Kiedy Wielka Noc nastanie Życzę Wam na Zmartwychwstanie Dużo Zdrowia i miłości Niechaj zawsze w sercach gości A w Śmigusa dużo wody To dla szczęścia i urody Wesołego Alleluja dla Wszystkich Użytkowników Wielkiego Żarcia !
Ja również przyłączam się do pięknych już życzeń Goplany - zdrowych, spokojnych, radosnych i smacznych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich bez wyjątku życzy Almanka.
Alman Ty robiłaś te pisanki? Są śliczne i te ozdoby,ja tylko pomalowałam w cebuli. Koleżanka zabrała mi przed chwilą koszyczek do kościoła. U nas limit w ludziach. Pewnie jak wszędzie.
Goplano, tak robiłam sama, ja umiem to robić, pamiętam z czasów, kiedy byłam mała i z Mamą zawsze robiłyśmy pisanki. Teraz jednak nie mam narzędzi, nie znalazłam sznurówki z końcówką metalową, a z takiej można zrobić ten "pisak". Te są nabazgrane, ale chciałam pokazać wnukom.
I ja również ślę serdeczne życzenia Wesołych i pogodnych Świąt. Szczęśliwie spędzajmy ten cudowny czas niosący nadzieję nam Wszystkim i naszym Rodzinom Alleluja :))
Dziękuję bardzo Taką kartkę z pewnością chciałabym dostać, podoba mi się wszystko co retro. Zwłaszcza takie podróże sentymentalne. Moja ciocia (+47) zbierała wszelkie kartki od początku lat 60-tych aż do 2000,kiedy... Było tego chyba cztery pudła. Z ciekawości zapytam kiedy jej córkę czy przechowuje te kartki czy się ich pozbyła. A szkoda by było, bo miała nawet białoczarne.
Kiedy Wielka Noc nastanie
Życzę Wam na Zmartwychwstanie
Dużo Zdrowia i miłości
Niechaj zawsze w sercach gości
A w Śmigusa dużo wody
To dla szczęścia i urody
Wesołego Alleluja dla Wszystkich Użytkowników Wielkiego Żarcia !
Ja również przyłączam się do pięknych już życzeń Goplany - zdrowych, spokojnych, radosnych i smacznych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich bez wyjątku życzy Almanka.
Alman Ty robiłaś te pisanki? Są śliczne i te ozdoby,ja tylko pomalowałam w cebuli. Koleżanka zabrała mi przed chwilą koszyczek do kościoła. U nas limit w ludziach. Pewnie jak wszędzie.
Goplano, tak robiłam sama, ja umiem to robić, pamiętam z czasów, kiedy byłam mała i z Mamą zawsze robiłyśmy pisanki. Teraz jednak nie mam narzędzi, nie znalazłam sznurówki z końcówką metalową, a z takiej można zrobić ten "pisak". Te są nabazgrane, ale chciałam pokazać wnukom.
I ja również ślę serdeczne życzenia
Wesołych i pogodnych Świąt.
Szczęśliwie spędzajmy ten cudowny czas niosący nadzieję nam Wszystkim i naszym Rodzinom
Alleluja :))
Smosiu śliczna dekoracja, a babka mniam. Jaka? piaskowa,marmurek czy jeszcze inna? Wesołych Świąt
A ja przesyłam Wam świąteczną kartkę z roku 1969 :)
Dziękuję bardzo Taką kartkę z pewnością chciałabym dostać, podoba mi się wszystko co retro. Zwłaszcza takie podróże sentymentalne. Moja ciocia (+47) zbierała wszelkie kartki od początku lat 60-tych aż do 2000,kiedy...
Było tego chyba cztery pudła. Z ciekawości zapytam kiedy jej córkę czy przechowuje te kartki czy się ich pozbyła. A szkoda by było, bo miała nawet białoczarne.
Zycze wszystkim, zdrowych i spokojnych Swiat, dopiero troche odsapnelam a jutro znowu zjazd dzieci na obiad.
Dziękuję za życzenia Smacznego obiadu i miłego spędzenia czasu świątecznego w gronie rodziny