Przydalo by sie troche ciepla od slonca w mojej zimowej jeszcze czesci kuli ziemskiej, nie mniej sle cieplo i radosc wszystkim celebrujacym Swieta Wielkanocne! Niech cieplo panuje w kazdym bijacym sercu !
Dziekuje za zyczenia i ja tez z okazji Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia: zdrowia, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności przesyłam wszystkim uzytkownikom WZ.
Wszystkim życzę dużo radości, zdrowia i spokoju oraz samych słonecznych dni.
Rzymianko Tobie i Wszystkim uzytkownikom zycze radosnych i rodzinnych Swiat Wielkanocnych !
Rzymianko, bardzo dziękuję ja dla Ciebie Twoich najbliższych i wszystkich WŻ-towiczów też życzę zdrowych radosnych świąt.
Wszystkim bez wyjątku - wesołych, rodzinnych i smacznych Świąt Wielkanocnych życzy Alicja
Dziękuję i wzajemnie Rzymianko :)
Wszystkiego dobrego, obyśmy zdrowi byli :) Dziękuję :)
P.S. W niedzielę mam do pracy na dzienny dyżur, a w poniedziałek na nockę, damy radę :)
Życzę Wszystkim samych radosnych chwil w miłym gronie w te wyjątkowe Święta;))
Rzymianko, dziękuję. Tobie i wszystkim WŻ-towiczom życzę pogodnych, słonecznych i pełnych dobrej, rodzinnej atmosfery Świąt.
Dziękuję i swoje najlepsze życzenia ślę - słonka i ciepełka. Wesołego świętowania wszystkim życzę.
Witam,wszystkiego dobrego Tobie i Żarłoczków oby ta strona żyła nadal .Pozdrawiam Wszystkich i ślę moc ciepłych uścisków .
Dziekuje Rzymianko i nawzajem :)
Przydalo by sie troche ciepla od slonca w mojej zimowej jeszcze czesci kuli ziemskiej, nie mniej sle cieplo i radosc wszystkim celebrujacym Swieta Wielkanocne! Niech cieplo panuje w kazdym bijacym sercu !
Wesolych Swiat !!!
Dziękuję i wzajemnie
Ja również wszystkim życzę zdrowia i spokoju, Świąt spędzonych w gronie najbliższych no i smacznego jajka.
Dziekuje za zyczenia i ja tez z okazji Świąt Wielkanocnych
najserdeczniejsze życzenia:
zdrowia, szczęścia
oraz wszelkiej pomyślności
przesyłam wszystkim uzytkownikom WZ.
Rzymianko, Tobie i wszystkim użytkownikom WŻ wszystkiego co najpiekniejsze w te Święta, przede wszystkim zdrowia i samych szczęśliwych dni.
Dziekuję i nawzajem.
Kwiecień plecień jest jaki jest. A ja składam Wam wszystkim życzenia , aby spędzić je tak aby dlugo i mile je wspominać w gronie swoich najbliższych.
Równiez dołącze sie do życzeń.
Zdrowych, spokojnych Swiąt. Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
Oby troche słoneczko przyświeciło.
Dziękuję i również dołączam się do świątecznych życzeń
Dziękuję ☺Wszystkim WŹ-towiczom życzę także, zdrowych, wesołych Świąt.
Dziękuję i życzę również ...abyśmy ponownie uwierzyli w Zmartwychwstanie.
Z wczorajszych ogłoszeń parafialnych...zabrać ze sobą sikawki...kurcze,nie kupiłam...