No, ale spokojnie, ja poszczę od 16tej, wiesz, trzydniówka w DCO, więc grzeczna jestem baaaardzo:))) Uczestniczenie w imprezie Bahatii to dla mnie super odskocznia, zabawa i radość :)))
Aguniu, trzy tygodnie ładowałam akumulatory na łonie rodziny, czyli jest baaaardzo ok,energii musi wystarczyć do lata :)). Zresztą i tak mi jej nie brakowało hihihi, część wytraciłam na stoku, Krynica kusicielką wielką jest. Teraz to prawie ADHD , ale mocno pozytywne :)) Jak już przyjedziesz do mnie, to podzielę się tym, co zmagazynowałam hihi. Na tarasie nie posiedzimy , ale ptaki obserwować będziemy i kulig A zrobi :)))) Twoja wegeta w soli zrobiła furorę, a grzybki w zupie pływały :))))
Tak, zabawa w Takim Towarzystwie to czysta radość!!!!
Ło matko, ale po co wyzbywać się Stefka???? Wiem, że Rysiek załatwi to bez strat personalnych i meldujecie się u mnie . Stefan w rodzinie pozostanie hihi.
Kulig to pomysł A, czysto osobisty i bez jakichkolwiek sugestii hahahah:))). Nawet ognicho na śniegu planuje, grzańce i kiełbachę. No , a sanna tutaj piękna.
Hurra na imprezę urodzinową się załapałam. Wiec nie dam sobie odebrać głosu i zaśpiewam
Wszystkiego najlepszego, Radości, szczęścia moc, Słoneczka wesołego, Snów pięknych co noc! Śpiewając, idź przez życie, Rozkwitaj jak ten kwiat Przy dobrym apetycie I w zdrowiu sto lat!
Jeśli coś jeszcze alkoholu zostało. to kubek plastikowy podstawiam, coby jutro rano szklanicy nie zmywać
Szczere, chociaż spóźnione życzenia spełnienia wszystkiego wymarzonego i wyśnionego. Najlepszych dzieci na świecie, najcudowniejszego chłopa, najmilszych psiaków i zdrowia nie do zdarcia by całą ferajnę ogarniać :)) Pod kolejne piękne '18-tki': wielki kielich nalewki za Twoje zdrowie i szczęście Bahati
Dokładnie.....a i tak byliśmy bardzo delikatni i grzeczni z racji tego, że Bahati jak zwykle musi utrudniać.....hihihihi Znaczy mieć Urodzinki w poniedziałek
Bahati za Twoje 18 lat!!!! Zdrowia i wszystkiego co najpiękniejsze, niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia. Sto laaaat !!! No to siup żeby życzenia się spełniły
Zdrówka, zdrówka, zdrówka.....Samego Zdrowia....albo nie....Zdrowia i Radości Full :))
I za Twoje Urodzinki napijmy się:))
Oooo!!!! A to niespodzianka!!! ;) :D nie 18, nie 18!!! Dumnie noszone 34!!! Przeglad barku zrobiony:
mam kilka butelek wina, 4 czerwonego, 2 bialego, 3 musujacego, 2 butelki szampana. 1 butelke wodki, 2 butelki whiskey, 1 butelke limoncello, 1 kremu limoncello...wiec...kto pierwszy ten lepszy!!! :) Zapraszam serdecznie i za wszystkie zyczenia dziekuje z calego serducha. No i prosze...na dowod, ze nie 18...WTF 34 selfie.:D
Oooo, Piękna Nieosiemnastka :))
Ja mam kilka butelek wina, również musujące i pootwierane wszelakie mocniejsze trunki......:)
Nie zabraknie nam....o nie:))
Oddalam się na zakupy.....i mam nadzieję popołudnie zatętni tu Hucznie i Tłumnie::))
Do 16:00 musze sie trzymac w miare pionowo...pozniej nikomu tego nie zycze!!! Najwyzej wtorek zacznie sie bolem glowy ale co tam! Raz w roku mam urodziny! :D
do 16 daleeeko, zdążysz złapac pion i nawet poziom :D
Wlasnie tego braku powrotu do pionu sie obawiam, bedzie dziwnie jak oingwin na brzuchu po oblodzonym chodniku mknac po Rysia wracajacego ze szkoly. :D
Stefana wyślij...
Autobus mi przyciagnie...wielkie dzieki. :D Od rana nie jestem fanka wlasnych dzieci a ty mi tu jeszcze w urodziny zyczysz stada cudzych... ;)
A ja mam ciupa-ciupa i takie coś z Brazylii z limonek... ale w domu!
No to pogadamy jak juz wrocisz do domu. ;)
To na krzywy ryj już się na da?
Trzeba by miec krzywy ryj a nie taka przystojna mordke. :D
Teraz to już nie wiem, czy o mnie czy o młodym.
Ustalmy raz na zawsze, ze nikt z wymienionych krzywego ryja nie ma.
Wszystkiego najlepszegoooooo!
Dziekuje!!! :*
No co Ty wyglądasz na 18. Piękna kobietka
Bahati, spełnienia marzeń.
Jak urodziny to i torcik. Bez masy, żeby przy tych trunkach nie zemdliło :)
Piekny tort. Za zyczenia i komplement dziekuje bardzo! :)
szklanke masz? :)
Wczoraj jeszcze popracowałam, ale dzisiaj piję kieliszek czerwonego, wytrawnego wina. :)
Ooooo, Łaaaał!!!! Ale elegancik ten tort :))
All, tylko z której strony uszczknąć to cudo?? Jakaś instrukcja czy cóś...:))
To nie mój, ale wpadł mi w oko. Oczywiście, oczami wyobraźni wyobraźni rozebrałam go . To tzw. double barrel cake. Kroisz jak każdy inny tort, tylko nie wiem jak zachowałaby się ta temperowana czekolada? Chyba kruszyłaby się. :)))
Własnie sprawdzałam w kalendarzu i Bahati coś szw3abi. Nic nie ma, że jej urodziny!
Mieli oglosic swieto narodowe, ale skoro sie wypriwadzilam to sprawdz we wloskim. ;)
O cieee.... nie pomyślałam. Chociaż i tak uważam, że powinno być. Moje są.
No zdrówka i uśmiechu z okazji 18 lat życia i 16 lat doświadczeń. 100 LAT!
Dziekuje, dziekuje. :)
Dużo zdrowia, bo ono najważniejsze ;)
Z najlepszymi życzeniami !!!
Zdrowia, pomyślności......spełnienia marzeń
Dziekuje! :*
Bahati jeszcze raz najlepszego do nastepnych urodzin! :) To kiedy to siupanie?
Od 16:00 :) dzieki sliczne. :)
Bahati, sto lat!!! Wszystkiego Najlepszego, spelnienia marzen.
Dziekuje i prosze stawic sie o 16:00 z wlasna szklanka!!! :)
STÓWKAradosci z życia :)
Dziekuje :)
Bahati juz 16:02 :))) Podstawiam kieliszek krysztalowy.....
No to zaczynamy!!! Kazdemu proponuje przyjsc z wlasnym kieliszkiem/szklanka/miska...bo o ile chetnie sie trunkami podziele to zmywac nie bede!!! :)
Ja mam kubas pol litrowy to lej ile wlezie ! :-D
Wiecej niz pol litra nie da rady!!! :) to moze ja szybko do sklepu skocze bo kubek kubkiem ale jak Iwcia z micha przyjdzie to szybko nam sie impreza skonczy!!!
A wiadrko litrowe pomiesci to mam rowniez Lec ,lec do sklepu !
To SIUP!!!
Siup! :)
Moze ja przez slomke bede pila to dluzej bedzie
Melduję swój powrót! Mam wyczucie, polewają - jestem !!!
Bahati Ty wiesz, czego Ci życzę, no więc tego WSZYSTKIEGO!!!!! Cmok, cmok, cmok!!!
Załączam różę w czekoladzie :)))
Oooo!!! Cuudna! wszystko w czekoladzie kocham miloscia ogromna. Dziekuje. :*
Yyyy to znaczy, mam się wytaplać w czekoladzie??? sugerujesz coś????
Ja?! Za kogo ty mnie masz?! :D
No jak to za kogo??? to oczywiste, za Rozpustnicę Szaloną !
Rzuć mi w twarz limoncello, chyba wstręt minął :))))
Rzucam! Ja, rozpustnica jedna! :D
Jestem i ja.....niecom przysnęła ale dobrze, że nie pod stołem :DD jeszcze by mnie bóbr dopadł
A właśnie gdzie on się podziewa....nie wie zwierz, że mamy dziś święto Bahatkowe.....
Iwcia hej hej :)))) Jam co prawda nie bobrowata, ale może się nadam do obijania, eee znaczy opijania, Bahati??
Nadasz się, nadasz.....hej moja ,,zaginiona":)))
Tylko się obijaj, a polij cosik:DD
Biedak chyba zdechl... jak ktos rozleje cos dobrego i nasz zwierz zyje to na pewno przylezie, bo to pijak okropny. :)
...będę go wypatrywać....choć nie zamierzam rozlewać....nic się nie może zmarnować, jak mawiała moja prababcia :DDD
Choć w bobrowym gardle tysz by na marne nie poszło :DD
Tylko zeby sie nie rozszalal za bardzo!!! :)
Bahati otwieraj szampana.....czekam i czekam...i.....czekam :)))))
Alez prosze bardzo! Co moje to wasze! :D
no chyba, ze Rys. Rysia nie oddam.
Sliczne dzieki, wreszcie sie doczekalam ....SIUP!
Rysia nigdy nie oddaj, no co Ty ???
Rysie sa pod ochrona przeciez. :)
na zdrowie!
Na zdrowie piekna dziewczyno!!! :)
Alez...dziekuje bardzo .
Photoshop :)
Alez...nie ma za co ! Zaden Photoshop nie pomoze jak sie nie ma ladnej buzi :)))
Robie krotka przerwe , zanim babelki mi glowe zawroca ...obiad i z psiakiem mi trza:) Zycze dobrej zabawy i troche poprosze zostawic dla mnie tez na pozniej :)
Sto Lat, Sto Lat, Sto Lat Oooooooooo......(i tu mój cudny głosik od którego płakać się che...:))
Jak w jakims talent show, jury placze orzeciez i wszyscy sa na TAK. Masz szanse na kariere. ;)
hahaha....nie po tylu bąbelkach :DD
Oj tam...chodz do nas. M.studio na talent show zrobil dla tv, Rys juz nie chce wystepowac wiec...mlodo wygladasz, nikt nie zauwazy, ze dorosla. :)
hmmm.....przemyślę tę nęcącą propozycję, zawsze to jakaś szansa na sławę :DD
Samych radosnych dni, dużo zdrowia !!!! :):):):)
Dziekuje! Szklanke masz? :)
LALALALALALA......LALALALA!!!!!!
Żeby nie było za cicho :))
...lubię śpiewć, lubię tańczyć, lubię zapach pomarańczy.... tralalalalala
Też się powydzieram :)))
...no to może duecik:)))
takie trudne słowa....Ooooo
Lalalalalalala.......umiesz, hmmm????
Hmmmm umiem ale trochę na inna melodie....lalalalalala....
A to dopiero 18:02!!! :D
!8.06 dla ścisłości, ale nie bądzmy drobiazgowe, lej.....
Ale ze ze smiechu czy alkohol? ;)
...nie byćmy, nie byćmy.....tym bardziej, że u Ciebie dopiero po 8 :))))
Wypila cale limoncello to co sie dziwisz? ;)
No i po co mi liczysz i wypominasz, lałaś to piłam, efekty znosić ze mną będziesz!
Tak nawiasem mówiąc, to naprawdę całe???? hmmmm to co ja teraz będę pić???
Druga butelke? Tym razem, wybacz...krem.
O jej, ale nie Nivea???
Hahaha...nie limoncello. :D ale na wszelkinwypadek Bobbi Brown schowam glebiej w szufladzie, bo mi zjesz po skonczeniu tej butelki. :D
hahahahahahahahahaha oplułam monitor :D Ukryj tez Gucciego bo jakoś wyjątkowy pociąg mam do niego :), wiesz, w stanie pomroczności...chlapnę wszystko:)))
Wybredna i wymagajaca jaka!!! :D
Iwcia hahahaha, jakiś wykrzyknik machnęłam, ale czas mamy chyba ten sam :))) Chociaż u mnie to różnie bywa, z nadmiaru energii i z rozpędu już ranek witam :)))
...robię małą przerwę bom przesadziła hihihi....jak będziecie długo balować, to po 20 wpadnę jeszcze dobić się ;)))
Planuje byc. :)
Bahati przytargalam pare butelek, bo widze potrzebujesz pomocy :))) Siup!
Tingra, to ja do Twoich butelek przekąskę podaję :))) Dla tych, którzy słodkiego nie jedzą :)
Lo mamo , to po co ja obiad robilam ??? Polkne i tak i tak, baranina ...mniam! Ty kusisz niesamowicie Patrycjo za kazdym razem...hihi
Grażynko tym razem cielęcina, jagnięcina pożarta w całości przez A i przyjaciól :))))
AJ i nic nie zostawili??? Wstretne typy z nich Patrycjo, skladam veto na zzeranie jagnieciny !!!! :))))
Veto poszło, protest przyjęty , jagnięcina w temperaturze podbiegunowej jest w zapasie sporym :))))). Żarłokom moim mówię stop hihi.
Ojnpotrzebuje! Dzieki sliczne. M,sie chyba zalamie, jak go na zakupy kosmetykowe wyciagne, "bo mi kolezanki po pijaku wyzarly." :D
Hahaha, cicho nic M nie mow, zrobimy skladke na nowe:))))
Wole z nim isc na zakupy. Zawsze kupi wszystko, co wezme w reke, podczas gdy ja piec razy odloze, obejrze i peenie nie kupie. :D
hahahahahah, to przy tych zakupach pamiętaj też co i ja lubie :)))) . Przecież M nie zorientuje się, że dubeltowo produkty bierzesz :D. Zresztą z wiekiem kosmetyczka cięższa się staje!
120 lat w szczęściu i zdrowiu
Dziekuje!!! :) pic jest co, tylko szklanke musisz miec swoja. :)
A ja chce wypić za zdrowie Bahati i za "lepsze, prawdziwe czasy" !
Zdrówko! Iwcia wrzuć mi emotke bo mi nie wychodzi, hehe..........
Pije z Toba za wszystko co napisalas !!!! Siup!
Super.......no to brudzio :))
Co masz ? Bo ja wiśniówke :)
Hihi...brudzio :))) Niet wisniowki...dobre wina i nawet mocnejsze trunki sie znajda ....SIUP!
A tak........a właściwie to Bahati dzisiaj stawia,,,,więc co za różnica :)
Ale torta niet............hmnnn szkoda :(
Hi ja jak Bahati, tortow nie lubie :)))
Iwett, zerknij wyżej, tort jak marzenie :))))
Agapis, a Ty gdzie się ukrywasz??? Wątek założyła, życzenia złożyła, symbolicznie chlapnęła i myśli , że cicho siedzieć może... o nieeee!!!! Dawaj głos hihihi
Patrycja a ze mna wypijesz? Czym chata bogata:))) Siup!
Grażynko, to stuk szklaneczki, pijemy :))) \_/ \_/
Stuk i skål ! Ja niesmialo malym kieliszkiem :))))
Oj...malym kieliszkiem?! Na mojej imprezie?! Oj nie...minimum politrowy!!! :)
Bahati, nie mam takowych , no i pomysl o moim wieku , chyba nie chcesz jutro na pogrzeb Tineczki przyjechac :))))
Pij z naparstka od tej pory!!! :)
Buzi , tak bede pila :)))
Bahati, a ja mogę po staremu.....hmmm?
....znaczy z misek
Oczywiscie!!!
Ja moja droga czekam i patrze kogo potem trzeba będzie reanimować i do chałupy dowlec :D i symbolicznie SIUP zdrowie solenizantki !!!
Ha! powiedziała Ta, której tańce na barze i powroty bez butów wróżono hihihihihi. No, ale jeżeli dzisiaj jesteś "pilnowaczem" to miej uważanie i na mnie hahahahaha, coby w całości na górę do łożnicy dotrzeć :D
Patuniu o Ciebie zadbam szczególnie bo z kim potem będę te tańce na barze uskuteczniac???? A z pomocą tingry to już w ogóle będzie ład i porządek. ..chyba :D Bo mnie ogarniają wątpliwości...%%% robią swoje :D
Wiem, że o mnie zadbasz hihi:))). No, ale spokojnie, ja poszczę od 16tej, wiesz, trzydniówka w DCO, więc grzeczna jestem baaaardzo:))) Uczestniczenie w imprezie Bahatii to dla mnie super odskocznia, zabawa i radość :)))
I o to chodzi...o dobrą zabawę a jeszcze w takim towarzystwie to sama radość :) A teraz trochę prywaty moja droga. Wszystko jest ok??
Aguniu, trzy tygodnie ładowałam akumulatory na łonie rodziny, czyli jest baaaardzo ok,energii musi wystarczyć do lata :)). Zresztą i tak mi jej nie brakowało hihihi, część wytraciłam na stoku, Krynica kusicielką wielką jest. Teraz to prawie ADHD , ale mocno pozytywne :)) Jak już przyjedziesz do mnie, to podzielę się tym, co zmagazynowałam hihi. Na tarasie nie posiedzimy , ale ptaki obserwować będziemy i kulig A zrobi :))))
Twoja wegeta w soli zrobiła furorę, a grzybki w zupie pływały :))))
Tak, zabawa w Takim Towarzystwie to czysta radość!!!!
Jesli Rys sprzeda Stefana, kupi bilety to spodziewaj sie nas dwoch w Polsce w tym polroczu. :)
Ło matko, ale po co wyzbywać się Stefka???? Wiem, że Rysiek załatwi to bez strat personalnych i meldujecie się u mnie . Stefan w rodzinie pozostanie hihi.
No to mnie uspokoiłaś. A A. wie że kulig będzie robił czy postawisz Go biedaka przed faktem dokonanym? :D
Kulig to pomysł A, czysto osobisty i bez jakichkolwiek sugestii hahahah:))). Nawet ognicho na śniegu planuje, grzańce i kiełbachę. No , a sanna tutaj piękna.
To ja tez troche priv:) Napisalam do Ciebie Kochana i co??? Skrzynka nie dziala???
Grażynko, nie mam żadnej wiadomości od Ciebie uuu :((((
No to skandal nad skandalami, popiszemy sobie mailowo! Wrrrrrrr!!!!
Sprawdzam pocztę co kilka minut. Ja do Ciebie napisałam zaraz po wejściu na WZ, ale od Ciebie żadnej wiadomości nie mam. Naprawdę denerwujące.
Napisałam też wiadomości do innych, ciekawe czy otrzymały hmmmm.
Ja nic nie mam od Ciebie, a zlozylam zyczenia swiateczne ...hmmm
Kiedy do mnie napisalas?
Agapis to ja z Toba popilnuje nasza mlodziez :)))
Hurra na imprezę urodzinową się załapałam. Wiec nie dam sobie odebrać głosu i zaśpiewam
Wszystkiego najlepszego,
Radości, szczęścia moc,
Słoneczka wesołego,
Snów pięknych co noc!
Śpiewając, idź przez życie,
Rozkwitaj jak ten kwiat
Przy dobrym apetycie
I w zdrowiu sto lat!
Jeśli coś jeszcze alkoholu zostało. to kubek plastikowy podstawiam, coby jutro rano szklanicy nie zmywać
Dziekuje! :) zostalo, zostalo!!! Na zdrowie!
Oooo, jak ładnie.....witamy, witamy:))
A ja Ci dam szklaneczkę z prawdziwego zdarzenia i na koniec możesz rozbić (za szczęście Jubilatki)
Zdrówko:))
Oczy same mi się zamykają....tylko proszę się nie śmiać, że to z powodu %%% Ja jedynie jestem zmęczona...hihihihi :))
Dobrych Snów Bahati.......:)))
Cudna dziewczyno...............jeszcze raz Najlepszego!
Powiem tak: nie wiem, która z was mu to zrobiła. Zakładam, że i tak się nie przyzna...
... ale to są efekty!
Uuuuuu....Okropne
Tak to jest jak "bober" zdechnie...
hahahaha....
Bobry tez pod ochrona?! :D
A bo to kto wie? Naszego ktoś załatwił.
Szczere, chociaż spóźnione życzenia spełnienia wszystkiego wymarzonego i wyśnionego.
Najlepszych dzieci na świecie, najcudowniejszego chłopa, najmilszych psiaków i zdrowia nie do zdarcia by całą ferajnę ogarniać :))
Pod kolejne piękne '18-tki': wielki kielich nalewki za Twoje zdrowie i szczęście Bahati
Dziekuje bardzo. :)
Rekord !!! W dwa dni 152 posty + moj teraz a 991 ogladalo watek....Bahati miej urodziny kazdego dnia tego roku! SIUP!!!!
Dokładnie.....a i tak byliśmy bardzo delikatni i grzeczni z racji tego, że Bahati jak zwykle musi utrudniać.....hihihihi
Znaczy mieć Urodzinki w poniedziałek