Witam wszystkich ;-) chciałam Wam się zapytać czy macie może jakieś sposoby na przebarwienia po trądziku...Moja córka walczy z nimi już długi czas...biedna już jest załamana...Byliśmy pareęrazy u dermatologa,który przepisywał różne maści ale niestety nie pomagają ;-( Może macie jakieś sprawdzone metody na rozjaśnienie tego lub na całkowite zniknięcie ;-) Dziękuję i pozdrawiam ;-)
Najlepiej wybrać się do lekarza medycyny estetycznej. Sama borykałam się z plamami niewiadomego pochodzenia. Seria zabiegów z kwasami pomogła mi i dziś są prawie niewidoczne. Miałam ciemnobrązowe plamy. Od tamtej pory na lato do opalania krem do twarzy 50 filtr, a na co dzień 30.
Moze pompga oklady z plastrow ogorka,byle cierpliwie,systematycznie je stosowac.Mnie to pomoglo wiele lat temu na paskudne plamy po ukaszeniach komarow.
Mój syn mial dużo rozstępów na nogach (z powodu szybkiego wzrostu) , a naokoło nich skóra była ciemnobrązowa , pani w sklepie poleciła mi Muli oil 8w 1 Eveline . Skóra się po nim rozjaśniła a rozstępy zbladly , może na plamy po trądziku też zadziala.
Witam wszystkich ;-)
chciałam Wam się zapytać czy macie może jakieś sposoby na przebarwienia po trądziku...Moja córka walczy z nimi już długi czas...biedna już jest załamana...Byliśmy pareęrazy u dermatologa,który przepisywał różne maści ale niestety nie pomagają ;-(
Może macie jakieś sprawdzone metody na rozjaśnienie tego lub na całkowite zniknięcie ;-)
Dziękuję i pozdrawiam ;-)
Najlepiej wybrać się do lekarza medycyny estetycznej. Sama borykałam się z plamami niewiadomego pochodzenia. Seria zabiegów z kwasami pomogła mi i dziś są prawie niewidoczne. Miałam ciemnobrązowe plamy. Od tamtej pory na lato do opalania krem do twarzy 50 filtr, a na co dzień 30.
Moze pompga oklady z plastrow ogorka,byle cierpliwie,systematycznie je stosowac.Mnie to pomoglo wiele lat temu na paskudne plamy po ukaszeniach komarow.
dziękuję ;-) będziemy próbować ;-)
Dobry jest krem Qcera z kwasem pirogronowym i azelainowym. Dostępny jest tylko w aptekach i kosztuje około 30 zł, ale warto spróbować.
Masz rację ja u kosmetyczki miałam robione zabiegi z tymi kwasami i pomogło :)
Zerknij może na to:
http://tipy.interia.pl/artykul_13419,domowe-sposoby-na-blizny-po-tradziku.html
Może co pomoże.
Mój syn mial dużo rozstępów na nogach (z powodu szybkiego wzrostu) , a naokoło nich skóra była ciemnobrązowa , pani w sklepie poleciła mi Muli oil 8w 1 Eveline . Skóra się po nim rozjaśniła a rozstępy zbladly , może na plamy po trądziku też zadziala.
Dziękuję baaardzo ;-)
Serum z kwasem hialurowym I vit C na czysta twarz dwa razy dziennie a na rozstepy cocoa butter palmers , działa w całej mojej rodzinie i sprawdzone
Ja kupuje za 6$