Witam. Upiekłam właśnie piernik na święta, ale mi popękał. Jak go uratować?
Łatwiej by było doradzić gdyby było wstawione zdjęcie.
Polejesz polewą czekoladową, posypiesz posypką/orzechami/migdałami itp i nikt się nawet nie zorientuje....poważnie:)
Też tak myślę, że polewa czy krem powinny pomóc.
A odwrócić go nie można, górą spękaną na dół ?Jak ma 'brzuszek', to leciutko ściąć i pokruszyć na polewę albo skonsumować w ramach przedświątecznej degustacji :D.Ja tak oszukuję na biszkoptach - góra równa jak stół, a spodu nikt nie ogląda ...
Witam. Upiekłam właśnie piernik na święta, ale mi popękał. Jak go uratować?
Łatwiej by było doradzić gdyby było wstawione zdjęcie.
Polejesz polewą czekoladową, posypiesz posypką/orzechami/migdałami itp i nikt się nawet nie zorientuje....poważnie:)
Też tak myślę, że polewa czy krem powinny pomóc.
A odwrócić go nie można, górą spękaną na dół ?
Jak ma 'brzuszek', to leciutko ściąć i pokruszyć na polewę albo skonsumować w ramach przedświątecznej degustacji :D.
Ja tak oszukuję na biszkoptach - góra równa jak stół, a spodu nikt nie ogląda ...