Kochani, bardzo Was proszę oglądajcie na YT mojego siostrzeńca - walczy o obóz szkoleniowy z BVB. Wystarczy, że będziecie oglądać filmik - być może spełnią się marzenia Kuby o wspólnej grze/treningu z Marco Reus'em, Piszczkiem i Błaszczykowskim :))
Ilość wyświetleń wątku 454,ilość wyświetleń filmu 301.....szkoda .Jedno mnie zastanawia,dlaczego nie zmienia się ilość oglądanego filmu mimo kilkukrotnego wyświetlenia.
Ja jak przedwczoraj oglądałem kilka razy pod rząd to z ilości dwieście osiemdziesiąt ileś tam :) dobiłem do 290 i zmieniała się liczba wyświetleń. Przed chwilą obejżałem dwa razy i jest bez zmian 366 :/
Kochani, bardzo Was proszę oglądajcie na YT mojego siostrzeńca - walczy o obóz szkoleniowy z BVB. Wystarczy, że będziecie oglądać filmik - być może spełnią się marzenia Kuby o wspólnej grze/treningu z Marco Reus'em, Piszczkiem i Błaszczykowskim :))
https://www.youtube.com/watch?v=u1_g3Xd3478
Będę bardzo wdzięczna.
Ambitny, mądry chłopiec, więc zasługuje na wsparcie. Też mam siostrzeńców - rozumiem Ciocię :))
Robi się!
Miły chłopak :) Mam wnuka z jego rocznika. Ale piłka nożna to ciężki kawałek chleba. Nie każdy może być jak Lewandowski...
oglądałem, mam pytanie ile musi być odsłon żeby pojechał, bo jak coś to się zrobi akcję na FB
To ja bardzo proszę o taką akcję, bo to czy Kubuś pojedzie czy nie jest uzależnione od ilości odsłon.
obejrzałam, fajny prezentacja :)
Zrobione :)
Wszystkim bardzo dziękuję i proszę o więcej. :)
Zrobione kilka razy i powodzenia :)
Będą powtórki :)
obejrzany :)
Oglądnęłam kilka razy, jutro powtórka.:)
Ogladnelam.
Obejrzałam, Jutro tez obejrzę :) Miły chłopiec .
Juz pare razy widzialam ten filmik.Trzymam kciuki by sie udalo.
Obejrzane i to nie raz. Trzymamy kciuki, żeby się udało. Fajnie, że chłopiec ma taką pasję.
Ilość wyświetleń wątku 454,ilość wyświetleń filmu 301.....szkoda .Jedno mnie zastanawia,dlaczego nie zmienia się ilość oglądanego filmu mimo kilkukrotnego wyświetlenia.
Też to dziś zauważyłam... może by nie było wiadomo do końca kto wygra, bo napis jest ponad 301 wyświetleń.
Dzisiaj naklikałam kilka razy, a licznik się nie zmienia {301) :(
Może tak jest bo nie można z jednego IP kliknąć więcej niż jeden raz?
Chyba rzeczywiście, bo ilość nie zmieniła się, choć wyświetliłam kilka razy<wcześniej nie zwróciłam na to uwagi>.
Ja jak przedwczoraj oglądałem kilka razy pod rząd to z ilości dwieście osiemdziesiąt ileś tam :) dobiłem do 290 i zmieniała się liczba wyświetleń. Przed chwilą obejżałem dwa razy i jest bez zmian 366 :/
Lepiej udostępniać filmik, niż "kombinować :)
A czy nie odpowiedziałaś sobie sama na swoje pytanie????????
A poza tym wiele osób obejrzało film, a do wątku zagląda parę razy - jak ja.
Fajny chłopak :) Trzymam kciuki, powodzenia;)
obejrzane.