Potrzebuje porady :D Muszę kupić baterie podkienną do kuchni. Niestety po sklepach jest niewiele albo wcale. Wszystko z katalogu. Jedna wydawała się ok ale była chybotliwa. Mówię o takiej całkiem wyciąganej. Są też chowane lub składane. Macie jakieś modele w kuchniach? Są jakieś, których nie polecacie? Nie ukrywam, że ceny też obłędne.
Zobacz sobie Hansgrohe, seria Logis, nr kat. 71833000. Bateria markowa, dobra jakościowo. Na Allegro można ją znaleźć za niewiele ponad 350 zł. Kludi ma też w ofercie i z tego co kojarze napewno Teka i chyba Franke, ale nie pamiętam jak cenowo.
nie polecę modelu, ale mój mąż, który jest hydraulikiem jest wielbicielem Kludi. Uważa je za najlepsze baterie. Pozakładał nam takie w domu i na razie nie miałam okazji sprawdzić, czy działa dożywotnia (ponoć) gwarancja.
Potrzebuje porady :D Muszę kupić baterie podkienną do kuchni. Niestety po sklepach jest niewiele albo wcale. Wszystko z katalogu. Jedna wydawała się ok ale była chybotliwa. Mówię o takiej całkiem wyciąganej. Są też chowane lub składane. Macie jakieś modele w kuchniach? Są jakieś, których nie polecacie?
Nie ukrywam, że ceny też obłędne.
Zobacz baterie Deante, mają w ofercie kilka całkiem dobrych baterii tego typu.
Z Deante to jest jedna składana tylko i tak za wysoka :(.
Zobacz sobie Hansgrohe, seria Logis, nr kat. 71833000.
Bateria markowa, dobra jakościowo.
Na Allegro można ją znaleźć za niewiele ponad 350 zł.
Kludi ma też w ofercie i z tego co kojarze napewno Teka i chyba Franke, ale nie pamiętam jak cenowo.
Może Oras (fiński prod.) ma takie w ofercie?
Warte swojej ceny - solidne, na wiele lat.
Ja akurat nie mam podokiennej.
nie polecę modelu, ale mój mąż, który jest hydraulikiem jest wielbicielem Kludi. Uważa je za najlepsze baterie. Pozakładał nam takie w domu i na razie nie miałam okazji sprawdzić, czy działa dożywotnia (ponoć) gwarancja.