Oj, można nasycić oczy, wyobrażam sobie, jak to wszystko musiało wyglądać na żywo, skoro na zdjęciach robi takie wrażenie! Jaskinie cudne, a ta droga wygląda wprost nierealnie jak po jakimś trzęsieniu ziemi. Dziękujemy za fotorelację z wędrówek!
Wszystkie zdjęcia cudne,ale najbardziej zaintrygowało mnie ostatnie zdjęcie i w związku z nim mam pytanie,czy może tam wjeżdzałeś,jak tak to proszę napisz o wrażeniach,pozdrawiam Asia
Tak wiele razy jest to przepiękna droga do Krystiansund nazywana Atlantykveien. poprzerzucana mostami pomiędzy wysepkami. polecam.
Co do jaskiń wchodzisz na własną odpowiedzialność nie ma oświetlenia czy też innych zabezpieczeń dotyczy to tych jaskiń które akurat odwiedzałem dla ciekawości na północy byłem w takiej jaskini w której spędziliśmy pół dnia, i gdzie zalegał jeszcze lodowiec, lubię taką dzikość.
Dziś cały dzień w górach i trochę Norweskiej natury
Widoki przepiękne... :)
Cudnie ale nie wiem czy bym wjechała na ten most z ostatniego zdjęcia .
Diękuję za ten wirtualny spacer po Norwegii.
Jak zwykle pięknie.
Oj, można nasycić oczy, wyobrażam sobie, jak to wszystko musiało wyglądać na żywo, skoro na zdjęciach robi takie wrażenie! Jaskinie cudne, a ta droga wygląda wprost nierealnie jak po jakimś trzęsieniu ziemi.
Dziękujemy za fotorelację z wędrówek!
Wszystkie zdjęcia cudne,ale najbardziej zaintrygowało mnie ostatnie zdjęcie i w związku z nim mam pytanie,czy może tam wjeżdzałeś,jak tak to proszę napisz o wrażeniach,pozdrawiam Asia
Tak wiele razy jest to przepiękna droga do Krystiansund nazywana Atlantykveien. poprzerzucana mostami pomiędzy wysepkami. polecam.
Co do jaskiń wchodzisz na własną odpowiedzialność nie ma oświetlenia czy też innych zabezpieczeń dotyczy to tych jaskiń które akurat odwiedzałem dla ciekawości na północy byłem w takiej jaskini w której spędziliśmy pół dnia, i gdzie zalegał jeszcze lodowiec, lubię taką dzikość.
pieknie, ile Panią kosztowała cała ta podróż?
Jestem pod wrażeniem tych widoków :) Pięknie