Witajcie! Od jakiegoś czasu zaczęło mnie ciągnąć do kuchni (nie wiem dlaczego, bo zawsze byłam kulinarną łamagą;) Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę i znajdę tutaj inspirację do kulinarnych eksperymentów. I kto wie, może kiedyś też Wam coś podpowiem ;) Do usłyszenia wkrótce! Pozdrawiam, Kasia.
Witaj Kasiu wśród żarłoczków. Każdy (a) z nas kiedyś była (a może jest) łamagą kuchenną... mnie nie wychodzą ciasta, więc się poddałam i kupuję gotowce póki co. Reszta już dużo lepiej Zapraszamy do korzystania z naszych przepisów i podpowiedzi, no i oczekujemy na Twoje inspiracje i ciekawe przepisy kulinarne
Witajcie!
Od jakiegoś czasu zaczęło mnie ciągnąć do kuchni (nie wiem dlaczego, bo zawsze byłam kulinarną łamagą;) Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę i znajdę tutaj inspirację do kulinarnych eksperymentów. I kto wie, może kiedyś też Wam coś podpowiem ;)
Do usłyszenia wkrótce!
Pozdrawiam, Kasia.
Witaj :))
Widzę, że mamy sporo wspólnego ... Nie trać nadziei, kuchnię chyba można oswoić
Niektórzy tak zaczynali:
Witaj Kasiu wśród żarłoczków. Każdy (a) z nas kiedyś była (a może jest) łamagą kuchenną... mnie nie wychodzą ciasta, więc się poddałam i kupuję gotowce póki co. Reszta już dużo lepiej
Zapraszamy do korzystania z naszych przepisów i podpowiedzi, no i oczekujemy na Twoje inspiracje i ciekawe przepisy kulinarne
Witaj:))
Witaj
Witaj...........moich gosci zawsze zaskakuje pysznymi potrawami z tej stronki, mysle ze Tobie tez to sie uda.
Witaj :)
Witaj;-))
Witaj Kasiu! jak będziesz miała jakieś pytanka odnośnie gotowania to służę pomocą:) pozdrawiam i powodzenia
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie. mam nadzieję, że z Waszą pomocą moja kuchnia nie zamieni się w pobojowisko ;) Do usłyszenia !
Witaj!