Zwracam się do Was z serdeczną prośbą - przeprowadzam ankietę skierowaną do pielęgniarek pracujących w hospicjach potrzebną mi do pracy magisterskiej. Jako, że niewiele jest hospicjów w moim miejscu zamieszkania oraz niewiele pielęgniarek w nich pracuje, postanowiłam tutaj Was zapytać czy ktoś z Was ma może takie znajomości. Ankietę mogę wysłać drogą e-mailową. Pozdrawiam, sunny.
Witaj, prosze, prześlij ankietę na mojego maila. 19 marca mam zajęcia z dziewczynami z hospicjum Św. Łazarza, poproszę je o wypełnienie. Pozdrawiam serdecznie
Zwracam się do Was z serdeczną prośbą - przeprowadzam ankietę skierowaną do pielęgniarek pracujących w hospicjach potrzebną mi do pracy magisterskiej. Jako, że niewiele jest hospicjów w moim miejscu zamieszkania oraz niewiele pielęgniarek w nich pracuje, postanowiłam tutaj Was zapytać czy ktoś z Was ma może takie znajomości. Ankietę mogę wysłać drogą e-mailową.
Pozdrawiam, sunny.
Witaj,
prosze, prześlij ankietę na mojego maila. 19 marca mam zajęcia z dziewczynami z hospicjum Św. Łazarza, poproszę je o wypełnienie.
Pozdrawiam serdecznie